Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 5
simonette spune:
Buna dimineatza!
Ahhhh....aici vreamea e din aia de stat in casa, cuibarit la tv si eu sunt la servici! Cred ca saptamana asta mai muncesc si gata ca oricum a inceput sa-mi fie cam greu
! Vineri ma vad iar cu dr. voi avea 36 de sapt incheeate si tot atunci ma voi opri cu serviciul.....daca nu, Duminik viitoare va fi ultima zi! Cred ca-mi va fi dor de serviciul meu dar ma bazez pe bb Nikolas!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 4+!!!!!
simonette spune:

Felicitari mami Ionela!!! Refacere rapida si laptic mult!!!!!

Felicitari mami Andrutza!!! Refacere rapida si laptic mult!!!

Bun venit pe lume 
lusilor vostri!!! Sa creasca sanatosi si sa va fericeasca viatza lunga!!!

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
AMR 4+!!!!!
simonette spune:
Ia uitati o poveste incredibila:
INJECTIA MINUNE
Sunt mama a 2 baieti minunati,ambii nascuti natural.Prima nastere a fost dureroasa cu toate ca doctorul a spus ca a fost o nastere forte usoara ptr timpul scurt in care am nascut ( 1 ora si 20 min cu tot cu travaliu si bebe a avut 4 kg 200).pentru mine insa acea ora a insemnat o eternitate.Este a doua nastere despre care vreau sa va povestesc.Locuiesc in Liban de 11 ani si am cunoscut aici un doctor ginecolog a carui mama este croata si tatal libanez.Tatal acestui doctor a inventat acum cativa ani o injectie intramusculara cu care nasti fara dureri dormind.deci nu e anestezie , este un anelgezic pe care la prezentat la o mare conferinta in austria si a avut mare succes.Au aici una din cele mai cunoscute maternitati iar aceasta injectie se poate face numai acolo, deci fiind pacienta acestui doctor.Va dati seama ca la inceput mi se parea imposibil, am inceput sa intreb sa ma documentz si am decis sa nasc acolo cu aceasta injectie chiar daca ar fi trbuit sa platesc o suma destul de mare.Fetelor ce sa va spun este ca un vis...as putea naste saptamanal....Deci am stabilit o zi in care sa ma prezint la spital,am fost luata direct in sala de nasteri,Acolo m-am dezbracat,mi-au pus camasa si mi-au pus perfuzii cu ceva ptr a-mi provoca dilatatia si un aparat pe care urmareau contractiile.aveam televizor la care mi-au pus muzica si sotul langa mine pe scaun, conversandu-ne.Era o asistenta cu mine si ma tot intreba daca ma doare ceva ii spuneam nu si ea imi confirma ca deja am contractii din 3 in 3 minute si sa stau linistita ca imi promite ca nu voi simti nimic.A venit doctorul,un super om, si mi-a facut aceasta injectie in muschiul piciorului, f mica si i-au spus sotului sa iasa sa nu mai imi distraga atentia ca voi adormi in curand.Fetelor din acel moment nu mai stiu absolut nimic.decat ca m-a trezit sotul meu la 8 seara, spunandu-mi hai trezeste-te sa-l vezi pe bebe , sa vezi ce frumos e,hai ca totul s-a terminat si mi-a pus mana pe burta sa vad ca a disparut.Nu-mi venea sa cred, si i-am spus sa ma mai lase sa dorm dar au venit asistentele sa ma mute in camera si a trebuit sa ma trezesc.deci cum m-au tras in jos, cum m-au asezat, cum am impins si ce mi-au facut nu stiu absolut nimic,deci nici vis nu-l pot numi.bEBE s-a nascut la ora 4 dupa amiaza, deci injectia mi-au facut-o pe la 10 cand aveam deja si contractiile si tocmai la 4 am nascut.In camera am putut intra la baie, am facut dus mi-am pus pijamalele si mi l-au adus pe bebe.nici nu stiu cum ii putem multi acestui doctor,eu i-as ridica statuie.Am avut cusaturi care au trecut f repede, nici o durere cand stateam...deci ceva de neanchipuit.Acest doctor nu accepta sa vanda sub nici o forma aceasta injectie altor spitale,o foloseste numai in maternitatea lui si la o maternite din america george washington cu care au un fel de parteneriat.Mi se pare cel mai frumos lucru din lume sa alini durerea unei femei in travaliu,ii multumesc si dumnezeu sa-l ajute in tot ceea ce face.Tin sa va spun ca nu are nici un efect secundar nici asupra mamei nici a copilului, baietelul meu ricardo are acum 1 an si 1 luna, este sanatos si super activ.as dori tuturor femeilor sa poata beneficia de o asa nastere.
va pup
Uitati si link-ul
http://www.reclama mascata//avertizare/nastere/forum/asa-s-a-nascut-puiul-meu/injectia-minune~f4.36.3820/
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
AMR 4+!!!!!
simonette spune:
Se pare ca nu merge insa incerc sa pun un link cu spitalul unde cica se face aceasta miraculoasa injectie! Mie una nu-mi vine a crede...
http://www.hopitaltrad.com/fields/preventive.php
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
AMR 4+!!!!!
simonette spune:
Mda!!!!!! Este de-a dreptul INCREDIBIL!!!!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
AMR 4+!!!!!
Andrecluj spune:
Buna dimineata la pranz, de data asta, daca mai e un pic de "cafia" mi-ar prinde tare bine. Am avut 2000 de cosmaruri azi nospte, abia dimineata la 8 am adormit. Uff, va trece. 

Fetele care ne incurajeaza cu nasterile, tare bine vin acum incurajarile. Laura G Sa va traiasca Nicholas ca tare dulcic e. Sa aveti o duminica usoara 
37+
Chiara Ada
laurairina13 spune:
Dienutze, cu mare drag as vrea sa iti povestesc si eu de cezariana mea, dar acu astept ceva vizite , promit ca iti impartasesc si din experienta mea cat mai curand!
Oricum sa stii ca operatia in sine e super usoara, nu simti nimic, in prima zi la fel nu simti nimic, de atatea calmante, pe urma cand cobori din pat prima data e cel mai dureros..dar odata coborat iti mai faci curaj sa mai cobori odata, si tot asa..Si iti revii repede! La mine uracioasa mi s-a parut montarea sondei in vezica urinara inainte de operatie, si senzatia continua de sushu cat o ai bagata pana iti face anestezia pt operatie...aia da uricioasa si jenanta operatiune

Pe mai tarziu, acu vin neamurile la nepoata..![]()
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
mihamora spune:
|Lacramioara -imi pare nespos de rau pentru pierderea fetitei

Sa iti dea D-zeu putere sa treci peste asta
Felicitari Ionela si Andrutza, sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi!
Dienutze- hai sa ne tinem de mana, si eu am aceleasi ganduri si 1000 de temeri pentru maine. La noapte cu siguranta nu o sa pot dormi
Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!
Michelle
37 + Tudor Mateo
si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
Lalu_79 spune:
Bonjourica tuturor 
Felicitari proaspetelor mamici, Ionela, Andrutza si Roxyaly!!!! Recuperare rapida, va asteptam cu vesti bune si poze cu fulgusorii vostri.

Eu una sunt in plina miscare, incerc sa fiu cat mai activa, poate-poate se hotaraste si gogoasa mea sa vina. Intre plimbari si diverse activitati prin casa va tot citesc si incerc sa retin cate ceva din experientele voastre de proaspete mamici. Mai greu e cu memoria, neuronul meu gravidos e atrofiat rau
. Nu e asa de grav, pentru ca stiu ca suneti toate f dragute si o sa-mi raspundeti la intrebari cand va fi cazul, chiar daca s-a mai discutat subiectul inainte
.
Cu moralul stau f bine deocamdata…..nu stiu daca e curaj sau inconstienta
. Pur si simplu sunt zambitoare si euforica si deloc speriata……deocamdata
.Ciudat ….o fi de la ciocolata sau de la hormoni…..nu mai conteaza…..numai de m-ar tine
.
Andre, iti trimit si tie din ‘iconstienta’ mea, poate mai trec din emotii
.
38+ 
Andrecluj spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Lalu_79Andre, iti trimit si tie din ‘iconstienta’ mea, poate mai trec din emotii . |

37+
Chiara Ada