Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
Erina spune:
Deyanara
, am trimis un link mai demult pe e-mailul comun al burticilor. Cred ca cel de yahoo...
O seara frumoasa tuturor!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
happyjoy spune:
Denisa, nici nu sti cat ma bucur ca te-ai linistit!!!!! Ai vazut ca e totul bine?
Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa stea cumintica in burtica pana la 40 de saptamani!!!
Pup fetele dragi 
20+ 
dayanara spune:
erina fetita e superba! iar tu esti frumoasa rau e tot, imi aduci aminte nikole 
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Am citit din urma.
vladi[/b ]- Uite asa aveam eu o presimtire la tine ca o sa fie bine la amino. nu-mi inchipuiam cum un bebe care a rezistat la atatea , cum a rezistat al tau , poate fi unul cu probleme.
Ma bucur ca totul e bine si la voi. Tinem pumnii sa nu creasca fluxurile.
Irina - sa sti ca nu am asteptam mai mult de 10 min. Am stat la eco cam 40. Nu mi-a explicat prea multe, dar mi-a raspuns la ce am intrebat, in fine mai mult a mormait si a cascat de 5o de ori. Nu pot sa zic ca e genul meu de doctor dar e ok.
Am ajuns tarziu acasa , pt ca am mers ceva pe jos sa-mi revin. Dupa care am trecut pe la mama si am stat si acolo 20 de min.
roxana- salopeta ca salopeta , bine ca nu am comandat inca setul de body cu masini de la mothercare. Acum dau iama in cele cu floricele pt fetite
.
Tie ti-a mai confirmat sexul de la 12 sapt ??
Selina si toate fetele care faceti cursuri sau invatati multa bafta. Nu stiu cum puteti. Eu am facut mare efort cateva zile . Si in facultate invatat numai decat de mureau colegii de ciuda.
Care zice ca nu faci destule , ca vin cu batul??!!
[b]Rebiana- pai nu mai sta!!! Pune de o afacere!!
Mi-a dat dr 3 poze si un fimulet cu pasarica ca sa ma lamureasca

. Acum astept baietii s-o scoata in oras
.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
honeybaby spune:
Multumim la toata lumea pt fericitari

si pt ca m-ati suportat un weekend intreg vaicarindu-ma![]()

Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE
dayanara spune:
denisa nu, maine am ecografie de dimineata apoi mananc pe acolo si ma duc la alt etaj la endocrinolog, deci am sa vin tarziu...parca vad ca n.am somn la noapte si vin pe aici
mie mi.e indiferent daca se va schimba sexul, doar ca ma obisnuisem cu ideea si l.am obisnuit si pe ivan :))
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:

e fetita????

Eu fac mancare, revin mai incolo. Deci la mine nici un dr nu s-a inselat, la voi cum reusesc?!
Denisa ma bucur mult mult ca totul e ok, nu aveam nici un dubiu, dar ca e fetita nu ma asteptam.![]()

Oana
25+
Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
briza_marii spune:
Dayanara bafta si tie maine si sa vii si tu cu "poza" cu "obiectul muncii" indiferent daca e roz sau albastru. Eu pana nu am vazut "poza" nu am fost convinsa ce e
.
19+
honeybaby spune:
Roxana- o sa fie sigur bine. Iti face doar eco maine ?
Vad ca mi-a scris si mie ca orificiul interm al colului e inchis. Am 3 pagini cu masuratori
. DE ala extern nu intreb
.
Denisa,
20 + cu bebe roz
Maya - Sophie
POZE