Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Se pare ca nu merge insa incerc sa pun un link cu spitalul unde cica se face aceasta miraculoasa injectie! Mie una nu-mi vine a crede...

http://www.hopitaltrad.com/fields/preventive.php

Simonette, foarte interesanta povestea.....desi mie imi suna un pic a SF. Nu stiu daca mi-ar placea sa dorm si sa nu stiu ce se intampla cu mine si bebe, in conditiile in care e vorba de o nastere naturala si nu de o cezariana...acum ce sa zic, sunt convinsa ca in timp se va ajunge la nastere fara durere, medicina tot avanseaza....
Daca metoda e din anii 60 ma intreb de ce nu a prins mai mult...dar asa sunt eu, Toma necredinciosul . Oricum, f interesant .

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Laura, stai linistita, mi-am facut in mare o parere despre cum va decurge, stresul o sa dispara dupa cu siguranta Bucura-te de musafiri, sa primeasca cadouri frumoase printesica!

Miha, luni formam grupul celor 5 ! Nu stiu ce fac celelalte 3 fete, muta morcovii cred ...asta daca nu se mai gandeste vreuna din fete sa ni se alature
Si eu ma rog sa ne fie bine noua si copilasilor!
Eu, de regula, pana la ora asta trageam un pui de somn, acum...parca am baut o tona de cafea, sunt fresh! Sper sa ne odihnim putin la noapte!

A, am strans un bagajoi cat casa, sper sa nu urle nea dr cand m-o vedea Si tot mi se pare ca uit ceva, of, e facut bagajul in vreo 4 randuri de cateva sapt buneee!

De maine sunt mamica de floricica Natalia! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna fetelor,
La mine nici o schimbare, doar k merg tot la 30 min la , am mancarimi de burtica si sani.
Nu ma menajez de la nimic, am fost si la "plimbare" = cumparaturi (suc, dulciuri ). Sper sa rezist pana miercuri.
Andrutza, Ionelamaria si Roxyaly FELICITARII ati intrat in randul , iar Daniel Stefan , Mihnea si Matei bine ati venit .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +38 Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Salutare! Eu nu prea am vesti bune...Raresh al meu are mari probleme cu colicii...si de aproape doua zile nu a facut scaun...nu as vrea sa ii pun supozitor cu glicerina, insa are asa mari dureri, ca pana la urma asta va fi solutia! Nu stiu ce sa ii mai fac, si turbez cand il vad cat de tare se chinuie...In rest...raportez a doua noapte de nesomn si veghe...

Felicitari proaspetelor mamici, si bafta pt FDaniela........

Monis, interesanta si frumoasa povestea ta...

Pupaceala tuturor fetelor!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Special Hugs pentru(oridnea este aleatorie - imbratisarile mele sunt la fel pentru toate):Shtephy, Raluci, Ramonik, RamonaC, Lauradi, Dienutze, Camy,Laurairina, Monis, Simonette, Simina, Andre, Miany, Ionelamaria, Lumi,Katy,Ancutza, Simona9999, Floricik,etc.

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

burtici!! si mamici

de Daniela stie cineva ceva?

eu continui cu agitatele pentru ea deocamdata! sau se mai inscrie cineva azi pe listuta de nascut?

Hai FDaniela!

36+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

fetili meli ...ce dor mi-era de voi...ma chinui sa citesc din urma, mai am de recuperat vreo 3 capitole...imi pare asa de rau ca nu mai am timp de forumeala...citesc din urma si imi mai vine cateodata sa raspund la unele fete si apoi imi dau seama ca nu mai are rost, am ramas prea tare in urma...

Sabina are colici si ne tine foarte ocupati...culmea e ca nu plange dar atat se mai strange toata si se mai agita ca nu mai stii ce sa-i faci... i-am dat Sab Simplex, Baby Drink si am comandat si Infacol (pe care neindemanatica de mine l-a varsat aproape tot, nu ca as fi dat 60 ron pe el includ aici si curierul )

in rest, i-a cazut buricutul si i-am facut baita... a fost tare cuminte, a scos ocheanele mari ...nu stia ce se intampla...am ras de ea tare, dar nu a plans deloc...scumpetea lu' mama

vreau sa felicit toate mamicile care au innoit listuta
FELICITARI Andrutza, Ionelamaria, Roxyaly, Lorelix, Evy30, Geea, DianaR, Simona9999, S_Alinutza, Busymummy si Coquelicot

pupici multi si pt Lavinia ca tare mi-e dor de cafelutele ei, pt Stephy, Andre , Monis, Laurairina, Krelia, Ramonik,lylyana,simonette, camy , RamonaC, Lumi, Simina, Raluci si toate toate celelalte burtici...

stiu ca m-am lungit , nu sunt la curent cu noutatile dar ma gandesc la voi mereu...poate reusesc totusi sa va prind din urma

hugs and kisses !

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca Sabina a avut 50 de cm la nastere (asta pt listuta)

ps: chestia asta cu uitatul e un sindrom post-natal? , ca tare aiurita sunt in ultima perioada si uit de la mana pan' la gura

pupi

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

na' ca mi s-a dat mana la scris...

am gasit un mesaj de-al Kreliei cum ca bebe Raresh s-a iritat de la scutece...eu folosesc Pampers si scutece si servetele umede ... il dadeam cu bepanten la fiecare schimbat si totul era OK...

apoi s-a trezit doctorita de familie sa vina in vizita si sa imi spuna sa nu-i mai dau cu bepanten decat daca e iritata la fundulet, si sa o dau cu nush ce crema de galbenele pe care mi-a recomandat-o ea...s-a iritat toata mititica de la crema aia...mama ei de crema ...am aruncat-o cat colo si acum folosesc odata bepanten, odata crema cu oxid de zinc...sper sa ii treaca repede...imi vine sa-i dau cu ceva in cap la doctorita

am fugit ca s-a trezit urlatica mea

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Phiu...in sfarsit au plecat babele...Daca pana acu le primeam bucuroasa ca mai vad si eu oameni in vizita la fata, azi au reusit sa ma scoata rau din sarite Iar au infofolit-o pe mititica in patura pusa in 2, caci cica de asta nu doarme copilu meu linistit, ca e numai zgarci acu si ii e frig Si cand au plecat acu copila mea e toata transpirata, de atata infofolealaCa sa nu ii tai unghiutele pana la un an ca cica se face o furacioasa!!! Auzi tu, adica rechinasa sa imi stea cu gheare lungi sa se zgarie pana la un an???Da de unde puii mei au mai scos-o si pe asta! Ca eu nu am sfarcuri mari, ca de asta copilu trage greu!!! Da ce frate tre sa am sfarcuri cat tatzele vacii Fulga????? Nu mai pot de draci si mai asteptam un rand de vizite, ca deh nu vin toti odata sa nu ne zapaceasca prea tare, dar vin pe rand sa ne innebuneasca cu sfaturile! Cine spunea ca mamicile trebuiesc ferite de astfel de vizite mare adevar mai spunea!!!!! Pana acu erau cumpatate cu sfaturile si eram bucuroasa ca mai vad alta fata de om in casa, da acu m-au scos rau din tatzani!!!!!
Nah..ca m-am plans si eu la voi!!

Ancutza, chiar ma intrebam cum te descurci cu micuta Sabina...Si a mea are probleme cu colicii, si tot asa, nu plange, dar maraie si se strange incontinuu de burtica...Deci tot rau e...Doar ca nu urla...I-am dat pana acu Bonisan, Carbonat de calciu, Baby calm, Baby drink , fara rezultate!! Am ajuns la Debridat...sa vedem cu asta cum o fi

Dienutze, sa zic pe scurt povestea cezarienei mele, tinand cont ca esti maine in plinul marelui eveniment!

M-am internat de luni seara in spital, urmand ca marti dimineata sa mi se faca cezariana! Tinand cont ca eu nu stiam deloc spitalul, era prima vizita , si prima vizita la doctorita Borzea, am ramas placut impresionata! Am fost foarte bine primita-ca deh, veneam cu referinte bune de la nasa mea O liota de asistente s-a strans cand doctorita mi-a facut control la 'duamna'! Toate care mai de care..sa vada cine e fina dnei procuror! Trecem peste control, mi se spune ca voi fi internata cu o zi inainte, sa mi se faca niste antibiotice si sa fiu vizitata de anestezist-care pana la urma nu a mai venit,l-am vazut cand am intrat in operatie!
Fug acasa imi iau bagajelul, emotionata rau foc, caci nu asteptam deloc sa fiu si internata si sa nasc pana la urma la spitalul de stat din Mangalia!
Ce sa spun de spital, conditii foarte bunicele, am fost cazata la rezerva, iar pentru bunele referinte care le amTraiasca nasa! Mi-am adus totusi lenjeria de acasa, sa fiu mai in largul meu acolo! Pe la 6 mi s-a pus deja branula, am primit antibioticul, si ne-am pus la cioace , eu si colega de camera care la aceeasi doctorita urma sa i se faca cezariana a doua zi ca si mie! Am primit si o pastiluta de dormit, sa fim odihnite pentru a doua zi! Emotii peste emotii, dar s-a facut repede dimineata!
La 6 dimineata, suntem chemate de infirmiera pentru a doua tura de antibiotic, tuns si frezat ca la coafor, si vestita clismaaa! Dam bacsis si eu si colega la infirmiera, tratatie de 3 stele, scapam cu bine si de astea! Vestita clisma nu e chiar asa nasoala, ca nu faci imediat pe tine, din contra, te mai plimbi nitzel ca sa fii sigura ca pe urma elimini totul! Deci nu e de jale cu clisma!
Ni se spune ca pe la 11 intram in operatie, colega prima, eu a doua...Emotii, stat pe hol cu viitorul tatic, pozici inainte de operatie, telefoane, emotii, ehehe...ce vremuri frumoasee
La 10.30 ni se pun sondele si mie si colegei. Frate, da dureroase rauuuuuuuuu...M-a urcat o asistenta grabita pe capra, deschide picioarele, stai relaxata, ma desfacea pe din doua pe la duamna', jena la maxim...si pe urma urmeaza o usturime nasoooala rauu...imi baga sonda. Eu dau sa chitcai ca ma doare , sa oftez..Mi se taie scurt elanu de acrita asistenta la care nu apucasem sa cotizez'ce e draga, nici nu am facut nimic si te plangi????' Mi-am inghitit limba de rusine, si am strans din dinti si din pumni la maxim!!!! uff...dupa ce monteaza dracia aia de furtun in vezica , sa te tii ce senzatie de dus la sushu aveamSimteam ca fac pe mine, nu alta!Desi urina deja se aduna in punga, eu tot sinteam senzatia ca fac pe mine! Si..asa am stat vreo 40min pana sa intru in operatie!!!
Trimit mesajul, continui in urmatorul de frica sa nu il pierd!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput