Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Hai Smaranditza, hai My_Lady!!!!!

Ramonika, multumim pt vesti .Deci a avut ceva probleme Ionela.....bine ca s-au rezolvat.

Parca azi spunea RamonaC ca va sti mai multe despre analizele lui Dominic...avem ceva vesti? Sper ca e bine piticul.

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

la multi ani larisel

la multi ani busymummy

strumfy - azi la 6 seara ma duc la control. mi-am cam luat gandul ca s-ar fi intors bebe, sigur n-a facut-o, dar macar sa fie totul bine in rest. vin cu vesti mai pe seara.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Eu sunt cam pe fuga, sper sa revin mai incolo, dar am bagat un nas pt Ramonika. De ce nu incerci cu homeopatia? Sau cu acupunctura? Sunt 2 puncte din care se poate rasuci bebe in burtica foarte simplu si rapid. Hai pe mess cand ai timp, sa-ti mai zic.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

fetele, am intrat sa va urez:
- nasteri usoare, ca tare multe v-ati nimerit azi, o sa fie betzie mare
-spor la alaptare, chiar daca e greu

-La multi ani, busymummy!Sper ca ai iesit din spital (poate nu am vazut eu?) si bb e bine, la mami in brate.

- sanatate pentru Dominic si putere multa Ramonei sa treaca repede si cu bine peste asta

va pup pe toate

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Noi avem probleme cu pc-ul....trebuie restartat.Acum am reusit sa ma conectez...sper sa apuc sa trimit acest mesaj

Am pus poze noi , ca sa nu ne uitati pana reusim sa ne reparam .Va pupam amandoua

fericita poze Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

pup eu nasucul ei de fata frumoasa

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Nu am mai intrat de mult si din pacate am citit vestea data de Lacramioara2, dragutza iti doresc puterea sa treci peste aceasta incercare grea.

Camy vreau sa iti raspund si tie in legatura cu alaptatul: faptul ca bebe plange nu inseamna ca nu ai lapte....chiar si daca vrea sa suga tot timpul...atata tamp cat el i-a in greutate fara supliment inseamna ca ii este sufiecient.

In primul rand lactatia finala se instalaeaza dupa prima luna, iar acesta functioneaza dupa cerere si oferta, ceea ce inseamna ca atata timp cat ii dai lapte praf cantitatea de lapte produsa de tine scade vizibil. Hai sa iti spun ce trebuie sa faci ca sa ajuti: in primul rans inceraca sa dormi atunci cand bebe doarme, iar apoi incaerca s ail alaptezi si in pat intinsa langa el, ca sa te odihnesti putin; de fiecare data inainte de fiecare alaptat incearcas a faci un dus fierbinte sau sa pui comprese fierbinti pe sani...acset lucru stumuleaza lactatia...Daci ai pompa de muls poti sa incerci sa o folosesti dupa alaptat, asta ca sa stimulezi lactatia. Apoi poti sa il pui pe bebe cand este alaptat, piele la piele, adica sa il alaptezi in pat lipit de tine, inveliti si sa fie in pampers; in plus nu trebuie sa il lasi sa doarma cand il alaptezi, ii ciupesti usor piciorusele, ii faci masaj, ii freci obrajorul, doar sa nu doarma; poti sa alternezi sanii la cate 5 minute, asta stimulandu-i alternativ.... so in plus ce este f important sa bei ceai de chimen si anason cam 1-2 l pe zi (la un litru se puna 1 lingura de chimen si 1 de anason) si sa iti cumperi galactogil (e cam scump dar da roade)....
Iti spun toate aceste lucruri pentru ca la fel am patit eu cu Mario...sugea cam 2 ore si ceva spre 3 si apoi motatia maxim jumatate de ora si o luam de la capat...in plus toata lumea ma certa ca imi bat joc de copil si ca il chinui si saracu de el sufera de foame...pot sa iti spun ca pana la 3 luni l-am alaptat mixt lunadu0ma dupa toti tampitii si dandu-i lapte praf completare, dar de la 2 luni si ceva pana la 1 an si 1/2 a fost alaptat exclusiv, iar diversificarea am inceput-o la exact 6 luni....ca sa iti dau niste repere: el a fost nascut la 3450 gr, la 4 luni avea 7,8 kg, iar la 6 luni avea 9,8 kg.
Deci poti s aincerci sa ii dai seara inaninte de culcare lapte praf ca sa dormi tu bine si apoi sa ii scazi cantitatea pe care i-o dai de lapte praf de la o masa la alta si sa il tii cat mai mult la san....am uitat un lucru f important: atunci cand alaptezi sa nu faci alceva; incearca sa ii acorzi acest timp copilului; Daca copilul nu are putere sa suga, poti sa susti sanul ca mana si chiar sa il presezi usor ca sa ajuti sa curga laptele...sper din suflet sa te reusesti...In plsu este posibil sa maia iba si nsite puseuri ed crestere si atunci sa suga mai mult iar laptele tau sa fie insuficient.

Eu de ex ii dau lui Eghi lapte praf in fiecare seara intre 30 - 50 ml si ii bea cu placere, dar in rst intimpul zilei se pare ca sanul ii este suficient, cu toate ca are momente in care se scoala la 10-30 de minute dupa ce l-am alaptat si mai cere...dar ca si caloare de control este faptul ca l-am adus acasa cu 2950gr si ieri avea deja 3920 gr, ceea ce einseamna ca a luat in 24 ed zile aproape un kg. Am uitat sa specific ca minimum ar trebui sa i-a 500 de gr in prima luna

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

tot ce spui tu acolo fac si eu (nu am luat inca nici o pastila de alaptat), in rest il pun sa suga langa mine, ii dau de cate ori cere...dar din pacate al meu nu stiu ce sa zic...sta f mult timp treaz...de ex de azi dim de la 9:30 nu a mai dormit deloc...nici acum nu doarme ...acum ma mulg...numai asa mai apuc sa mai scriu pe forum...

..cu toate astea....sanii mei sunt mai mereu goi...sau abia scot 30ml ..pe care ii dau copilului...
Imi e tare drag sa-l alaptez....mai incerc, nu ma las....sper sa reusesc!

Multumesc mult!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Curaj fetele care aduc pe lume fulgusori azi!!!

Tinem pumnii si scoatem pufoasele la agitat!

Simina
felicitari pentru micuta ta. Este superba. dulci pe falcute si si pentru mamica fericita cu astfel de printesica!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Iar am ramas in urma... ieri mi-a fost rau toata ziua iar azi dimineata am dus la gradinita.
Azi avem zi plina:

Hai, My_Lady!
Hai, Smaranditza!
Hai, Dienutze!
Hai, Mihamora!
Hai, Ofetita!
Hai, Angel!

Busymummy!
Larisel!

Si inca o data, pt. toate fetele de azi:

_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

cred ca mi s-a rupt apa
imi tot picura ceva....putin cate putin.... si simt ca mi se disloca oasele la bazin...ma inteapa pe vagin...mi-e amortita coloama picioarele si mainile....am facut shushu...dar parca imi tot vine sa ma duc iar la baie....si mi-e burtica chitan....si bebe se impinge rau....si tremur toata....mi-am trimis sotul la munca...contractiile nus asa puternice...am chemat-o pe mama
as face dus...da mi-e frica sa ma bag in cada....si ma simt balonata.........si.......nu mai stiu...nu mai stiu....

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Fugi urgent la spital...membranele sunt fisurate! Bafta....te intorci cu bebe!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Buna fetelor

In primul rand scot agitatele pentru fetele care urmeaza sa nasca azi, sa aveti toate nasteri usoare, copilasi sanatosi si necoliciosi

Va multumesc tututror care mi-ati scris..sper din inima sa ajung sa-i dau numai san lui Flavius...ma chinuie gandul rau de tot...ca nu am laptic suficient pt Flavius....am citit ca-i fac rau ca-i da si san si completare, dar ce sa fac?????
La san nu renunt nici moarta...si la completare nu am cum ca moare copilul de foame

offfffffff...grea viata asta..abia acum mi-a adormit si mie putin...sa vedem cat il tine..acum merg sa fac ceva de papa...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput