Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 19
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Fetelor va duceti la Babyexpo? Incepe joi. Eu o sa ma duc. Uite linkul cu ce o sa fie pe acolo. www.babyexpo.ro/b/downloads/Noutatile_Editiei_24_de_Iarna.pdf" target="_blank">noutati la babyexpo ![]() 35+ moi si Cezara MariaAMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom. |
As vrea si eu sa merg sa-mi clatesc ochii dar cum trebuie sa stau la pat...

Asteptam impresii de la tine.

37+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
RamonaCopot spune:
salutare,
suntem acasa..............
papam tzitzi si tare greu e sa tastez cu mana stanga.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
My_Lady0091 spune:
crissa,simonette si dancutza....
sim...d-na doc a zis ca e secretie vagin...dar cred ca era si pipilik...pt ca imi apasa pe vezica ffff des..
da ce m-am speriat...Doamne...cand am ajuns acolo...la maternitate..nu imi mai simteam picioarele..si mi-a scazut tensiunea la 10![]()
![]()
![]()
cand mi-a zis doc ca sunt ink ok...imi venea sa ma inscriu la un cross ceva...de fericire ca nu ma opresc acolo...atunci am realizat..ca pentru asa ceva nu esti pregatit niciodata...dar totusi abia astepti sa apara ingerasul...paradoxal

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot salutare, suntem acasa.............. papam tzitzi si tare greu e sa tastez cu mana stanga. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
EU MA BUCUR RAMO...m-am gandit mult la tine si la Domi...esti un mamic puternic...si te admir mult..

saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009
RamonaCopot spune:
am pierdut multe???
nu stiu cand o sa recuperez astea 5 capitole, dar macar rezumatul de pe prima pagina sper sa apuc sa-l citesc si eu.
va pup pe toate si va multumesc ca ati fost alaturi de noi. Dominic are acum niste ochisori frumosi si curati si sanatosi, numai buni de uitat dupa fete cu ei
. Apropos, ma duc sa vad ce bebei noi au mai aparut. 
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
shtephy spune:
Fetelor ma bucur ca v-am amuzat putin ,va pup pe toate.Cand ma gandesc ca sunt oameni in toata firea care aplica ce scrie acolo,imi vine sa
,zic asta pentru ca multe din sfaturile alea le-am primit si eu la un moment dat.
Simo scuze,sper sa nu-ti bag morcovi in plus...nu prea imi suna bine ce descrii tu,desi stiu ca e normal sa te umfli in ultima parte a sarcinii dar parca la tine e prea de tot.Cu TA parca ai mai zis ca stai bine,o monitorizezi zilnic? Poate faci un sumar de urina sa nu ai proteine acolo sau totusi sa intrebi medicul...scuze pliz de cicaleala,te pup cu drag.
Floricik mea ma bucur cand te vad pe aici ca am tot observat ca tragi chiulul in ultimul timp.pup.
Deci nici Mihamora nu naste azi,ok ne pastram pt miercuri.
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin
shtephy spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot salutare, suntem acasa.............. papam tzitzi si tare greu e sa tastez cu mana stanga. Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bravo,am presimtit

37+
Iustin
floricik spune:
| citat din mesajul lui shtephy Floricik mea ma bucur cand te vad pe aici ca am tot observat ca tragi chiulul in ultimul timp.pup. |
Hi hi. Am stat cu mama la o barfa
Ramo bine ati revenit acasa.

37+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
| citat din mesajul lui dankutza Fetelor va duceti la Babyexpo? Incepe joi. Eu o sa ma duc. Uite linkul cu ce o sa fie pe acolo. www.babyexpo.ro/b/downloads/Noutatile_Editiei_24_de_Iarna.pdf" target="_blank">noutati la babyexpo ![]() 35+ moi si Cezara MariaAMR 4+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom. |
Eu as merge dar nu cred ca sunt in stare ,in plus nu prea mai imi trebuie nimic.

37+
Iustin