Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Delia am vazut bebicul.Ce dragalas este!!!sa fie sanatos!
Dayanara eu am mancat de vreo 2 ori conserva de ton de cand sunt .
Vladi
Honey,Cori .
Kossir si eu aici am 27 de grade dar sub plapumitza.Hihihi!
Eu am musafiri.E o matusa de-a soacra-mii are imi face o placinta macedoneasca de lesin de miros.Nu descriu ca nu stiu cum se face.E minunat sa gateasca altcineva in locul tau.Si nici nu vreau sa invat ca daca invat ma pun sa le fac mereu si....nu e bine sa stiu sa le fac chiar pe toate ca m-ar exploata.
Pup si revin.

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ella- placinta cu branza si cu spanac ?? Sau cu branza si cu praz?????.
Nu mai conteaza de care, in 3 ore sunt in Cta.

Denisa, 20 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

delia, foarte bine se vede bebe. sa fie sanatos.

fetele, dupa discutia de vineri cu kfc si toate cele, m-au luat poftele si am iesit cu sotul la restaurant, ca tot zisesem ca serbam ca am aflat ce e bebe. si am mancat pui cu bacon si cascaval, cartofi prajiti si sos de usturoi cu o limonada mareee si acra. ca atat am putut. fara desert.
in weekend am fost la socrii in vizita, ne-am plimbat pe acolo si am venit obositi acasa. si azi niste shopping prin metro, desi nu am gasit mare lucru pe acolo. ma gandeam ca au si ei cate ceva pt bebe, dar nimic. n-am vazut nici carucioare, nici hainute. decat ff putine si alea naspa. asa ca acu am venit acasa, papat bine si leneveala de weekend la tv si calculator. ar trebui sa fac si putina curatenie, dar cred ca zic pas.
a... am luat totusi cateva ornamente pt Craciun. noi facem bradul albastru cu argintiu anul asta. toata lumea zice, a... ca ai baiat de aia albastru. dar, eu nici nu m-am gandit la asta. oricum ne hotarasem la albastru inainte sa stim ce e. si vroiam sa mai schibam clasicul rosu. ati vazut ce s-au umplut magazinele de podoaba de craciun???

vio asteptand pe bebe 16+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana si mie-mi plac conservele de ton din Spania. Au aspect de carne la conserva, daca n-ai simti gustul, n-ai sti ca e peste. Aici n-am gasit la fel sau n-am stiut spre ce sa ma orientez (marca...)
Carmen pestele oceanic contine mercur.. din acest motiv este recomandat sa nu fie consumat in sarcina!
Delia ce bine s-a vazut bebe la eco!
Vio mi-e drag si dor sa cumpar podoabe pentru bradutz si pentru Craciun! Abia astept sa impodobesc bradul!! Mi-am creat o traditie personala, in sensul ca impodobesc bradul in seara de Mos Nicolae si-l strang fix dupa Sf Ion. In acest fel am o luna in care imi umplu sufletul!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vai ce-mi plac si mie globuletele si alte minuni pt pom. Am zis ca ma abtin de la cumparat nebunii pt pom, si asa am prea multe si la fel si cu plantele, din ac motiv, am prea multe.
Mie imi place bradul sa fie sorcova, sa aiba toate culorile si formele in el. Sunt frumoase si cele in 2 culori sau intr-una dar parca au un aer de ''office''
Eu am globulete de la primul meu creciun si unele de la tatal meu de cand era el mic. Cum as putea sa renunt la asa ceva ??
Si mai imi plac globuletele cu diferite forme, ceea ce nu prea mai gasesti azi din pacate.

Sper ca anul asta sa nu mai exagereze cu pretul brazilor. Am unul de plastic, alb, frumos dar nu se compara cu unul verde care nu este asa de perfect si trebuie sa te chinui sa-l faci sa arate bine.

Denisa, 20 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Merci fetele de raspunsuri. Intre timp, dupa ce m-am ridicat de la o masa de peste, am mai citit cate ceva la subiect.
Tonul, rechinul, pestele spada sunt cei mai putin recomandati, in general pestele de dimensiuni mari. Dar si heringul, undeva am citit si despre sardine si macrou, chiar si merlin.
Dar daca nu depasesti 380g pe saptamana, nu e problema mare. Apoi parerile sunt impartite, in afara de ton, ma rog pestii mari.
Donc, eu mananc in general sardine, despre care stiam ca sunt bogate in fier, merlin cateodata si inca un peste, care habar nu am cum se cheama romaneste. Cel mai des o data pe saptamana, desi nu tot timpul, si in nici un caz nu depasesc cantitatea periculoasa.
Ton, rechin n-am mancat sarcina asta, din fericire. Fructe de mare am evitat, desi mai scapa pe pitza .

Va pupic pe toate pe burtici

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 25+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Denisa imi place glitter-ul!
Si eu am globulete din primul an de casnicie al parintilor mei.. sunt insa la tara unde tata impodobeste bradul, asa cum facea inca de cand eram eu mica!
Acasa am un brad, artificial, verde foarte fainutz (are aprox 1,80) dar nu neg ca mi-as dori unul, tot artificial si tot verde dar mai ramuros. Am vazut anul trecut niste exemplare frumoase foc in Carrefour.

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Honey,placinta e asa:foi intinse de ea(o sa incerc si eu desi nu am mai facut niciodata) si umplutura din :piept de pui taiat marunt,ceapa verde, branza putin mai sarata si oua.Toate astea se pun la calit si se adauga in straturi :4 foi apoi umplutura iar 4 foi iar umplutura.Doua tavi a facut asa ca va astept.Marti ne asteapta la ea sa ne faca placinta cu praz dupa care sunt turbata.Mie astea imi plac cu ayran(iaurt gras,batut cu apa si sare).Am mancat ca o purcica si asta mic gandaceste prin burtoaca de placere.Cred ca geme precum Max (catzelul casei) dupa ce mananca ceva bun.O sa incerc sa fac si eu cu ciuperci de post.S-a vorbit despre post.Am zis ca o sa incerc si eu macar vinerea sau miercurea mai ales ca nu imi este greu dar depinde cum ma simt ca am nevoie de proteine ca incep sa sece resursele.

Pupici a toata lumea buna!

cuGeorge-Theodor

AMR 16 saptamani !!!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

HIHIHIHI CE ma bucur ca v-au placut pozele cu bebicu.Am vazut ca vb de Craciun si de impodobit bradul. Mie imi place ff mult sa impodobesc casa cu tot felul de chestii specifice de la naproane pe masa si lumanari , la tot felul de instalatii , decoratiuniElla, iti trimit un PM

Delia13 22+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

rebiana, si eu ma apuc sa fac bradul pe la inceputul lunii decembrie, cam in primul weeke-end. ca sa ma bucur de podoabe si atmosfera toata lumea. desi, unii zic ca ma grabesc, si n-am rabdare, mie mi se pare mai vesel in casa. asta si pt ca fac brad artificial, natural nu cred ca as gasi asa devreme. si iau atunci crengute de brad, si vasc si mai decorez.
post eu nu cred ca tin anul asta. de obicei tin cateva zile, o saptamana. dar acum nu cred ca pot si nu vreau sa ma chinui. acum tre sa hranim pe bebe bine, si cu carnita si cu lactate. la biserica, as vrea totusi sa ma impartasesc. nu stiu daca o sa se poata fara post. asta e. vad eu. abia astept sa incep pregatirile cu meniul de sarbatori, sa vina musafirii si sa fie agitatie in casa, luminite si cadouri.

vio asteptand pe bebe 16+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput