Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
ellanik spune:
Ati zis de brad.Noi il avem albastru cu argintiu insa am zis ca atunci cand vom avea un bebe il vom schimba in rosu cu auriu.Oricum urmeaza sa renovam si schimbam si decoratiunile.Inainte sa ma cunoasca pe mine, sotul meu nu facea brad pt ca murise tatal lui cu ani in urma.Si cand ne-am cunoscut noi, in sept, era aproape de sarbatori.In noiembrie am inceput sa-l intreb unde tin ei decoratiunile de Craciun.Am fost trista cand mi-a zis ca ei nu fac brad ca nu are sens.Am luat foc.L-am luat de-o aripa si am cumparat un brad de inaltime medie artificial,globuri, beteala, tot tacamul si au fost asa de incantati , si el si soacra-mea incat nu mai voiau sa-l desfaca dupa sf Ion.La fel si cu Mos Nicolae.Pai noi acasa la mama si acum lasam ghetele la usa.Si cand au gasit el si soacra-mea dimineata de Mos Nicolae ghetele scoase si pline cu dulciuri...au ramas masca.Al meu sot zicea ca nici cand era mic nu se practica acest obicei.Eu si acum abia astept sarbatorile pt bucuriile astea si ma gandesc cu mare bucurie cum va fi cand va fi bebe in casa.Noi si acum in Ajun de Craciun punem toate darurile sub brad si al meu sot la 12 noaptea da startul la desfacut pachete.Am vazut in Real costumas de mos Craciun pt bebe o scumpete.Dar mai e pana atunci.Oricum si anul asta va avea bebe ceva sub brad.Cred ca ceva consistent.
cu
George-Theodor
AMR 16 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Rebiana27 spune:
Prinsa in verva creata de gandurile la apropiatele sarbatori, am inceput sa caut pe net retete de sarmale cu carne in foi de varza murata. Am mai facut eu intr-un an de Craciun, cu ajutor, insa de regula se ocupa mama si cum ea nu poate veni in acest an m-am decis sa fac eu. Daca aveti retete faine, rogu-va trimiteti PM. 
Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
dayanara spune:
rebiana si bradul meu e cam la fel de 180 dar cam rar si stramb, nu.l suport, sotul in schimb e topit dupa asa ceva, cumpara globulete il decoreaza el cu ivan, mare bucurie :)
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
salutare fetelor...![]()

mi-a parut rau sa aud vestile mai putin bune din zilele trecute, dar cred si sper ca nu au fost decat norisorii dupa care iese soarele. Pup mamicile cu problemute, sa fie increzatoare si relaxate si sa ne aduca vesti bune 

Cum se mai zicea pe aici, acum cunosc mai multe decat la prima sarcina, care afost tare frumoasa...fara nici cea mai mica problema. Toata sarcina am facut 5 ecografii, si am luat vitamine doar in prima luna. Acum, spuneam, cunosc mai multe, suntdpdv fizic mult mai obosita, dar incerc sa nu devin si psihic la fel. Incerc...nu ca-mi iese mereu
Asa ca,poate o sa vi se pare ciudat dar pana acum nu am facut decat trei ecografii 2D, am luat fier, vitamine si 2 zile Ca+Mg. Vreau sa spun ca nu am facut morfo, nici TT nici altecele. Doctorul meu mi-a spus pana acum ca bebe e ok, in parametrii si asta simt si eu. Ma tente la un moment dat o eco 4D, dar am renuntat dintr-un motiv care poate parea copilaresc...nu vreau sa am legat de bebe 2, lucruri, amintiri pe care nu le am si cu Alex.
asa simt eu...
In consecinta incerc sa ma bucur de sarcina asta pana la sfarsit, si zau ca va trece repede... Sa nu credeti ca sunt adepta "ca pe vremea mamei"...sau a bunicii, doar ca nici nu vreau sa uzez de toat ce e nou si modern, doar pentru ca acum se poate. Categoric, daca bebe ar avea probleme, as face orice pt bine lui,m-as supune oricaror teste si oricarui tratament, i-as aduce si praf de stele daca ar trebui !! Dar ma rog ca totul sa fie bine ca si pana acum 
Un bravo mare mamicilor ce au avut probleme in sarcini anterioare sau au acum, si fac totul ca sa fie bine !

Eu vreu sa va transmit doar un pic de liniste si serenitate...nu mai nominalizez dar mamicilor,sa avem doar vesti bune de acum incolo !!![]()
![]()
![]()
![]()

Ioana,
22+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE
CoriMami spune:
Fetelor, nu stiu ce m-as face fara voi si forum
.
Multumesc mult de incurajari!
Eu sunt totusi f optimista. Sunt convinsa ca acele chisturi nu vor mai fi la urmatoarea eco, pe care vreau s-o fac peste 5 saptamani, sa aiba timp sa dispara toate relele.
Ieri am fost la fina, ne-am distrat copios, e o dulce. "Nashu si nashu" asa ne zice ea, nu poate sa zica nasha.
Deci..viata e frumoasa
Va pup si sa auzim numai de bine.
23
Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
honeybaby spune:
Ella- buna reteta cu pui. Cred ca o sa-i plac si sotului.
. Nici cu ciuperci nu-i o idee rea. Trebuie sa cumpar ciuperci ca am in plan si pui la cuptor cu mustar si ciuperci.
Ioana- sa sti ca intr-un fel e mai bine sa nu faci atatea teste. Sunt unele probleme pe care nice praful de stele nu le poate rezolva.
Rebiana- eu pun asa in sarmale: 1 kg de carne , un morcov, o ceapa , un pahar de 150 ml de orez, 2 oua si un pic de apa rece. Apa rece face carnea mai pufoasa, asa zice mama. Totul amestecat cu dupa aia facut sarmalutele. In oala pun la fund un strat de varza tocata , bete de cimbru si iar varza tocata, peste sarmalele iar deaspra inca un strat de varza tocata ( eu pun multa pt ca-mi place sa mananc varza aia arsa la cuptor). Mai pun si o sticluta de 330 ml de bulion de casa, la cel cuparat nu siu sa-ti spun cat sa pui.
Apa in oala si totul la cuptor.
Nu prea ma pricep sa explic, poate fetele vor venii cu o reteta mai buna. Aaaa si pt ca eu fac sarmale numai de craciun , mai pun desupra, pe sarmale dar sub varza tocata sorici. Tot asa pt ca-mi place mie sa-l mananc.
Cori- bravo! imi place optimismul tau
Denisa,
20 + cu bebel-mititel
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
oanaiacovita spune:
Servus burtici!
Desi v-am citit ieri si azi nu am avut starea necesara sa scriu. Poate si de la vremea de afara,dar acum am bucatarit un pic si ma simt mai bine. Am facut mazare, ca deh e la moda
si un salam de biscuiti.
Ma bucur ca Denisa,Roxana si Cori sunt mai optimiste. Sunt convinsa ca totul va fi bine.

Am vazut ca vorbeati de Craciun si mi s-a facut un dor de colinde ca acum stau si ascult cu bebe colinde. Pare ca ii plac ca se misca nu gluma.![]()

Si eu fac bradul la inceputul lui decembrie. Pe 30 nov mi-am luat liber, si poate atunci sau pe 1 dec o sa fac bradul. Noi avem unul micut de ceva ani si o sa il folosim tot pe asta si anul asta, dar de anul viitor vreau sa iau unul mai mare.
Si mie imi place cel natural, dar tine prea putin si apoi am tepi prin casa pana in vara.
In copilarie numai asa aveam, dar acum parca prefer sa am bradul 1 luna si mai bine in casa.
Cu Postul nici eu nu o sa il tin, de fapt nu il mai tin de ani buni, de cand nu mai e mama. Cu ea si postul se tinea usor, acum nu mai pot. Recunosc ca sunt slaba. Desi nu mananc foarte multa carne si fara ea as putea sa stau, nu pot fara lactate si fara dulciuri.![]()
Nu nominalizez, dar vreau sa dau un pupic la toata burticile si bebeilor scumpi si sanatosi.

Oana
25+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
cori, ma bucur ca esti optimista sigur chisturile se vor retrage, oricum imi imaginez ce tre sa fi fost in sufletul tau, atunci pe loc totul pare groaznic, pe urma ne dam seama ca nu e chiar asa
denisa asta cu praf de stele chiar n.o stiam, dar zau ca m.a facut sa rad din suflet, am s.o tin minte:)))
oana esti foarte atenta cu fiecare 
ioana si eu cateodata ma gandesc la ce.am facut in sarcina cu ivan si la fel - parca n.as face nimic in plus sau in minus, medical nici n.as avea cum , pt ca protocolul e acelasi, dar la altele gen poze etc
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
Corimami, honybaby, ma bucur ca sunteti mai optimiste si relaxate. Nu vreau sa-mi imaginez ce ati simtit cand ati aflat ca ar fi ceva probleme...sper din tot sufletul sa reveniti cu vestile bune cat mai curand. ![]()

Noi, toate, suntem aici pe forum pentru a ne sprijini reciproc in momentele mai mult sau mai putin dificile, si mai ales ca sa alungam sentimentul de singuratate, tare daunator unei mamici. Cel putin eu asta simt din partea voastra, unele dintre voi stiti cum mi-am facut "intrarea' aici, si va multumesc mult de tot pentru sprijin.
Asa ca eu zic sa nu ezitam sa ne impartasim experientele, sau temerile si motivele de ingriorare ori de cate ori e cazul. Si m-as bucura sa ramana toate la stadiul de alarme false. Sunt insa de acord si cu fetele ce spuneau sa nu atragem atentia asupra "drobului de sare".
Mai Ella. noroc ca nu sunt eu tare pofticioasa si mancacioasa din fire, da tu ai un fel anume de a descrie ce se gateste...de
.si am mai vazut niste postari din astea si la alte fete, asa ca va urez pofta !!! Eu mananc cam ca si inainte de sarcina, incerc sa suplimentaz lactatele si fructele.
delia,tare dragut bebicul!!![]()

Ma bucur ca tu ti-ai revenit..ai grija de tine, de voi.
deci incepem cu Craciun, braduti si ornamente..
Eu ce-mi doresc tare mult e zapada !!! bradut voi impodobi in casa, unul artifcial cam de 1,5 m, dar ff frumos, si in cutre unul natural de peste 3 metri !! In casa in general impodobesc pe rosu-auriu, afara multicolor !! Dar vreau zapada ![]()
![]()
pupici pentru toate toate !!

Ioana,
22+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE