Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ina stiu ca tu te.ai vaccinat de gripa normala si urma si de cea porcina, te vaccinezi pana la urma sau nu? cunosti acolo la voi vreo femeie gravida ce s.a vaccinat?

beluistef, asa am avut eu dureri de ovare care se lasau pe picior, dar oricum nu erau insuportabile, la eco se va vede totul cum a spus si castelana si binenteles la un control pe masa unde te palpeaza in timpul tactului si asa se poate descarta orice inflamatie...

roxana 21 arthur martin si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

sanatate maxima la micuta ta floricica Ioana si tie putere, sa treaca pardalnica asta de tuse odata sa va lase sa invatatti cantecele de sarbatori si sa ziceti colinde!!!!
te pup si

castelana fericita 20+

Multumim!
Macar sa-i treaca pana la sf lunii, ca din Octombrie, m-am saturat..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Multumesc de raspuns Castelana si sa stii ca de la celelalte sarcini mai stiu doar esentialul, maruntisurile astea nu mi le mai aduc aminte nici sa ma bati.

Oricum , vorba ta misterul se va elucida diseara, multumesc de raspuns.

Elena, 6+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

draga mea, sarcina usoara, bebe sanatos si la termen!!!!!
Si fii optimista, crad ca nu te lasa fetitele tale mai mari sa fii altfel, nu?
Vezi tu cica ai uitat maruntisurile, astea fac de;liciul acesteo perioade, mai un junghi, mai un vis si pac te trezesti cu plangarel in brate ca nu stii cand a trecut asa repede.
ai grija de tine!!!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Andira suna chiar mai bine decat imi imaginam. Am notat reteta. Daca nu apuc sapt asta, sigur le fac in weekend, ca atunci il mai trec si pe sot la "intors" de clatite
Castelanaeu sunt tare tare fericita cand primesc carti. Cat am fost studenta, marea majoritate a bursei, si a mea si a sotului( pe atunci prieten), o dadeam pe carti. Decat sa mergem in baruri sau cluburi, preferam sa imi cumpar carti si sa ne plimbam prin parcuri.
Eu, una, as fii daca as primi o carte cu semnatura ta

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- lasa morcovul ca e prea devreme pt inceperea diversificarii lui Arthur.
Irina e clar, pana intru nu mai stiu nici cum ma cheama.
Asta cu col inchis- col deschis ca usile de la metrou e alta nebunie. Uite de asta nu vreau eu sa mi-l masoare.

Denisa, 20 + cu bebel-mititel Eric
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Andira suna chiar mai bine decat imi imaginam. Am notat reteta. Daca nu apuc sapt asta, sigur le fac in weekend, ca atunci il mai trec si pe sot la "intors" de clatite
Castelanaeu sunt tare tare fericita cand primesc carti. Cat am fost studenta, marea majoritate a bursei, si a mea si a sotului( pe atunci prieten), o dadeam pe carti. Decat sa mergem in baruri sau cluburi, preferam sa imi cumpar carti si sa ne plimbam prin parcuri.
Eu, una, as fii daca as primi o carte cu semnatura ta

19+

prima carte daruita e pentru tine, dar pana atunci mai e...
si eu iubesc lactura, cand vin acasa valiza mea e plina de carti la intoarcere, sotul meu ma intreaba: dar nu-i asa ca ai citit-o ?
in fine, le gasesc o valoare, in biblioteca si o inestimabila pentru cine le-a deslusit!
Are bebele tau ce invata de la voi!
Bravo!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Roxana- lasa morcovul ca e prea devreme pt inceperea diversificarii lui Arthur.
Irina e clar, pana intru nu mai stiu nici cum ma cheama.
Asta cu col inchis- col deschis ca usile de la metrou e alta nebunie. Uite de asta nu vreau eu sa mi-l masoare.

POZE

honey, lasati ma fetelor morcovul ala ca ramanem fara materie prima la muraturi sau la supa si a inceput sa se vada si frunzele!
Bafta azi si lasa ca nu stii cum te cheama ca stie dr!
si asteptam vesti, eu probabil citesc maine dimi, ca acum deja la pregatesc de cina, la mine e ora 7 seara!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Castelana - Sa fie !
profitam si noi de morcovi acum ca sunt ieftini si ii bagam pe unde putem fiecare.
Alina- sanatate Ioanei.
Andira- suna bine reteta. Eu oricum nu am limita la facut clatite. Mereu fac prea multe si nu le manacam pe toate. Pt mine e la fix reteta.

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Castelana - Sa fie !
profitam si noi de morcovi acum ca sunt ieftini si ii bagam pe unde putem fiecare.

POZE

mai fetita dulce

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dintr-ale Irinei:

Asta-vara am fost de cateva ori la padure, mai multe familii, cu picii corespunzatori fiecareia. In timp ce unul din baietei era schimbat de pampers, Irina, care nu mai vazuse niciodata un baietel in putza goala, casca ochii mari si striga:
- Mami, mami, uite ce i-a crescut lui Dragos!!!!
- Ce i-a crescut??
- O trompa mica!!!

Honey, Briza - ma bucur ca vi se pare interesanta reteta, pofta buna!

Mergi la inceput