Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 9
laurairina13 spune:
Ali, rechinasa nu e exemplul de copil cuminte, dar facem cu randul la leganat/dragalit/adormit eu si sotul! Ca daca as fi singura, fii convinsa ca nu as avea nici eu timp de nimic!
Si am profitat ca e weekend si mi-am exploatat sotul la maxim
![]()
![]()
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
rgagapie spune:
Va 

pe toate, merg si eu sa fac o baita si sa ma defrisez
.
Poate mai intru, dar nu promit, in caz ca nu va spun
usor.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+38
Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

krelia spune:
cred ca azi ma autodepasesc pe mine....acum zic sar'na ca imi doarme cupkilu.si parca vad ca la noapte iar fac transee
...
so, si noi avem oaresce problemute cu laptelu'....incerc ziua sa il tin cat pot de mult la titi (de fapt, atunci cand i se face foame, pac, mufa la titi
...insa, se pare ca uneori nu se satura, pt ca imi cauta din nou titi...ziua mai am noroc, caci reusesc sa ii dau laptel de la tit strans in bibe....uneori se satura fara bibe....insa, deocamdata nu reusesc sa strang atat laptel cat sa ii ajunga si pentru noapte....asa ca, daca nu ne saturam de la titi...il completez cu LP.....problema mea e ca are momente cand apre ca s-a saturat...si peste 30 min..1 ora..incepe iar scanceala....exact acelasi lucru pe care il pateste si laura
....
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
alexa75 spune:
Monis5,
am citit ca tu in apa de baita adaugi si ceai. Imi puteti spune ce fel de ceai, cat si de ce? Eu pana acum nu am stiut de asa ceva.
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa75 Monis5, am citit ca tu in apa de baita adaugi si ceai. Imi puteti spune ce fel de ceai, cat si de ce? Eu pana acum nu am stiut de asa ceva. |
Scuze ca intervin, dar se face ceai de musetel pentru capsor, solzisori, ca din 4 pliculete la 0.5 l apa. Eu asa am fost sfatuita pentru baita
, de o prietena care are un baietel de 3 luni
(ginerele poate Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+38
Maya PaulaAMR ???? DE ACUM ORICAND
alexa75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rgagapie
Scuze ca intervin, dar se face ceai de musetel pentru capsor, solzisori, ca din 4 pliculete la 0.5 l apa. Eu asa am fost sfatuita pentru baita , de o prietena care are un baietel de 3 luni (ginerele poate Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona +38 Maya PaulaAMR ???? DE ACUM ORICAND ![]() |
Multumesc Rgagapie,
Deci sa inteleg ca pe caput nu ii dam cu sapun/ sampon bebe si numai cu ceai de musetel sau doar de clatit? Si asta pana cand? Pana dispar cojitele?
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa75 Monis5, am citit ca tu in apa de baita adaugi si ceai. Imi puteti spune ce fel de ceai, cat si de ce? Eu pana acum nu am stiut de asa ceva. |
Eu ii fac un ceai concentrat de galbenele si fierb si tarate de la care stecor si folosesc apa. O sa incerc in curand sa fierb taratele intr-o soseta fina ca mi-au spus fetele de la sept oct ca poate fi spalat pe cap cu sosetica respectiva.
De ce? pentru ca sunt naturale.
si pentru ca au continut de complex B (taratele) si efect calmant / cicatrizant asupra pielii (galbenelele). si pentru ca am citit etichetele cu continutul produselor pentru copii.
scoate tu spatiile si uita-te pe linkul de mai jos.
http://www. parinti. com/modules.php?name=News&file=article&sid=341
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
monis5 spune:
vreau si eu sa agit biste
dar tot cu un deget scriu de o vreme... revin cand adoarme piticutzul.
nu plecati voi la nascut asa, fara ganduri de la mine 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
miany75 spune:
buna seara ,mamici si burtici...
Din pacate ,nu prea am avut timp sa intru in w-e acesta pe forum ,din motive mentionate si de Laurairina...au inceput vizitele,frateee!!!
.Asta e :daca trebuie ,trebuie...legat de sfaturi ,le ignoram si facem cum stim noi ..si daca cineva ne tracaseaza ii taiem "macaroana",ca doar suntem la noi acasa si noi ne-am chinuit sa il aducem pe lume!!
Citit din urma ,retinut mai putin ,dar incerc sa trec in revista...

FELICITARI IONELA ! BINE AI VENIT MIHNEA ! SA FII SANATOS SI SA-TI BUCURI PARINTII IN FIECARE ZI ,SA-I FACI SA FIE MANDRI DE TINE IN FIECARE CLIPA!

FELICITARI ANDRUTZA ! SA CRESTETI MARI ,SANATOSI SI VOIOSI! BINE AI VENIT DANIEL STEFAN!!

FELICITARI ROXYALY! BINE AI VENIT BB MATEI! SA-TI FACI FERICITA MAMICA IN FIECARE ZI!!MULTA SANATATE SI BUCURII!

FELICITARI KATY!!SA FITI SANATOSI SI FERICITI TOTI PATRU!! BINE AI VENIT ELISABETH!!

MULT SUCCCES CELOR CARE TREBUIE SA NASCA !! SA VA AJUTE DD SA SCAPATI REPEDE SI CU BINE!!!

Trimit mesajul asta si continuam...
miany
fericita mami de
DAVID ANDREI

si Vladutz