Bobocei de sept-oct 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

laureta, imi pare tare rau de Biancu! Ma sa se faca bine cat de repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Neatza vorbiti despre alpatat eu fac parte din categoria de norocoase l-am alaptat pe Luca pana la 6 luni numai san,apoi treptat si restul,acuma la 1 an si tot mai avem 3 mese san pe zi(in special inainte de culcare) si 2-3 noaptea,ce bine ar fi de as scapa de cele de noapte,dar nu vrea neam,pieptul meu e mai tot timpul gol asta de pe la 9-10luni dar lui ii este de ajuns si ii face si bine,am incercat ceaiuri nu au avut nici un efect asupra laptelui sa fie mai mult

acuma cred ca fiecare ar dori sa isi alpteze cat mai mult puiul daca nu se poate asta este,copii se vor face mari si cu laptele prafinportant este sa manance

Luca Daniel
aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata pt voi. Lau, multa sanatate Biancai! Sa aveti un diagnostic cat mai repede pt a actiona corespunzator. Noi suntem ok dupa vaccin, nu febra doar putin agitat peste noapte si trezirea devreme

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici Vad ca la noi trezirile sunt tot mai matinale .... Laureta multa sanatate Biancai, sa va iasa bine analizele, sa nu mai faca febra Muuuulti pupici tie si fetelor Scuze ca scriu fara pauza, dar iar nu mai merge tastatura

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

a ca nu am mai dat de mult va invit la un mic dejun o un sau si un 3 in 1 ce doriti

Luca Daniel

aici cu mine

Mergi la inceput

La multi ani Fce !!!!!!!!!! Sa fii fericita si iubita !!!!!! O zi frumoasa !!!!!!!

Mergi la inceput

Am si eu rugamintea , pentru mamicile cu comanda : cele care ati fost si ati depus , sa imi scrieti si mie pe PM cat ati depus, ca sa pot tine si eu socoteala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!!
deci mi-ati luat-o inainte, nu ma mai joc! eu dadeam cafeaua!!

am citit tot, dar am o mare stare de stres, asha ca nu ma pot aduna...
Laureta, sanatate multa!!!
CD, iesi din butoi! sanatate!!

noi am fost aseara la dr care a zis ca nu-i place cum arata pielea lui...ne-a dat Prednison si un unguent preparat la farmacie
faza e ca aseara dupa baie nu l-am mai dat cu Calamine si azinoapte...l-am culcat cu noi in pat...de la 22.30 pana pe la 1 s-a zvarcolit ce n-am vazut in viata mea! isi freca gleznele, cred ca-l manca iritatia...sugea energic din deget, avea ochii inchisi, ca era terminat de somn si se invartea prin tot patul
i-am dat cu Calamine (o solutie de calmare, se da pe piele), apoi -am facut un 90 de ml lapte...la 22.00 bause 210 ml...si pe la 1 s-a linistit, a dormit lipit de mine pana la 7.30 cand l-am schimbat si i-am dat iar 210 ml lapte
acum doarme linistit langa tac'so
azi incep sa-i dau Prednison, pana acum am fost pe calciu+zyrtec
sapt viitoare plecam la munte, sa schimbam aerul, ca deja nu mai pot
sper ca schimband mediul sa-i amelioram alergia
stare generala buna spre foarte buna, adica nu tr lasat sa se plctiseasca, mananca bine, ca inainte

banuiala mea este ca ni se trage de la laptele de vaca (i-am dat si de la sursa direct, ca ne aduce cineva si UHT), cu care-i mai faceam orez si gris...
il scoatem de tot, sa vedem ce obtinem
alte idei nu am, din pacate

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

La multi ani pentru cei acre poarta numele Matei!! sa fie sanatosi!!

La multi ani Fce!!

si noi am securizat prin casa: am pus sigurante la usile de la dulapurile cu vase/gunoi, am scos de prin sertare lucrurile periculoase, tinem inchisa usa dinspre scarile interioare(e o usa grea, pe shina), am pus baricade la cele trei trepte de lemn care reprezentau un magnet pentru Razvan...se urca pana sus si acolo se ridica in picioare si se fatzaia..dadea spectacol baiatul... si nu mai lasam lucruri periculoase pe marginea mesei, a blatului...

Muhh, suuper limbajul! este caracteristic varstei lor si bineinteles ca foarte util!

Dya, cred ca multor copii li se intampla sa se poarte asa, pentru ca se simt neintelesi! acuma, ne ia si noua ceva timp sa vedem ce vor, ca mai suntem si obosite, mai avem si griji. cred ca tr sa te arati preocupata de ce vrea el sa comunice si sa-l intrebi ce il deranjeaza, ce vrea...sa-i arati ca-l asculti

Laura, am citit de intamplarea cu plimbarea...am facut si eu aceasta greseala, sa plec fara carucior...razvan al meu mergea doi pasi ianinte si trei inapoi, in functie de directia din care se vedeau masinile...se apleca dupa frunze.pietre...am facut la abdomene...
si-mi inchipui ca ti-a fost tare bine sa cari dolofana

andy_g, ce faceti azi??

moni, te cred ca esti obosita! orice mamica trece prin perioade grele, dar aceste perioade trec! sa fiti sanatosi!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"

Mergi la inceput

Lumi si Razvan si-a scos somnul de dimineata cam dupa un an...acum are frecvent un singur episod pe zi, de obicei dupa ora 14.00, adica dupa ce mananca de pranz
acuma, pentru mine a fost mai greu sa ma obisnuiesc cu programul asta...ca automat inseamna mai multa solicitare, dar pana la urma am intrat in ritm. acum foarte rar doarme de 2 ori pe zi
important este sa aveti nopti linistite!

cat despre amsina de spalat: atunci cand functioneaza puteti pune baricade in fata ei: scaune, cosul cu jucari, dau ceva care sa nu-i intereseze, sa nu le atraga atentia

fce, multa rabdare iti doresc si tie

Mergi la inceput