Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 12
My_Lady0091 spune:

CURAJ,CURAJ,CURAJ....FDANIELA....ITI TIN PUMNII.....
SI SUNT SIGURA CA LA ORA ASTA TI-AI VAZUT PRINTESA...SEGNORITA PAULITA!!!!!!

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

rgagapie spune:
Nimeni????
Asa pustiu 

si eu cu cine vorbesc 
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+38
Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

shtephy spune:
Ali ma bucur ca ne-ai scris ,desi imi pare rau ca va luptati cu colicutii.
Te asteptam mai des pe forum daca iti va permite micutul.
Raluci e super ochiosul tau.
Simonette of dar ce rau te umfli! Nu poti cere parerea medicului?
Parca e prea mult totusi sa apesi cu degetul si dupa atata timp sa ramana gaura in glezna.Poate ii dai un telefon macar pana vineri mai e mult si ma bucur ca stai si tu o data acasa.Pupici tie si baietilor scumpi.
Injectia aia sincer mi se pare un pic SF ,pe de alta parte nu stiu daca as vrea sa nasc natural dar adormita ,sa nu stiu nimic...chiar mi se pare ireal.Multumesc oricum ca ai impartasit cu noi ,chiar nu mai auzisem.
Laurairina si mie mi se pare imbracata cam gros micuta.Eu am tinut-o pe a mea in body si pijamaluta si la inceput cu caciulita ,dar acum nu voi acoperi caputul lui bebe,consider ca a fost o greseala.
Manutele si piciorusele sunt la inceput reci dar nu inseamna ca le este frig .Noi in casa avem 22-23 grade.
Mersi ca ne-ai spus de Broscutza ,mie imi lipseste,pacat ca nu a mai intrat pe forum dar ma bucur ca sunt bine ea si bebelusul.
Eu am mai zis pe aici ca am refuzat toate sfaturile babelor ,am ajuns sa fiu o mare nesimtita in capul lor dar pana nu le-am zis de la obraz ca nu ma intereseaza si nu cred ceea ce au de spus nu am scapat de ele.Asta cu unghiile o stiam...auzi cica sa i le rozi ,sa nu i le tai.
Deci tu erai fina dnei procuror
si te puteau cunoaste numai cand erai cocotata pe masa
.Off,off...
Eu nu am inteles de ca nu se monteza sonda dupa anestezie ,ca toata lumea se plange de dureri de la ea.
M-a emotionat povestea ta ,foarte frumos ai relatat-o ...va pup si sa fiti sanatoase si fericite alaturi de tati mereu.
Cu alaptatul eu am mai zis ,as alapta de cate ori mi-ar cere copilul...laptele se formeaza continuu si mai ales se formeaza in functie de cat cere copilul.Asa am procedat cu fetita mea si i-a fost foarte bine.
Lavinia imi pare tare rau ca va chinuiti asa ,mi se face mila de piciulica numai din ce povestesti tu.
Multi pupici dragilor.
Crissa este totul bine cu bebe?
DianaR tare ma bucur ca ati ajuns sanatoase acasa.Va pup cu drag.
Ramonika vad ca a aparut din nou Vladut la semnatura ta ,ma bucur
.
Avalon ma bucur tare tare mult ca sunteti acasa
.
Dankutza bravo ca a venit tati acasa si pe deasupra si incarcat cu cadouri
Trebuie sa fie tare rau cu mancarimile alea de sani ,eu din fericire nu le experimentez.Folosesti o crema si pentru aceasta zona?
Katy bine ati venit acasa.Sa ne zici ce ai simtit cand ai aflat ca ai dospit o fetita in burtica.Nu mai zic de ce griji iti faceai ca ai burta mica si e mic copilul
.
Monis multumesc din nou ca impartasesti cu noi experienta nasterii tale.

.Scrii foarte frumos si inc urajator acolo
.
ca ai intrebat de mine ,sunt destul de bine dar ma simt epuizata...piticuta mea e cam agitata se simte probabil tare neglijata de catre mine ca eu abia ma misc ,abia imi misc mainile si degetele de la maini ,nu sunt in stare de nimic
.Pe zi ce trece sunt tot mai nepregatita sa nasc ,nu vreau inca sa se intample si timpul zboara ametitor de repede,asa cum mai vorbeam noi.
Ancutza deci si voi colicioase ...imi pare asa de rau
.Va pup si va doresc sa treceti cat mai repede si usor peste aceasta perioada.
Coquelicot bine ati venit acasa![]()
Stie micutul ce-i mai bun pentru el ,bravo lui.Ma bucur tare mult ca il alaptezi
Simina sper ca micuta ta e refacuta completa si multumim pt pontul cu saculetul cu samburi .Pup fetele.
Bety ai zis tare bine acolo despre alaptat ,dureri de burtica...sper sa fie incurajate mamicile noastre acum.
Krelia
,iti multumesc ca ne-ai impartasit experienta ta .
Ilinca iti multumesc ca ai intrat aici.sunt de aur cuvintele tale
,sunt sigura ca ai reusit sa incurajezi multe mamicute.
Camy si toate mamicile care se chinuie cu alaptatul sunt sigura ca veti reusi in curand sa o faceti exclusiv.Mult calm si incredere in corpul vostru si in bebe va va ajuta.In plus sunt foarte utile informatiile de la Betty si Ilinca,carora le mai multumesc inca o data.Tin pumnii.
Tare as vrea sa stiu de face Lumi si Tinonino si Pirelia.De mult nu ati mai dat semne fetelor.

toate fetele si sper din inima sa avem vesti bune repede de la gravidutele ce maine vor avea copilasii in brate.Multa bafta !
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
37+
Iustin
rgagapie spune:
shtephy in sfarsit e cineva la schimbu 3. Nici la mine nu e usor cu degetele umflate si amortite, iar ieri si azi mersu la susu ma termina
.
Iar acum ma doare burtica .... si nu pot

Ramona
+38
Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

My_Lady0091 spune:
am contractii neregulate...la 8 ,10,12 min...si chiar mai mult...unele dor...altele nu...
nu am observat nici un dop...si nici nu s-a rupt apa...ce ma fac....
dar tot imi vine sa merg la baie cu shushu....

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

My_Lady0091 spune:
ma ia cu valuri de caldura si mi-au amortit picioarele...

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 ma ia cu valuri de caldura si mi-au amortit picioarele... ![]() ![]() saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009 ![]() |
Pai daca nu ti se rupa apa, dimineata sa o suni pe dr. ta. Ar trebui sa iti dea un sfat una dintre fetele care a nascut, dar vad k la schimbu 3 bate vantu.

si curaj poate scoate
la incalzit Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+38
Maya PaulaAMR ???? DE ACUM ORICAND
My_Lady0091 spune:
ok.o sa incerc sa dorm un pic.sunt obosita...fata e agitata rau in burtica
ma tot loveste...ma inteapa pe vagin...contractii nu am dureroase acu...nici nush..ce mai e cu mine.is speriata rau.....

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui My_Lady0091 ok.o sa incerc sa dorm un pic.sunt obosita...fata e agitata rau in burtica ma tot loveste...ma inteapa pe vagin...contractii nu am dureroase acu...nici nush..ce mai e cu mine.is speriata rau..... ![]() ![]() saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009 ![]() |
Linistestete cel mai bine e sa dormi si cine stie poatemaine e ziua cea mare

, oricum ar fi cel mai indicat e sa dormi macar putin. 

Ramona
+38
Maya PaulaAMR ???? DE ACUM ORICAND
Jay spune:
MYlady, linisteste-te cat poti si nu intra in panica!
Esti singurica acasa?
Scrie aici, eu inca sunt, okay? orice iti trece prin cap
Credendo vides!
40+ cu
Isabella Karina
S-a dus AMR-ul...:)