Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 18
camelia86 spune:
My Lady ma bucur ca sunteti bine.
bebelina inca nu e pregatita, vine ea atunci cand va fi timpul. 

34+ 
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camelia86 My Lady ma bucur ca sunteti bine. bebelina inca nu e pregatita, vine ea atunci cand va fi timpul. ![]() ![]() 34+ ![]() |
camy mersi...si bineinteles la multumesc si celorlalte fete care s-au gandit la mine si mi-au transmis incurajari.
DD sa va ajute sa treceti cu bine peste toate si sa va tineti bebeii sanatosi si papaciosi cat mai repede in bratze...iar daca ii aveti deja...sa va bucure sufletele o viata..dragi mamici

saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
crissa13 spune:
Shtephy foarte tare articolul!!!!
Multumim pt sfaturile cu caciulita, nu vreau sa fie sensibil bebele pt ca sunt eu prea paranoica, sau ca ascult de rudele binevoitoare.
My_lady bun venit inapoi acasa!se pare ca nu era acum momentul sa vina bebe.
Larisel si Busymummy La multi ani!!!
Ramonika asteptam sa ne spui cum a decurs controlul. Multumim pt vestile despre ionela 
35 + 
simonette spune:
Daaaa, legat de povestea aceea cu nascutu-n somn
nici prin cap nu mi-ar trece nici mie sa nu fiu prezenta la venirea pe lume a puiului meu! Si mie ca si voua mi se pare sf
Stephy exact ca si tine ma simt si eu si parca abia astept sa nasc insa la mine ar mai fi putin........macar 2 sapt ca eu odata intrata in 9 luni, ce-o vrea Domnul! dar numai sa fie la termen! De umflata tot mai sunt dar azi parca mai putin ca am fost libera si m-am odihnit mai mult!
Insa m-am cam umflat si la fata si arat urat
Te imbratisez si iti trimit niste ganduri bune sa fie asa cum vrei tu sa fie!
MyLady ai vazut ca te-ai panicat degeaba? Bine ca sunteti bine! Dar pana la urma ce erau picaturile alea??? Scapai pipilik?
Bafta multa fetelor care nasc azi!!!!!

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 4+!!!!!
dankutza spune:
My_Lady0091 ma bucur ca ai revenit.
Te rog, sa ramai printre noi. Imi pare rau pt alarma falsa. Imi inchipui prin ce ai trecut azi. Eu sper sa nu am alarme false, adica cand ma apuca sa si nasc pt ca nu am nici un pic de curaj. 
35+ moi si
Cezara Maria
AMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
rgagapie spune:
Buna fetelor,
Am o intrebare, cand se rupe apa ce simtiti?
Am impresia ca mi s-a rupt, dar nu am contractii. In schimb simt cum curge tot cate putin lichid incolor.
Merg sa fac dus si dupa aia cred ca o sa chem ambultanta.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+38
Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

dankutza spune:
Fetelor va duceti la Babyexpo? Incepe joi. Eu o sa ma duc.
Uite linkul cu ce o sa fie pe acolo.
www.babyexpo.ro/b/downloads/Noutatile_Editiei_24_de_Iarna.pdf" target="_blank">noutati la babyexpo
35+ moi si
Cezara Maria
AMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
floricik spune:
rgagapie multa bafta.
Iti tin pumnii.
Cat despre apa , din cate am citit si au scris si fetele aici, daca nu poti sa te tii( ca la pishu) inseamna ca e apa care s-a rupt.
37+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rgagapie Buna fetelor, Am o intrebare, cand se rupe apa ce simtiti? Am impresia ca mi s-a rupt, dar nu am contractii. In schimb simt cum curge tot cate putin lichid incolor. Merg sa fac dus si dupa aia cred ca o sa chem ambultanta. Zambeste, maine poate va fi mai rau. Ramona +38 Maya PaulaAMR ???? DE ACUM ORICAND ![]() |
exact asta-i apa cred eu.
nu te panica ,pana incep contractiile mai dureaza probabil .ai timp sa faci ultimele pregatiri.tine-ne la curent daca -i apa sa ne agitam.
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin