Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Dintr-ale Irinei:

Asta-vara am fost de cateva ori la padure, mai multe familii, cu picii corespunzatori fiecareia. In timp ce unul din baietei era schimbat de pampers, Irina, care nu mai vazuse niciodata un baietel in putza goala, casca ochii mari si striga:
- Mami, mami, uite ce i-a crescut lui Dragos!!!!
- Ce i-a crescut??
- O trompa mica!!!

Andira bravo penru Irina, are fata spirit de observatie, se uita unde trebuie!
te pup

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa eu de la atatia morcovi m.am constipat...deja nu ma mai ajuta nimic

andira simpatica irina ca de obicei :)))

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andira- tare Irina.
Nepoata mea intra peste tac-su in baie si il vede dezbracat. La fel uimita:
- Tu de ce ai coada??

Denisa, 20 + cu bebel-mititel Eric
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Honey - super!!!!

Aseara Irina il fugarea pe tati prin casa sa-l intrebe daca si el are cuc .
Cred ca am ajuns la varsta intrebarilor dificile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Va salut si eu
Aveti un spor la scris ceva incredibil. Pana termin de citit nu mai am vreme sa raspund, dar sa stiti ca citesc tot numai ca nu prea sunt in dispozitie vesela si optimista sa mai si scriu ceva.

Am retinut ce probleme au Denisa si Corimami si imi pare din suflet rau ca treceti prin asa un stres, dar pe de alta parte ma bucur sa vad ca priviti inainte cu optimism si curaj si sunt absolut sigura ca totul va fi bine si va veti tine in brate bebelusii sanatosi

Denisa multa bafta azi la doctor! Vei vedea ca totul va fi bine Eu ma gandesc la tine si iti tin pumnii!

Cori sunt sigura ca bebele tau va fi bine si sanatos si urmatoarea eco va i curata ca lacrima

Mami 19+ si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Salutari tuturor!

Am recuperat,in mare,ceea ce ati scris de sambata pana acum,sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa avem vesti bune de la toata lumea.

Dayanara:sunt sigura ca esti bine si ca nu exista motive reale de ingrijorare.Mi-au placut mult pozele ce ilustreaza obiceiurile locului, foarte frumoase!Cat despre "ceva gradat sa masori colul"

Denisa:o sa fie bine la eco si rezultate bune,nu te mai stresa!Multumesc de Jingle Bells!Mi-a adus o stare in suflet,ca in timpurile "de demult"

Rebiana:sa-ti traiasca fetitza,sa fiti sanatoase si sa dea Dumnezeu numai bine!Bravo colului,sa ramana tot asa lung!

Kossir:27 de grade?!Ce vis!Sper ca Mihai va lua note bune la istorie!Bafta la teste!

Andra:chiar ca a fost frumos gestul preotului,asa m-a impresionat cand ai povestit...Deosebit de frumos...si destul de rar...

Delia13,am vazut pozele cu bb,foarte frumos si foarte clare si reusite pozele,se pare ca ii place sa pozezesa-ti traiasca si sa fie sanatos, fotomodelul mamei!

Ellanik:esti tipa tare,dintr-o bucata,iti place sa faci lucrurile ca lumea si sa zici drept in fata ce ai de zis!Bravo!Dar nu mai zice drept in fata si cu lux-lux de amanunte senzatiile culinare ca lesin pe tastatura...(is la servici...)Ai mila!
Pupici si multa sanatate lui Geo,sa-ti mosteneasca "naravul"!

Greenfrog:te pup!

Castelana,draga mea:eu ti-am zis sa te apuci de scris!In afara de faptul ca traiesti o poveste de dragoste...de poveste,traiesti intr-o lume exotica,la care noi,cele de aici , nici nu putem decat visa...,talent ai,ce mai astepti!Pune-te la scris(apreciez ca tii un jurnal,dar fa bine si nu-l tine pana la adanci batraneti numai pentru tine...ar fi mare pacat!).Sunt sigura ca ai avea succes cu scrisul,mai ales ca ai scrie lucruri reale,nu lucruri izvorate din imaginatie,si atunci cand realitate e de basm,scriiturile cred ca sunt fantastice...adica,daca te-am citit cu gura cascata de admiratie pe forum,imi imaginez cum mi-ar cadea falca in fata randurilor din cartea ta!Te pup si pune-te pe treaba si nu uita de chestia cu autografele!

Irina:cred ca nu e momentul sa crezi in superstitii,minunea a avut loc deja!Asa ca pune repede pozele cu hainutze!

Alina:multa sanatate Ioanei,sa ii treaca repede si sa fie iar vesela si jucausa,cum ii sta bine!Va pup, cu drag,aveti grija de voi...!

Andira:te pup cu drag,dar reteta de clatite cu pui si cascaval e prea savuroasa s-o citesc ,doar...Sper sa mai gasesc energie cand ajung acasa sa o fac si eu...miam!

Vio+ celelalte fete care ati vorbit despre Craciun-scuze ca nu nominalizez,dar neuronul e limitat...-imi place tare mult forfota de dinaintea sarbatorilor,parca pluteste ceva in aer,zici ca lumea are o stare euforica,e o atmosfera...
Iar acasa,mi-ar placea sa am timp, ca mai demult,sa pregatesc casa si sa fac prajituri,doar ca acum timpul imi cam lipseste...
In "tinerete"eram lesinata dupa pregatirile pentru Craciun,alergam dupa cadouri,dupa decoratiuni,gateam, coceam prajituri,decoram bradul(musai si intotdeauna natural),era foarte frumos...stiu ca pare laudatura,dar chiar aveam timp pentru toate...
Pacat ca unele lucruri nu pot fi "inghetate",macar sa le privesti inapoi in timp,cand ai avea nevoie sa le revezi si sa te bucuri de ele...In fine...
De cand a aparut Sam in vietile noastre,traiesc bucuria sarbatorilor prin ochii lui,primul Craciun impreuna,langa brad,a fost minunat,absolut fantastic,dar atmosfera era altfel...Acum astept,plina de curiozitate, nu Craciunul asta,ci urmatorul,cand vom fi 4...
Gata,opriti-ma ca am luat-o pe aratura rau de tot...

Fetelor,astept vesti in continuare,va pup cu drag pe toate si aveti grija de voi,dar nu la modul in care va ingrijorati din toate nimicurile...

Maria 21+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Andira:fetitza ta e super-tare!

Denisa:

Selina:te pup cu drag,ai si tu grija de tine,nu stiu de ce imi pari trista...Ce ai mai facut,cum te simti?Astept vesti!

Maria 21+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Vreau sa transmit un special optimistelor din gasca noastra care aduc veselie si buna dispozitie pe aici - e o placere sa citesti la odiseea noastra.

Si dupa ce mi-ati tot facut pofta zilele astea cu tot felul de bunatati ieri m-a apucat harnicia si am facut gogosi (Berliner cum le zic nemtii) super pufoase si bune ca am mancat toti pana ne-am mai putut. Si azi citesc de sarmale si clatite la cutor vai de capu meu.

Mergi la inceput

Samaria ai dreptate Ce bine stii citi printre randuri. Nu sunt in cea mai buna pasa. Din cauza asta nici nu prea scriu asa de mult, ca nu imi place sa ma plang. Sper sa ies si eu cu bine la liman. Acum sunt super stresata cu teza, sa o pot preda in decembrie si partea nasoala e ca nu depinde de mine. Eu am facut ce a tinut de mine si acum astept o minune sa se indure proful de mine si sa imi dea OKul sa o pot preda. Daca asta as reusi, mi s-ar ridica un bolovan de pe inima si alte greutati le-as duce mai usor. In rest cu casa, cumparaturi, copil si lucrul la teza, toate cu 0 ajutor, dar in schimb multe critici ca nu fac destul. Asta e. Cumva om iesi la liman. Te pup si multumesc de intrebare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana probabil stii cum e pe aici, si de craciun si de revelion se ia masa in familie dupa care se iese afara in discoteci, petreceri , pe strada fiecare unde vrea
se mananca in general peste, curcan, fructe de mare
pt cei care muncesc se da liber doar pe 25 decembrie si 1 ianuarie, in rest se lucreaza si magazinele sunt deschise si pe 31 de exemplu
pentru copii cea mai importanta sarbataoare e pe 6 ianuarie reyes magos - regi magi, care le aduc cadouri, tot pe 6 trec caravane cu regii magi - melchor gaspar y baltasar, in toate cartierele se opreste circulatia cat trec regii cu carutele pline de bomboane si arunca pe strazi la copii, cam asa arata:
http://files.publico.es/resources/archivos/2009/1/8/1231434899158detalledn.jpg

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Asa-i Roxana, imi spunea mama ca de Regi a primit si ea cadou de la familia unde lucreaza.
Mi-a spus si de traditia aceea prin care trebuie sa mananci 12 boabe de struguri, de Revelion, pana ca ceasul sa bata de miezul noptii anuntand noul an, astfel ti se indeplinesc dorintele... nu?
Castelana asa frumos ai descris fiecare sarbatoare in parte incat m-ai facut curioasa sa aflu cat mai multe. Intotdeauna m-au fascinat traditiile de pe intreg mapamondul, cu diverse ocazii. Pupici pe burtica!
Citat:
denisa morcov nu, pe mine m.ar tenta ceva gradat sa masor colul :)))

sa-mi dai de stire de gasesti ca m-ar interesa in mod direct!
Andira ma bucur ca ti s-a mai redus programul!!
beluistef eu am patit sa ma doara in partea dreapta... sa ma intepe chiar.. in primele saptamani de la concepere. Avand antecedent de pierdere de sarcina am fost oarecum disperata sa nu se intample din nou insa dr mi-a explicat ca am uterul usor orientat spre dreapta si de aici si senzatiile acelea neplacute. Sper ca si la tine sa fie de bine!
Citat:

ah aici mai e obiceiul ca si prin alte tari , sa se faca un belen de craciun, in case unul mai mic iar pe strazi, magazine, vitrine unele mai mari, in functie de spatiu, de obicei in oras se fac chiar in marime naturala
belenul se face cu figurine si reda toata nasterea lui Isus , cam asa
http://www.gps.huescalamagia.es/DPH_Back/Pages/Archivos/belen%20graus%202.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2220/2108683961_b3086e0e81.jpg

Roxi, te-am citat in mesajul meu de atatea ori incat ma bati! Vroiam sa spun ca de belen au fost atat de incantati si mama si fratele meu! Mi-as dori ca atunci cand cresc copiii mai mari sa merg in Spania de la jumatatea lui decembrie si pana la jumatatea lui ianuarie... sa ma minunez de traditiile spaniole.
Citat:
citat din mesajul lui andira
Dintr-ale Irinei:
Asta-vara am fost de cateva ori la padure, mai multe familii, cu picii corespunzatori fiecareia. In timp ce unul din baietei era schimbat de pampers, Irina, care nu mai vazuse niciodata un baietel in putza goala, casca ochii mari si striga:
- Mami, mami, uite ce i-a crescut lui Dragos!!!!
- Ce i-a crescut??
- O trompa mica!!!

Ce dulceeeee!
Samaria sa dea Dumnezeu!
Denisa tare nepotelul!!!
Eu nu solicitam sa-mi masoare colul la niciun control sau eco.. dar dupa "sesiunea" de contractii si dureri de nu ma puteam nici apleca a depistat dr ca am probleme cu incontinenta cervicala. In sarcina trecuta nici nu m-am ostenit sa intreb vreodata ce si cat e... eram multumita ca nu am nicio problema. Mno, trebuia sa fie sarcina asta musai altfel
Bafta multa la eco!!!!
Alina sanatate multa Ioanei! Bea puiul mic decoctul ala cu ceapa si miere? Ii place?
Greenfrog ma bucur ca ne-ai mai scris despre tine si bebe!!

Mami de Luca si cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput