Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 4
monis5 spune:
Neata
ce e cu linistea asta pe aici? 
Clujul nimic nu zice de dimineata? Hai la "cafia" 
A, si mi-as dori si eu sa stiu pe unde umbla Shtephy, Lumi si rondul de noapte in general...
Si de Pirelia m-as bucura daca as auzi ceva...
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Monis, tare descrierea! ![]() Pt cezariana vad ca nimeni nu a indraznit sa faca un rezumat, sper ca nu a fost asa de horor, sper doar ca din lipsa de timp! Poate voi face eu, la randul meu, sa fie de folos viitoarelor mamici. Laura, maine fac si pozute cu burtik lasata Dankutza, burtica mea era exact de sub sani, bombata, iar cand dadea picioruse simteam un pic mai jos de sani. De azi balonasul e mult mai jos! Spunea, la vremea ei si Monis ca ar putea baga o palma intre sani si burta. Poate nu e chiar un lat de palma, dar aproape. Iar cand loveste se simte mai jos, acum chiar nu stiu cu ce da domnisoara. Plus ca atunci cand se joaca putin musai trebuie sa ajung ATUNCI la baie , caci riscurile sunt mari Si, da, emotii cat casa! 37+ cu Natalia Maria AMR 3 zile sa fim sanatosi! |
Am eu 2 cezariene, durerea de dupa a fost foarte suportabila...acum cred ca depinde si de la persoana la persoana. Nu e deloc horror, dar nici prea placut nu este
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
vias spune:
| citat din mesajul lui DORIS_71 Eu nu as vrea sa supar pe nimeni, dar as propune sa dedicam acest capitol pentru ingerasul Lacramioarei. Nu stiu daca se cade dar ar fi un mod de ai fi alaturi, nici nu vreau sa-mi inchipui cei in sufletul ei. Daca gresesc scuze. ![]() ![]() ![]() Doris 38+ Matteo ......![]() poze AMR 2 SAPTAMANI |
o idee buna zic eu, am putea sa-i trecem ingerasul in listuta noastra...si micuta ei este un fulgusor pe care DD l-a vrut pentru el...

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
POZE
unombun spune:
conteaza cum intri in cezariana,mental vorbind.eu care am trait auschwitzul cu nasterea normala,altadata,am intrat cu gindul ca mai rau nu va fi- si pentru mine,-nu a fost.Zic si eu,ca sfat,nu mai te munci cu ginduri multe inainte,fii optimista si cu Dumnezeu inainte.
Eu chiar m-am impartasit inainte de a merge la maternitate,tocmai ca mai fusesem patita cu maternitatea,m-am gindit ca daca se intimpla ceva,macar sa fiu pregatita...
M-au facut paf,ca sa zic asa,in timpul operatiei,cind am vazut cum lucreaza,cu o precizie de ceasornicari,fara greseala,repede,eu care stiam de la nastere normala altfel...vor avea grija de tine in operatie si dupa.Si nici nu au fost dupa bani,pe cind la nasterea normala,uh,ce patii
vias spune:
| citat din mesajul lui dienutze Nimeni in rondul de noapte? Eu nu am somn...neam! Ma tot gandesc la cezariana asta, oare dupa cate ore am voie sa misc capul? Durerile la cate ore apar, adica urletul dupa calmante? Of, ganduri 1000! Vad ca puiuta nu misca, doarme! Poate va fi asa cumintica si cand va fi in patutul ei Ca tot zici de mancarimi, Dankutza, pe mine ma gadila rau burtica, nu sanii, pe perioade. Katy, bine ai venit acasa cu printesica ta! Sa iti traiasca si sa va aduca bucurii! ![]() Mai bag un episod de dr house, poate adorm in cele din urma... Pup bebelusii si fetele! Noate buna! ![]() 37+ cu Natalia Maria AMR 3 zile sa fim sanatosi! |
daca faci rahie, nu ridici capul 24 de ore, dar il poti misca, la epidurala poti ridica capul si il poti misca...nu exista urlete dupa calmante, eu nu am cerut calmante, iti pun ei prin perfuzie sau prin cateter in cazul epiduralei ca ramane in coloana vreo 2 zile cateterul.
offffff....crede-ma ca nu are de ce sa-ti fie frica...este normal sa ne doara, dar nu este ceva insuportabil...
Ca sa-ti faci o idee, eu in spital acum am plans o singura data...nu de la cezariana..ci pt ca am fost constipata si nu puteam merge la toaleta si in tot spitalul ala nu se gasea un supozitor cu glicerina

...sa-ti iei de acasa...Deci nu-i asa de dureroasa...

Cami,
ingerasul Darius-Andrei
POZE
vias spune:
| citat din mesajul lui dienutze unombun, merci, am citit, dar nu am gasit exact ce scrisesem eu: cate ore nu misti capul? dupa cat timp incep durerile? dupa cat timp trebuie sa te ridici? LauraG, ai o minune de printisor! Are niste ochisori superbi! Sa va traiasca si sa va bucure viata! ![]() De maine sunt mamica de floricica Natalia! sa fim sanatosi! |
din pat te ridici dupa 24 de ore
Cami,
ingerasul Darius-Andrei
POZE
vias spune:
Am vb cu Roxyaly, deja s-a dat jos din pat pana la ghiuveta, era ametita dar bine, aseara l-a vazut pe Matei, care seamana extraordinar de bine cu ea ![]()
Cami,
ingerasul Darius-Andrei
POZE
dienutze spune:
Fetelor, multumesc mult!
Cred ca si emotiile isi spun cuvantul acum
Nu ca as fi o curajoasa!
Bucurosi le-om duce toate!![]()
Da, Camy, mi-am luat supozitoare la mine, caci de regula am pb din astea, merci.
Haideti, fetelor, scoateti nasucul la forumeala! Sau plimbati burticile sau bebelusii?
De maine sunt mamica de floricica Natalia!
sa fim sanatosi!
raluci_b spune:
neata fetele...ma rog neata asa ca inca nu e 12, noi ne trezim de obicei la 6 pt micul dejun :)
aseara am facut baita cam stangaci, dar deseara sigur iese mai bine![]()
andrutza ionela felicitari refacere rapida si usoara, sanatate maxima bebeilor 
nu stiu ce sa zic de cezariana pt ca nu am trait asa ceva insa pt a doua nastere voi merge fix la fel, natural fara epidurala
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
raluci_b spune:
mamicile cum stati cu vergeturile, eu am doar cateva vreo 3-4 cute pe partea stanga a burticii jos, ma manaca dar dau cu crema sa se duca, mi-e dor de blugii mei abia astept sa intru in ei
mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze

, caci riscurile sunt mari
37+ cu
Natalia Maria