Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

si pt ca tot vorbeati voi de post pe aici, cand am fost internata pt cerclaj la Giulesti a venit preotul spitalului si chiar l-a o gravi daca este obligatoriu sa tinem post in cazul in care vrem sa ne impartasim. categoric NU, si chiar a insistat pe acest aspect. a spus ca gravi, bolnavii, si soldatii parca, copii nu trebuie sa tina post, dar ne-a indrumat pe fircare sa mergem la biserica, sa ne spovedim si impartasim, ca este unul dintre cele mai bune lucruri pe care il putem face pt noi si bb-lusii din burtica noastra, sa fim curate spiritual cand ii vom aduce pe lume. de asemenea ne spunea ca femeile care aduc pe lume copii sunt iertate de Dzeu de pacatele lor pentru minunea de a aduce pe lume un alt suflet. eu vi le-am spus asa cum am retinut cele spuse de preot, esenta, dar el vorba asa de frumos de toate aceste lucruri si m-a impresionat si gestul lui de a veni pe la paciente prin salon, ne intreba pe fiecare de ce suferim, si parca se facea partas la suferinta noastra, ne intreba daca avem alte probleme, daca avem ceva pe suflet, etc. oricum f frumos.

POZE

23+ - Iustin Stefan ???
Viitori parinti, cei mai fericiti din lume, asteptandu-l pe micul nazdravan!!!






Da, asa este!
Femeia se mantuieste prin nastere de prunci (nu prunc, ci m multi).
Si foarte adevarat este sa ne spovedim si sa ne imparatasim cat m des ( nu numai in post ci si dupa post).

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Buna feteleee! Am tot citit ce ati scris ca ieri dk mi-a fost f rau nu am mai deschis laptopul. Azi imi e mai bine si sunt mai vesela mai ales ca baiatu tot da din picioruse .Trecem noi peste toate problemele, mersi celor care mi-au scris.CORI, si BABYANGEL, fruntea sus ca totul va fi bine cu siguranta, gata tre sa fim vesele .Eu am mancat joi seara fasole si vineri lapte cu cereale si gataaaaa apus capac.Acum am crampe f mari, dar oricum imi e mult mai bine si presimt ca in curand imi trece ca m-am saturat de orez si paine prajita .Va pe toate si sa aveti parte de o zi frumoasa. Poate pun poze cu bebe mai tarziu

Delia13 22+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Salut!
Am intrat doar sa va salut repede, ca trebuie sa hranesc copiii

Honey
- mie mi-a iesit risc de SD la Nati, la TT. Dr mea de atunci mi-a zis sa repet testul, si daca ar fi iesit si a doua oara prost, faceam amnio.
Pe al doilea l-am facut la Medsana si a fost foarte ok, m-am linistit. La morfo mi-au spus ca e ok, deci am mers cu speranta ca e bine si sanatoasa, inainte.

La Irina in schimb mi-a iesit risc de Trisomie 18 (parca e Edwards sindromul, nu mai stau acum sa caut) si cand l-am intrebat pe Tutunaru (oricum eram deja prin 5,5 luni, deci mi se cam rupsese mie de rezultatul de la test, eu vroiam copilul ), si m-a "linistit" si el, mi-a zis ca daca are va muri oricum probabil la nastere sau pana atunci. Deci, am stat si atunci relaxata , iar Irina e perfect sanatoasa (si nu stiu daca am apucat sa va spun ca mi-au spus 3 doctori sa renunt la ea )

Cam asa cu testele astea, primele au fost gresite, si cred ca depinde foarte mult unde le faci. Eu le-am facut la un laborator in Dr Taberei, am uitat cum se numeste, dar acum le-am facut la Medsana.
Vezi ce-ti spune medicul si stai linistita, nu te mai consuma.

Cori - si Nati a avut circulara de cordon, si mi-au zis de la eco ca e laxa - eu m-am dus sa intreb 3 medici daca e cazul sa fac cezariana. A coborat putin mai greu la nastere, adica aveam dilatatie 10 si bb nu pornea (am stat asa vreo 10 min), dar a fost totul ok, si exact cum mi s-a spus la eco, circulara laxa si Nati a fost bb de nota 10 .
Nu stiu ce e cu chisturile, dar sper sa fie totul bine

Anca iary - si mie mi-a zis dr mea de asa numitii "feti sinucigasi", care se sucesc atat in burtica de se sufoca singuri (asta ca sa ma "calmeze" probabil cand i-am spus ca bb are circulara de cordon ), dar banuiesc ca sunt cazuri foarte rare, si pe care efectiv nu avem cum sa le influentam.
Eu in schimb la nasterea lui Nati eram cu ochii pe aparatul de monitorizare, ii supravegheam inimioara lui Nati cu ochii cat cepele. N-a fost insa nici o problema

Rebiana - bravo pentru col, si la o lungime cat mai mare!
Si eu ajunsesem la 3cm dupa cerclaj, deci curaj!

Kossir - 27 grade?? Imi iau papucii de plaja si vin!!
Bafta la istorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Fetele am pus poze cu bebeu sa-mi spuneti dk se vadhttp://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

Delia13 22+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Salutare burtici si o duminica placuta.

Andira, dar ai avut peripetii la viata ta, nu gluma. Felicitari pentru sangele rece si taria de care dai dovada. Mama eroina .
Acum mi-adusei aminte, vorbea cineva in capitolul trecut, bineinteles ca nu-mia duc aminte cine , de pestele oceanic. Ca n-ar fi bun. De ce? Nu stiam. E vorba de cel congelat, sau tot? Ca eu mananc saptamanal, chiar insist sa mananc si sa-i dau si lui Mihai.



Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 25+

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

andira- La tine probabil ca a iesit alfa fetoproteina mica , si altele mari . LA mine AFP e mare, si cica asta nu prea da erori, dar mai sunt si cazuri. Nu pot decat sa sper ca totul o sa fie ok la eco luni.
Eu am facut TT la Gilesti, defapt acolo a fost dus sangele si acolo a fost interpretat, daca se poate numi asa o foaie pe care scrie 3 valori cu pixul.
Ce nebunie a fost si la tine cu TT in sarcini. Acum e cam tarziu sa-l mai repet dar s putea sa repet AFP (cred)




Denisa, 20 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Delia-frumoase pozele cu bebicul
Kossir-cica ar avea mercur pestele oceanic. Si eu mananc peste oceanic, cel de balta e prea dulce si cu oase pt mine.

Denisa, 20 + cu bebel-mititel Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Kossir, pestele oceanic e f in regula, dar se zice ca e bine sa eviti pestii de mare adincime (tonul de ex) si aia care traiesc f mult (rechimul de ex) - cauta tu pe net surse autorizate, ca sa stii sigur lista - care se cam umplu de mercur in cursul vietii lor... Si cu mercurul cica nu e de glumit!
Mie mi-e ciuda ca am hranit copilul vreo 2 ani cu pangasius proaspat (eu nu maninc nimic cingelat), de doua ori pe saptamina, ii si placea si eram sigura ca e bine ce fac, si uite anul asta am aflat ca nu e in regula, cica sint pesti crescuti in Vietnam cu doze de hormoni si antibiotice mult peste valorile admise... Acum, ce sa zic, poate o fi propaganda concurentei, ca pangasiusul cam acaparase piata (cel congelat, cu pret f bun si fileurile sint f bune la gist si fara nici un os...)
Eu am urmatoarea politica: sa maninc cit mai divers cu putinta, sa nu fac abuz nici de cele "sanatoase", pt ca miine afli ca-s cancerigene sau ca-s modificate genetic sau mai stiu eu ce... E ca si cu banii in banca: ii imparti in mai multe banci, ca sa imaprti riscul - asa si cu mincarea, daca maninci f divers, riscul sa te umpli de nu stiu ce chestii nasoale e mai mic, cantitatea anuala din fiecare fiind mai mica :)

Pup! 21+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

pe mine ma mai ia pofta de ton la conserva ca din cel proaspat mi.e lene sa gatesc si nici nu ma omor...dar chiar de la fabrica de ton de aici se recomanda in sarcina sa nu se depaseasca 3 conserve mici pe saptamana, in total ar fi 150 de grame cam asa, nu m.am uitat exact pe conserva

delia ai un bebe tare frumos :) si pozele sunt clare

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
Eu am urmatoarea politica: sa maninc cit mai divers cu putinta, sa nu fac abuz nici de cele "sanatoase
Pup! 21+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)


si eu sunt de acord cu asta...tre sa fie un echilibru in toate, cosider ca rau ar fi ceva in exces

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput