Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

La multi ani Larisel si Busymummy!!!

Dar ce este cu linistea asta pe aici?

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Hello!
Rgagapie imi pare rau ca am disparut asa aseara,am terminat mesajul si am fugit in patuc.

Stai linistita, eu am avut insomnii, am stat pana la 5:30, dar am vb cu Mylady p mess, inca nu stiu nimic despre ea cum e . Radeam k doar n-o sa nasca inaintea mea.
Salut si eu fetele care nasc azi, mult curaj .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +38 Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Pentru mine alaptarea a fost si ceva legat de o ambitie personala: aveam eu nevoie, ca mama, sa reusesc, mai mult decat cred ca avea nevoie BB (care, in definitiv, creste la fel de bine cu oricare din variantele de hranire). Insa eu aveam nevoie de alaptare pt. a-mi compensa, mie, vina de a fi nevoita sa ma intorc devreme la servici; trebuia sa merg la serviciu dar am vrut sa o fac numai in conditiile in care mentineam si alaptarea acel an la care imi da legea dreptul la pauzele de alaptat.

De aceasta data sunt mai norocoasa: sper ca voi sta 2 ani acasa.

_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Nu avem nici o veste de la de azi?

Nu avem nici nr. de telefon, mesaje, nimic?!

_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Larisel si Busymummy

nici un nou inca pe ziua de azi???

Stephy - nici eu nu i-am pus caciulita lui Iulian, decat 2 ore dupa baie. am citit undeva ca pielea capului are rol de termoreglare. tu de ce zici ca a fost o greseala ca ai tinut-o pe Stafi cu caciulita? (Andre nu are net momentan). imi pare rau ca nu esti in forma, nu stiu ce sa-ti spun mai mult decat am facut-o... poate ne mai "vedem" diseara pe mess multi

Simonette - fantastica povestea cu nasterea... "in somn". Cred ca e f buna pt cele care se tem tare de durere. Eu insa dupa nasterea de acum 2 sapt nu as incerca asa ceva... as avea senzatia ca a nascut altcineva in locul meu. si asa cred ca am pierdut ceva senzatii de la epidurala aia...

Lylyana - am retinut: joi. rezervam agitate pt atunci . enjoy the time until then

Evy - ce bine ca sunteti toti in forma! nu te lasa cu alaptatul, insista! mult succes!

Coquelicot - te imbratisez cu drag. sper sa ne scrii curand de voi, dupa ce mai prinzi putin curaj.

Ramonika - asteptam vesti pe seara despre tine si daca ai, si despre Ionela

Camy - mult succes si tie cu alaptatul

Cine mai are stiri despre fetele absente, mai spuneti-ne si noua pls... Mai ales despre gravidutze ca mamicile sigur sunt f f ocupate cu bebelusii.

A, si de Ramonacopot cine ne spune azi? cum mai e? ce face Dominic?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Stephy - nici eu nu i-am pus caciulita lui Iulian, decat 2 ore dupa baie. am citit undeva ca pielea capului are rol de termoreglare. tu de ce zici ca a fost o greseala ca ai tinut-o pe Stafi cu caciulita? (Andre nu are net momentan). imi pare rau ca nu esti in forma, nu stiu ce sa-ti spun mai mult decat am facut-o... poate ne mai "vedem" diseara pe mess multi

Exact asta am aflat si eu ulterior despre caput ,ca pe acolo se regleaza temperatura corpului si apoi am scos-o treptat ,in cateva zile nu i-o mai puneam deloc.Eu n-o puneam doar la baita ,ci non stop...deh sfaturile neamurilor la care in prima faza am cedat.Spun ca am facut o greseala tocmai ca putea aparea supraincalzirea sau deshidratarea .
Pe Ramo am sunat-o dar nu mi-a raspuns ,poate fac nani sau sunt in drum spre casa.

Ati citit aici www.desprecopii.com/info.asp?ID=1046" target="_blank">80 de sfaturi ale babelor ?

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Vad ca asteptam o gramada de fulgusori. Multa bafta mamicilor si nasteri usoare.

Shtephy ff tare articolul. Zic eu ca asta e THE BEST: "55. Daca vrei sa nu mai planga, da-i cu o coada de peste pe la gura."

Despre noi...avem aceleasi belele ca toate care-s pe ultima suta. Nu mai zic nimic de arsuri, dureri de maini si picioare etc etc DAR insomniile ma termina. Stau cu ochii pe tavan pana la 4 dimineata.
Numai la orizontala stau si trag de timp pana la 39+. A venit mama sa ma ajute ca era casa cu fundu' in sus. Noroc mare am cu ea.

37+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

...acum am ajuns acasa de la maternitate....am colul lung si inchis....mi-a mai dat maxim 2 saptamani pentru ca sarcina e mare...alarma falsa...asta e.....MAGDA TOT TU ESTI PRIMA...
MULT NOROC LA MAMICILE CARE INTR-ADEVAR AU INTRAT IN TRAVALIU..
o zi buna

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Pup fetele si fulgusorii.
Sunt pe fuga...doar sa va anunt ca pt Michelle(Mihamora) ne agitam miercuri,caci atunci e dr ei de garda;i s-a facut internarea de azi,dar e acasa.Va mai spune ea detalii cand poate.

_
Laura36+ Raluca Magdalena si Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Vai Shtephy cat m-a amuzat articolul asta

Lili 40+ cu Alexandru
AMR ........ nu se stie cat

Mergi la inceput