Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)
Raspunsuri - Pagina 11
rgagapie spune:
Buna seara, am revenit nu am
, m-am pus si am facut acum orez cu lapte, cine pofteste, cine doreste
.
Sa scot si eu agitatele pentru fetele care sunt programate maine pentru nastere:
Dienutze, Lylyana, Mihamora, Ofetita, Angel001
si cine va mai fi nastere usoara, recuperare rapida si
sanatosi si bieinteles
.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+38
Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion Buna seara tuturor! [Lili 40 cu Alexandrumaine e ziua cea mare ![]() |
Nu ai somn, esti stresata pentru marea intalnire

de maine?Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+38
Maya PaulaAMR ???? DE ACUM ORICAND
lylyana.ion spune:
rgagapie, nu am somn de fel. in ultimele 2 luni m-am culcat numai la 3-4 dimineata...
am emotii pentru maine, in primul rand sa nasc odata ca mi-a depasit termenul si-n al doilea rand ca o sa-l tin in brate in sfarsit 
Lili
40 cu
Alexandru
maine e ziua cea mare 
My_Lady0091 spune:
salut.probabil ca nu va mai asteptati sa ma vedeti pe aici.scuze, unu daca va deranjez si doi....scuze pentru tot scandalul pe care l-am iscat pe aici.promit ca nu mai fac.asta daca imi permiteti sa va mai vizitez din cand in cand.
motivul pentru care am intrat:aazi noapte la 01.15 aproximativ....FDANIELA mi-a lasat mesaj de mess ca i s-a rupt apa si pleaca catre spital sa nasca...probabil de emotii sau lipsa de timp nu a mai apucat sa va spuna....iar maria mea
nu a deschis mess-ul azi...find plecata cu ,,sorcova,, prin oras
.eu nu am nr. ei de tel.am uitat sa i-l cer, insa am ID sotului ei de mess.ii las mesaj....daca intra si imi spune ceva...intru si va transmit...asta daca doriti.cred ca deja a nascut.
mult succes pentru viitoarele mamici.Doamne ajuta.
o seara buna.

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

monis5 spune:

HAI LYLYANA!
HAI DIENUTZE!
HAI MIHAMORA!
HAI ANGEL001!
HAI OFETITA!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
rgagapie spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 salut.probabil ca nu va mai asteptati sa ma vedeti pe aici.scuze, unu daca va deranjez si doi....scuze pentru tot scandalul pe care l-am iscat pe aici.promit ca nu mai fac.asta daca imi permiteti sa va mai vizitez din cand in cand. motivul pentru care am intrat:aazi noapte la 01.15 aproximativ....FDANIELA mi-a lasat mesaj de mess ca i s-a rupt apa si pleaca catre spital sa nasca...probabil de emotii sau lipsa de timp nu a mai apucat sa va spuna....iar maria mea nu a deschis mess-ul azi...find plecata cu ,,sorcova,, prin orasmult succes pentru viitoarele mamici.Doamne ajuta. o seara buna. ![]() ![]() saptamana 37A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009 ![]() |
Multumim de informatii, nu deranjezi a mai fost odata divergente de opinii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa plece careva

. Sincer imi pare tare rau ca s-a ajuns aici. Esti oricand binevenita , de fapt toate avem hormoni si acestia .... 

Ramona
+38
Maya PaulaAMR ???? DE ACUM ORICAND
monis5 spune:
Ilinca_M. - 

multumim tare mult 

alexa75 - da, momentan fara sapun / spumant / sampon. Si asa frumos miroase
. O sa folosesc ceva mai incolo cosmeticalele, insa acum sta ca o sarmaluta cumintica in patut si nu mi se pare ca trebuie degresat complet la baita.
Edit: am neutralizat niste ulei de masline pentru masaj si si-a mai pierdut din miros, e super! ce rau imi pare ca nu m-a dus mintea sa fac asta si in sarcina (cand miroseam de zici ca ma scapase cineva in butoiul cu ulei
)
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 mult succes pentru viitoarele mamici.Doamne ajuta. |
multumesc

Lili
40+ cu
AlexandruAMR cateva ore
sa fie asa
My_Lady0091 spune:
simina_kin....multumesc pentru mesaj...asta spune multe.nu ma asteptam

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

rgagapie spune:
Nimeni la schimbu 3???
Daca vreti fac si
.
Ramona
+38
Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND