Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Vladi ma bucur ca a decurs bine morfologia fetala si rezultatele sunt bune! La prima sarcina am avut Ir-ul ridicat (rau!!) la artera uterina stanga, drept urmare am repetat Dopller la interval de 3 saptamani si am inceput tratament cu Actovegin (l-am tot luat pana la nastere... care a fost sa fie la debutul lunii a noua). In plus, doctorita mea imi recomandase sa fac exercitii de respiratie in fata unei ferestre deschise, dimineata; sa dorm numai pe partea stanga (si recunosc cinstit, de indata ce devenise o obligativitate nu prea mai puteam ;)) ) si sa evit orice situatie stresanta.. asta e oricum o regula de baza in sarcina, nu numai in fata unor probleme.
Sunt convinsa ca la atitudinea ta pozitiva si ca urmare a tratamentului totul va fi ok si in parametrii f buni la urmatoarea eco! Pupam grasunelul si pe mami!
Denisa tot pe la usi 'oi fi, puiul de tine? Pun o ca sa vii repede acasa si cu vesti f bune!!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Happyjoy
Erina daca vor fi multe gravidute sau paciente care asteapta ma gandesc sa vorbesti cu cea care se ocupa de programari, sa-i explici situatia si banuiesc ca va avea omenie sa te lase sa intri la ora la care aveai programarea! Bafta sa fie bine! P.S. Am vazut pozele cu voi si mi-ati placut tare mult! Am tot uitat sa-ti zic insa le-am vazut in week-end!

Mami de Luca si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Dragi buritici am citit si vestile mai putin bune si ingrijorarile multora dintre voi. E absolut natural in sarcina mai ales daca e prima sarcina.

Noi am revenit de aseara in Bucuresti si ne organizam cit mai bine aici si ne inarmam cu rabdare pentru urmatoarelke trei saptamini cit viom sta aici. speram ca macar vremea sa tina cu noi sa putem iesi in parc!!!

Oanaiacovita multumesc mult! Am admirat si eu burtica frumoasa si hainutele absolut delicioase ale baitelului tau!!!

Andira, ai o fetita tare isteata si hazlie!!!

Selina_d. Nu poti apela la ajutorul cuiva din comunitate? Nici eu nu am pe nimeni la Bucuresti si stiu ce inseamna mai alesca sunt si "hapsina" la treburi. Dupa ce vine bebe2 sigur trebuie sa gasim pe cineva sa ne ajute.
Incearca sate detasezi si sa nu mai pui totul la suflet. Spor cu teza si salutari lui Victor!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu tot dau refresh, sa vad dc apare Denisa

Mai fetelor, ce copii haiosi aveti!! Am ras cu lacrimi. Sa va traiasca si sa va inveseleasca zilnic!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am venit de la doctor.
Bebe e bine. Cel putin atat cat se vede la 20 de sapt. Are 340 g. Mai m-a chemat peste 4 sapt.
Placenta este fundica, si are un chist de 49 mm si de acolo probabil AFP mare. Dr zice ca nu afecteaza cu nimic chistul sarcina. A aparut probabil din cauza sangerarilor de la inceputul sacrinii...

Multumim tuturor pt suport, vorbele de incurajare si pupam pe toata lumea

Aaaaa si inca ceva : Avem semnatura noua

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Happyjoy
Erina daca vor fi multe gravidute sau paciente care asteapta ma gandesc sa vorbesti cu cea care se ocupa de programari, sa-i explici situatia si banuiesc ca va avea omenie sa te lase sa intri la ora la care aveai programarea! Bafta sa fie bine! P.S. Am vazut pozele cu voi si mi-ati placut tare mult! Am tot uitat sa-ti zic insa le-am vazut in week-end!

Mami de Luca si cu

Multumesc mult Rebiana!!! Probabil te referi la pozele de pe picassa.
Sotul avea o intilnire importanta miine la prima ora dar merge cu mine. Eu programarea am facut-o la asistenta personala a lui H. dar din atmosfera descrisa de Vladimirescu tare mi-e ca nu voi gasi prea multa intelegere. Daca merg cu Daria sigur vor fi multe spincene ridicate a dezaprobare pentru ca va face galagie (desi e o fetita foarte linistita si buna tot se va simti prezenta ei) in sala de asteptare.

22+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

denisa bravo felicitari sa iti traiasca printesa!

21 Rares

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Am venit de la doctor.
Bebe e bine. Cel putin atat cat se vede la 20 de sapt. Are 340 g. Mai m-a chemat peste 4 sapt.
Placenta este fundica, si are un chist de 49 mm si de acolo probabil AFP mare. Dr zice ca nu afecteaza cu nimic chistul sarcina. A aparut probabil din cauza sangerarilor de la inceputul sacrinii...

Multumim tuturor pt suport, vorbele de incurajare si pupam pe toata lumea

Aaaaa si inca ceva : Avem semnatura noua

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Slava Domului Honeybabay. Citisem despre ingrijorarea ta in legatura cu TT...
Ma bucur ca totul e bine si bebelusa e sanatoasa!

Numele alese sunt superbe!!!

22+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa ce ma bucur ca ai venit cu vesti bune!
sa vina fetita la termen! ca sanatoasa deja stim ca e
ti.am spus eu ca salopeta aia albastra are floare roz - e pt fetite :))

erina tu unde ai poze, in picasa?

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Denisa fataaaaa! Ce-ti "prezisesem" eu ca o sa ai?? Aud!! FATA!! Eram absolut convinsa ca nu e nici urma de Eric in burtica dar daca tie asa ti se spusese.....
Doamne ce ma bucur ca e totul in regula si te-ai linistit!!
Erina am gasit link catre album pe contul nostru comun de pe yahoo si curiozitatea m-a impins sa ma uit!

Mami de Luca si cu

Mergi la inceput