Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 16
lacramioara2 spune:
Dragele mele, multumesc tuturor celor care mi-au scris si m-au incurajat, apreciez enorm generozitatea si disponibilitatea voastra, stiind cat sunteti de ocupate de noile fiinte venite in familiile voastre.
Va iubesc si va urez sa aveti parte de sanatate si de multa bucurie in noua calitate de mamicute si viitoare mamicute.
Saptamana 33+
dymomo77 spune:
Dragele mele de doua zile va citesc dar nu am reusit sa scriu nici un rand din motive de....colici. Plange mititelul si zi si noapte de mi se rupe inima
. Acuma a adormit si sper sa doarma ca asta noapte de la 1 la 8.30 am plans mai tot timpul.
Camy si la mine e aceeasi situatie cu lapticul. Un san este chiar gol gol, nici cu pompa nu scot nik.
Felicit pe fuga noile mamici multa sanatate fulgusorilor.
ionelei si lui mihnea si va asteptam acasa.
ps inseamna ca eu am fost norocoasa cu sonda ca mi-a montat-o in sala de operatii cu 2 minute inainte de anestezie. A fost mai rau la scos si dupa vreo 10 zile.
mami fericit de
Dan Mihail
cleme spune:
Scuze de intruziune dar am intrat sa-i urez Dienutezei:
NASTERE USOARA SI BEBE CUMINTE SI FRUMOS!!!!!
Multi 
magdaz_ina spune:
Subscriu si eu pt. alaptarea la san fara completare. La Iarina am avut lapte (colostru) din a 4- a zi. Primele 3 zile si jumatate a primit lapte praf cu lingurita iar din momentul in care a venit colostrul exculsiv san. Pt. a ma asigura ca este suficient am facut "proba suptului" in prima zi: am cantarit BB inainte si dupa supt. Apoi, zilnic, cateva saptamani, am cantarit BB seara, dupa baie. Cum la proba suptului a fost destul lapte iar apoi BB crestea zilnic am alaptat exclusiv pana la 7 luni (trebuia de la 6 luni sa diversificam dar am fost mai lenese). Am intarcat-o la 1 an si 6 saptamani pt. ca de la 4 luni am fost la servici si dupa un an nu am mai avut pauza de alaptat.
Sper sa ne descurcam si de aceasta data cu alaptatul la san, dupa ce trec primele saptamani este mai comod decat varianta cu biberonul. Daca nu mai suntem tot asa de norocosi, vom incerca si cu biberonul, sanatosi sa fim!
_
Magda
saptamana 36 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere 
dymomo77 spune:
Multa putere Lacramioarei si sa iti dea Doamne Doamne forta sa mergi mai departe si sa iti aiba in paza puiuta.
mami fericit de
Dan Mihail
shtephy spune:
Hello!
Lacramioara suntem alaturi de tine

Rgagapie imi pare rau ca am disparut asa aseara,am terminat mesajul si am fugit in patuc.
Andre iar nu esti pe aici ,sper ca nu ai visat iar urat.
Ramonika ne vom gandi cu drag la tine,tin pumnii.S-o pupi pe Ionela cand mai vorbesti cu ea.
Simi e dolofanica papusica ta scumpa
Lylyana deci ai un lenesut in burtica...stie el ca-i mai bine acolo.
Simonette tot asa umflate sunt gleznele?
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin
shtephy spune:
uff,Dymomo ,regret ca va chibnuiti asa rau.
Probabil ca stii dar mai zic si eu,scuze, sa nu ii dai tot lapticul din bibe ,spre final sunt multe bule de aer care ii umfla stomacelul.
37+
Iustin
shtephy spune:

Hai Dienutze!!!Hai Mihamora!!!Hai Smarandita!!!Hai Angel!!!Hai Ofetita!!!

37+
Iustin
magdaz_ina spune:
Iar despre pompa: am folosit-o doar in momentul de "furie a laptelui" si am aruncat cele cateva picaturi pe care le-am muls pt. a detensiona sanul. Am alaptat fara program, "la cerere", dupa cateva zile - din ambii sani la fiecare masa. Stateam si cate 2 ore cu ea la san (ceea ce acum mi se pare o exagerare pe care nu as vrea sa o repet).
Cel mai mare secret al alaptarii: mamica sa fie cat de odihnita posibil. Adica, prima luna, pana la stabilizarea lactatiei, preocuparea ei exclusiva sa fie alaptarea: nu gatim, nu spalam rufe, nu facem curatenie.... Eu am avut noroc de ajutor si singura mea obsesie la care nu am putut renunta era spalarea rufelor lui BB (ca, de, cine se mai pricepea in afara de mine?!)
_
Magda
saptamana 36 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere