Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

niatza. hranesc bebelusul si pun de cafea mintenas .

Si multe

pentru toate fetele de azi.
mamamama ce petrecere o sa fie la anul cu atatia fulgusori intr-o zi

Jay - ce faci tu? cum stai? chiar ca ai trecut putin de termen...

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

cred ca mi s-a rupt apa
imi tot picura ceva....putin cate putin.... si simt ca mi se disloca oasele la bazin...ma inteapa pe vagin...mi-e amortita coloama picioarele si mainile....am facut shushu...dar parca imi tot vine sa ma duc iar la baie....si mi-e burtica chitan....si bebe se impinge rau....si tremur toata....mi-am trimis sotul la munca...contractiile nus asa puternice...am chemat-o pe mama
as face dus...da mi-e frica sa ma bag in cada....si ma simt balonata.........si.......nu mai stiu...nu mai stiu....

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

MyLady, curaj, nastere usoara si sanatate multa tie si bebelului. Daca poti, cere epidurala

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna dimineata,

Va anunt ca bebe e bine, sambata a fost doar puturos si nu prea avrut sa ma bage in seama.Duminica si-a revenit, a fost ca de obicei.Nu am avut timp sa va anunt pt ca am fost plecata in plimbare. va pup

Incurajez si eu fetele care azi isi vor vedea puii!

Nasteri usoare!!

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Krelia, Laurairina, multumim pt povestirile voastre despre cezariana. E posibil sa fac si eu tot cezariana, desi nu era optiunea mea, pt ca bebe nu este intors.

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata

Monis, saru'mana de cafea, merge ca unsa azi, mai ales ca agitatele trebuie sa fie in mare forma la ce ninsoare se anunta

Hai Dienutze!!!!!

Hai Lylyana!!!!!

Hai Mihamora!!!!!

Hai Ofetita!!!!!!

Hai Angel001!!!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!!!

MyLady daca esti sigura ca ti s-a rupt apa, intrafrumusel in baie, fa un dush, frezeaz-o pe duamna daca e cazul si apoi fa-te mumoasa ptr comoara ta!!! Si nu in ultimul rand suna dr! Dar nu panica.....o sa fie bine! Hai nastere usoara si asteptam vesti bune!

Curaj fetelor care azi isi vad minunea!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
35+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 4+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata gagici, mai punem pe cineva pe lista deja lunga pentru azi (chiar ma gandeam ca nu avem cum sa dedicam capitolul la toate, ca nu incap toate numele)

mesaj de la SMARANDITZA: Am dilatatie 4, mi-au rupt apa, au bagat oxitocina, contractii la 5 min, suportabile.

HAI SMARANDITZA

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!
Fetelor, pentru mine puteti lasa agitatele pentru joi. Dr. m-a trimis acasa pentru ca bb nu da semne ca ar vrea afara si zice el ca nici cezariana nu ar fi indicata acum...Asa ca joi dimineata mi-a zis sa ma prezint la spital cu bagajul sa ma interneze.
Rog o mamica sau o burtica sa-mi modifice si mie programarea la nastere din 16 in 19 (asta daca nu s-o intampla inainte...)

Ma agit si eu in continuare pentru restul fetelor

Hai Dienutze!!!!!

Hai Mihamora!!!!!

Hai Ofetita!!!!!!

Hai Angel001!!!!!

My Lady, asteptam vesti bune.

Va pe toate!!

Lili 40+ cu Alexandru
AMR cateva ore sa fie asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Fetelor multumesc din suflet tuturor .
Noi incercam sa ne acomodam unii cu altii , insa tareeee bine este acasa . nu se compara cu spitalul desi nu am nimic de reprosat .
am fost foarte bine tratata , nu am avut nici o problema , totul a decurs normal . operatia e f. bine .eu as dormi non stop , noroc cu mama saraca ca se ocupa de el .
NU am nici un pic de san . pompa la greu , bebe inainte de fiecare masa pus la san , insa nimik si sunt suparata pe tema asta . am baut ceai pt lactatie la greu , bere -leac babesc -nimik . deja ma dor sfarcurile si garmastan nu are efect .

bebe este un frumos, un super, un minunat ...
stiti cum e povestea cu cioara .
insa deja avem dureri de burtica si se pare ca infacolul nu are efect ..si plangem de zor si ne chircim de durere .
insa -incet incet ne facem mari .

va multumesc tuturor inca odata si voi sa fiti sanatoase si bebeii si sa aveti sarcini si nasteri usoare .

nimik nu se compara cu bucuria de a fi mama !!!

pupicei

Mergi la inceput