Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
rebiana, poate anii viitori ne vom vedea prin valencia la mare :)
si uitasem de desert adica turron, specific de carciun, nu.ti spun cat poate sa.mi placa, toate variantele, dar sunt dulci rau
http://en.wikipedia.org/wiki/Turr%C3%B3n
selina bafta multa la scoala! important e ca nu mai ai sangerari si bebe si victor sunt bine
samaria eu daca as avea e unde sa iau aici brad natural ..., dar nu prea se vand si intr.un fel le dau dreptate, sa taie bradul doar ca sa.l tin eu in casa de placere, parca nici asa nu e bine, asa ca asta stramb de.l am e ok cu toate ca sotul a promis ca imi va lua unul mai frumos si sa aleg eu culorile....asta ca sa ma motiveze putin ca stie ca nu prea ma omor cu asa ceva
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
freedelia spune:
Andira, am ras cu lacrimi
Noi am avut o zi foarte linistita, am citit, am jucat jocuri, am vazut un film, am dormit cateva ore la pranz... Eu am pecat 2 ore dupamasa, a trebuit sa ma intalnesc cu o tipa de la care vreau sa cumpar o masa, si cand m-a intors, se jucau copiii pe mama focului cu mama, de-a veterinarul, cu toate animalele lor de plus. Cica de o ora se jucau -- resuscitau animalele, iar celor care nu se mai trezeau le faceau slujba de inmormantare (John punea mainile ca la rugaciune si zicea "May you rest in peace, you were a great dog"). Am ras cu lacrimi...
Acum e 9 si ne pregatim de culacre. Va pup si sa aveti o seara placuta!
23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dayanara rebiana, poate anii viitori ne vom vedea prin valencia la mare :) si uitasem de desert adica turron, specific de carciun, nu.ti spun cat poate sa.mi placa, toate variantele, dar sunt dulci rau http://en.wikipedia.org/wiki/Turr%C3%B3n |
Daaaaaa! Mi-ar placea sa ne vedem acolo! Anul trecut am mers in El Perello iar anul acesta (f putin) in El Saler.. sper c-am scris bine..
Stiu si de Turron ca aduce mama la fiecare Craciun... anul acesta nu vine pentru ca a fost deja in tara dar trimite.

Mami de Luca si
cu 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
mihaelagrosan spune:
Buna mamici!
Honeybaby tin si eu pumnii si astept vesti. Banuiesc ca esti la doctor deja.
Andira super Irina. Si Elena a facut o faza de asta. Intr-o dimineata a vrut repede la pisu si a fugit sotul cu ea la baie. Sotul era in chiloti si cum statea ea pe wc si se uita il intreaba: Tati tu ai un caca in chiloti?![]()
Castelana frumos cred ca e pe la voi. Mi-ar placea sa vin si eu intr-o vacanta.
Selina imi pare rau ca esti indispusa. Da-l in colo de doctorat, nu te stresa, e timp sa il termini. Te pup sa iti treaca supararile.
Eu sunt bucuroasa ca mi-am revenit, sunt mult mai bine dispusa, acum caut retete rapide de post, probabil voi tine si eu miercurea si vinerea, macar carne sa nu mananc. Vreau sa imi gasesc activitati cu specific, sa ascult colinde, sa fac impreuna cu Elena ceva lucru manual, chestii de-astea.
Sunt emotionata cand ma gandesc ca miercuri merg la eco, abia astept, poate aflu si eu sexul bebelusului. Va pup.
Mihaela
20+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
vladimirescu spune:
Salut, fetele!
Iata am fost azi la morfofetala de trim 2. Bun Herghelegiu asta, zau, desi stai la el la usa (Euroclinic) de-ti vine rau,uneori chiar stai degeaba ca nu are vreme sa t eia - cum am patit eu vineri... dar asta e, au unele femei urgente, si eu cu morfofetala mai puteam astepta, trebuie sa intelegem, Doamne-fereste sa am vreo urgenta si eu, nu?
Bebe e bine, are tot ce-i trebuie, in continuare la masuratori e lungan (ca mine :)), cu o saptamina si ceva mai mare chiar, are cam 500 g. Fluxuri sangvine in creier etc normale. Doar eu, fiind mai baba si mai fumatoare cred, am rigiditate crescuta pe ambele artere uterine, ceea ce ar putea da risc de hipertensiune in trim 3 si alimentarea necorespunzatoare a lui BB cind o fi mai mare si-o avea nevoie de mai mult de la mine... A, si BB are bazinetul la rinichi usor dilatat - stiu asta de citeva saptamini deja, dar cica nu e grav, se regleaza de la sine in general, pina la nastere sau in primele luni dupa, sa nu ne facem griji daca nu e cazul :))
Deci totul bine 99%, c adoar nu se putea chiar 100%, nu? :)) Trebuie sa iau Aspenter 1 pastila pe zi, care e de fapt aspirina toata ziua, doar ca in doza f mica (75 mg in loc de 500 mg cit bag eu cind ma doare capul de la sinuzita). Si tre' sa revin in saptamina 26 la un control Doppler pe fluxuri, sa supraveghem IR-urile. Si cica sa nu maninc prea sarat.
Mi-a dat dr sa fac niste analize de singe din cauza acestei amenintari de IR, si le-am si facut, daca tot eram la Euroclinic... M-au uscat de bani, am platit cu totul 1450 lei (din care cam 520 lei ecografia + Doppler la Herghelegiu).
Deci v-am dat raportul clinic complet! :))
De Euroclinic veau sa zic ca nu-s asa data p espate, ba chiar deloc. Nu mi se pare ca personalul e suficient de amabil, b achiar am dart de 2 proaste, una care mi-a recoltat si care se tot rastea la mine de parca as fi mamaie analfabeta, alta la receptie care nu intelegea ce zic si m-a cam repezit... plus asistentele care te programeaza l amarii doctori, care sint ele dragute dar inr-un fel ipocrit, cu superioritate, pt ca - oricine ai fi - in spital esti la mina lor... Sincer, daca nu as avea tot respectul pt Herghelegiu care mi se pare un mare profesionist si un om cu mintil eacasa care se poarta asa cum trebuie, nu cred ca as intra in spitalul ala de bunavoie...
Va pup pe toate si mai intru eu l avoi (oricum, sa stiti ca am citit tot zilnic :))
21+ cu 
PS: Honeybaby, te asteptam cu vesti, chiar simt ca vii mai linistita de acolo, nu zic doar asa sa te incurajez :))
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
irinabobe spune:
tot bantui si eu pe aici sa vad daca apare denisa cu vesti dar se pare ca albu nu se dezminte. sper macar sa aiba vesti bune.
vladi si mie imi place tare mult herghelegiu, nota 10 pt el.
21
Rares
samaria spune:
Selina:
si incearca sa fii tare,nu te lasa coplesita!Sa stii ca reprosurile nefondate ma "omoara" si pe mine si ma fac sa sufar mai mult decat multe alte lucruri poate mai importante...mai ales cand nu ai nici un ajutor...of,Doamne,e groaznic de nedrept,dar va trece cumva,incearca daca poti sa nu pui chiar totul la suflet,iar cand vine vorba de reprosuri,nici sa nu le auzi,ca asa-i mai bine,nimeni nu-i perfect si cui nu-i place,sa faca mai bine!

,ai grija de tine!
Dayanara:nici eu nu sunt de acord cu taiatul brazilor de Craciun,acum folosesc unul de plastic...
Maria
21+
Mami de Sammy si ,posibil, de 
happyjoy spune:
Mamici dragi, ce ma bucur sa vad ca a crescut nivelul de optimism
sunteti super 
Delia, sa iti traiasca bebelinul frumos!!! Te asteptam dupa eco, sa ne spui ca am avut dreptate si toul e ok 
Delia (free), multa sanatate, sa va faceti repede bine
. Ai niste copii super haiosi si frumosi!!!
Oana 
Denisa, bafta la eco - sa vi sa ne spui ca a fost totul bine
. Multumim de filmulet ![]()
Dayanara, Castelana, Kossir, multumim pentru frumoasele povesti de Craciun. Cred ca nu va e usor sa fiti departe de tara si de apropiati dar in acelasi timp e si frumos sa ai parte de atatea experiente unice.
Castelana, chiar ai talent la povestit si ar fi pacat sa irosesti asa un dar - fa o bucurie tuturor si scrie macar o carte 
Rebiana, multumim ca ai venit cu ideea impartasirii experientelor internationale ale sarbatorii Craciunului
Ioanact, eu am scapat de o tuse groaznica (tot expectoranta) cu ACC 200 si cu aparatul Salin (gasesti pe net informatii). Crede-ma ca am incercat tot ce se putea dar cu astea am ajuns la liman. Poate te ajuta si pe tine
Multa sanatate Ioanei!
Super tari perlele picilor - am ras cu lacrimi - faza cu coada a fost geniala 
Selina, cine indrazneste sa critice mamica harnica? Noi suntem mandre ca te avem alaturi
Nu mai baga in seama lumea rautacioasa ca nu ajuta. Mai bine ne-ai da si noua reteta de gogosi pufoase (cand ai timp) ca sa nu ramanem cu 
Vladimirescu, felicitari pt. rezultatele la eco 
Puuuup toate mamicile de prunci pretiosi
. Aveti grija de voi si de 
20+ 
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladimirescu Salut, fetele! Iata am fost azi la morfofetala de trim 2. Bun Herghelegiu asta, zau, desi stai la el la usa (Euroclinic) de-ti vine rau,uneori chiar stai degeaba ca nu are vreme sa t eia - cum am patit eu vineri... dar asta e, au unele femei urgente, si eu cu morfofetala mai puteam astepta, trebuie sa intelegem, Doamne-fereste sa am vreo urgenta si eu, nu? Bebe e bine, are tot ce-i trebuie, in continuare la masuratori e lungan (ca mine :)), cu o saptamina si ceva mai mare chiar, are cam 500 g. Fluxuri sangvine in creier etc normale. Doar eu, fiind mai baba si mai fumatoare cred, am rigiditate crescuta pe ambele artere uterine, ceea ce ar putea da risc de hipertensiune in trim 3 si alimentarea necorespunzatoare a lui BB cind o fi mai mare si-o avea nevoie de mai mult de la mine... A, si BB are bazinetul la rinichi usor dilatat - stiu asta de citeva saptamini deja, dar cica nu e grav, se regleaza de la sine in general, pina la nastere sau in primele luni dupa, sa nu ne facem griji daca nu e cazul :)) Deci totul bine 99%, c adoar nu se putea chiar 100%, nu? :)) Trebuie sa iau Aspenter 1 pastila pe zi, care e de fapt aspirina toata ziua, doar ca in doza f mica (75 mg in loc de 500 mg cit bag eu cind ma doare capul de la sinuzita). Si tre' sa revin in saptamina 26 la un control Doppler pe fluxuri, sa supraveghem IR-urile. Si cica sa nu maninc prea sarat. Mi-a dat dr sa fac niste analize de singe din cauza acestei amenintari de IR, si le-am si facut, daca tot eram la Euroclinic... M-au uscat de bani, am platit cu totul 1450 lei (din care cam 520 lei ecografia + Doppler la Herghelegiu). Deci v-am dat raportul clinic complet! :)) De Euroclinic veau sa zic ca nu-s asa data p espate, ba chiar deloc. Nu mi se pare ca personalul e suficient de amabil, b achiar am dart de 2 proaste, una care mi-a recoltat si care se tot rastea la mine de parca as fi mamaie analfabeta, alta la receptie care nu intelegea ce zic si m-a cam repezit... plus asistentele care te programeaza l amarii doctori, care sint ele dragute dar inr-un fel ipocrit, cu superioritate, pt ca - oricine ai fi - in spital esti la mina lor... Sincer, daca nu as avea tot respectul pt Herghelegiu care mi se pare un mare profesionist si un om cu mintil eacasa care se poarta asa cum trebuie, nu cred ca as intra in spitalul ala de bunavoie... Va pup pe toate si mai intru eu l avoi (oricum, sa stiti ca am citit tot zilnic :)) 21+ cu ![]() PS: Honeybaby, te asteptam cu vesti, chiar simt ca vii mai linistita de acolo, nu zic doar asa sa te incurajez :)) mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos) |
Vladimirescu ma ingrijoreaza ce spui cu asteptatul la H. pe la Euroclinic (pina acum am mers la Medlife(Editez sa corectez,la Medsana unde se astepta rezonabil). Miine merg si eu cu rezultatele la analize de trim 2 si dry test. Problema e ca vine sotul si ma asteapta cu Daria dar trebuie sa mai ajunga si la job...pe Daria nu as baga-o in spital...Cum sa fac???
Sunt sigura ca totul va fi perfect cu sacrcina si ca mica problema la rinichi va disparea. Numai bine!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
22+ cu
DavidL'amor che move il sole e l'altre stelle
dayanara spune:
vladimirescu felicitari pt vestile bune, si bine ca ai aflat la timp si acum cu o aspirina se rezolva totul
stiu ca la amnio e totul bine, dar cum asteptai rezultatele defintive ma intreba daca deja ti le.au trimis
roxana
21
arthur martin si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE