Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (164)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna seara, am revenit nu am , m-am pus si am facut acum orez cu lapte, cine pofteste, cine doreste .
Sa scot si eu agitatele pentru fetele care sunt programate maine pentru nastere:
Dienutze, Lylyana, Mihamora, Ofetita, Angel001 si cine va mai fi nastere usoara, recuperare rapida si sanatosi si bieinteles .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +38 Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Buna seara tuturor!

[Lili 40 cu Alexandru
maine e ziua cea mare

Nu ai somn, esti stresata pentru marea intalnire de maine?

Ramona +38 Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

rgagapie, nu am somn de fel. in ultimele 2 luni m-am culcat numai la 3-4 dimineata...
am emotii pentru maine, in primul rand sa nasc odata ca mi-a depasit termenul si-n al doilea rand ca o sa-l tin in brate in sfarsit

Lili 40 cu Alexandru
maine e ziua cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

salut.probabil ca nu va mai asteptati sa ma vedeti pe aici.scuze, unu daca va deranjez si doi....scuze pentru tot scandalul pe care l-am iscat pe aici.promit ca nu mai fac.asta daca imi permiteti sa va mai vizitez din cand in cand.
motivul pentru care am intrat:aazi noapte la 01.15 aproximativ....FDANIELA mi-a lasat mesaj de mess ca i s-a rupt apa si pleaca catre spital sa nasca...probabil de emotii sau lipsa de timp nu a mai apucat sa va spuna....iar maria mea nu a deschis mess-ul azi...find plecata cu ,,sorcova,, prin oras.eu nu am nr. ei de tel.am uitat sa i-l cer, insa am ID sotului ei de mess.ii las mesaj....daca intra si imi spune ceva...intru si va transmit...asta daca doriti.cred ca deja a nascut.
mult succes pentru viitoarele mamici.Doamne ajuta.
o seara buna.

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

HAI LYLYANA!

HAI DIENUTZE!

HAI MIHAMORA!

HAI ANGEL001!

HAI OFETITA!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

salut.probabil ca nu va mai asteptati sa ma vedeti pe aici.scuze, unu daca va deranjez si doi....scuze pentru tot scandalul pe care l-am iscat pe aici.promit ca nu mai fac.asta daca imi permiteti sa va mai vizitez din cand in cand.
motivul pentru care am intrat:aazi noapte la 01.15 aproximativ....FDANIELA mi-a lasat mesaj de mess ca i s-a rupt apa si pleaca catre spital sa nasca...probabil de emotii sau lipsa de timp nu a mai apucat sa va spuna....iar maria mea nu a deschis mess-ul azi...find plecata cu ,,sorcova,, prin oras.eu nu am nr. ei de tel.am uitat sa i-l cer, insa am ID sotului ei de mess.ii las mesaj....daca intra si imi spune ceva...intru si va transmit...asta daca doriti.cred ca deja a nascut.
o seara buna.

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI
www.drepturile-gravidelor.ro/Pagini/links.html" target="_blank">drepturi gravide
www.dreptonline.ro/legislatie/hg_norme_sustinerea_familiei_cresterea_copilului_1016_2009.php" target="_blank">HG 1016/2009

Multumim de informatii, nu deranjezi a mai fost odata divergente de opinii, dar asta nu inseamna ca trebuie sa plece careva . Sincer imi pare tare rau ca s-a ajuns aici. Esti oricand binevenita , de fapt toate avem hormoni si acestia ....

Ramona +38 Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ilinca_M. -
multumim tare mult

alexa75 - da, momentan fara sapun / spumant / sampon. Si asa frumos miroase . O sa folosesc ceva mai incolo cosmeticalele, insa acum sta ca o sarmaluta cumintica in patut si nu mi se pare ca trebuie degresat complet la baita.
Edit: am neutralizat niste ulei de masline pentru masaj si si-a mai pierdut din miros, e super! ce rau imi pare ca nu m-a dus mintea sa fac asta si in sarcina (cand miroseam de zici ca ma scapase cineva in butoiul cu ulei )

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

multumesc

Lili 40+ cu Alexandru
AMR cateva ore sa fie asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

simina_kin....multumesc pentru mesaj...asta spune multe.nu ma asteptam

saptamana 37
A.M.R. MAXIM 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Nimeni la schimbu 3???
Daca vreti fac si .

Ramona +38 Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

Mergi la inceput