Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)
Raspunsuri - Pagina 21
Emy10 spune:
Monica multa sanatate! Sper sa fie o mica raceala si sa treaca repede!
Si eu am fost un pic racita cateva zile insa am alaptat-o pe aia mica si, din fericire, nu a luat nicio raceala de la mine. Si apropo, mie doctorul mi-a spus sa nu o alaptez doar daca am temperatura mare peste 38.
Eva
4mykids spune:
Am revenit,
Adi ,multumim si abia astept sa aud povestea , suna"creepy",pupam si noi puiutii australieni frumosi
;
Carinablanca, eu dimineata cand i schim pampersul o imbrac direct in haine de iesit afara, daca iesim bine daca nu asta e, dar de obicei o tulim macar o ora afara cel putin;sanatate multa puiutului;
Mihaela, cred si eu ca te-ai topit la primul chiot , sunt convinsa ca Joshua va avea grija de acum inante sa -ti topesca inima in fiecare zi cu ceva nou;
Anamaria, eu am fost racita de 4 ori de cand am nascut , si nu m-am ferit deloc cu Isabella(bine nu iti inchipui ca tuseam pe ea),este foarte putin probabil sa ia raceala de la tine,mai ales daca si alaptezi.Iti doresc sanatate mica si pupam mica zambareata;
Diana, nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca cadea
, dar tu deja esti experimentata si sti ce comori ascunse ai in casa,tocmai de aceea sti la ce sa te astepti;
Andre, ce se simte nerbdarea si emotia in cuvintele tale, nu mai e mult...
;
Luto, subscriu la ce spui tu, nici eu nu ma feresc de aglomeratii, mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa le infruntam voiniceste,si cu cat i protejam mai mult cu atat se imbolnavesc mai usor,asta e parerea mea;
Nela, acu am realizat ca mai este inca o Claudia cu doi puiuti , nu stiam daca de mine intrebasei,oricum saru-mana,pupamsi noi si noi micuta margelata
;
Suede, felicitari pentru data botezului si mai e si sarbatoare mare;cadoul la nasi eu nu fac nimic;
Camy pus, am vazut pozele cu frumuselul Falvius , bine ati ajuns acasa,sa fiti sanatosi si cuminti, am vazut si o mamica tare fericita, tare frumoase pozele,sunt pline de bucurie
;
Wow Selen, vreau si eu nopti din acestea ca si a tale, felicitari frumoasei Ebru pentru cumintenia de care da dovada;
Elle, mult curaj mami
..offf doamne prin ce treci, sanatate multa Evei
;
Mariana , nu cred ca sunt motive de ingrijoarare dar oricum poti merge la un medic pentru linistea ta sufleteasca;sa va fie de bine botezul;
Monica Dicut , multumim.Ce frumosi ati fost la nunta..
Iulika, asa mami ia-ti inima in dinti si afaruca la aer si ploaie, stiu cum e ca si noi o avem din plin aici, inca anul asta nici nu a fost asa rau;ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin bruce
Angelli, Mos Craciun indeplineste anul asta dorintele de la mic la mare,asa am auzit 
;
Vik cj, La mai Multe Lunite!!
va dorim sa fiti cuminti si sanatosi;
Monis, speram sa va adaptati cat mai curand, din cate imi aduc aminte si Isabella a fost cam flamanda in primele saptamani si mai ales de pe la 6 seara manaca san din jumate in jumate de ora iar apoi pe la 9 adormea, eu am pus-o pe seama unui puseu de crestere;
Devylla, ce gospodina serioasa esti,
pupam mogaldetele dulci;
Nela, pupici micutei Ana ,saracuta stiu ca ti se rupe inima cand plang,iar din punctul meu de vedere Ana are o dezvoltare tare frumoasa
;
Dana...ce ganduri mari aveti,eu fac abdomene in fiecare seara 50,dar tre sa ma apuc de mai mult,iar productia de lapte este foarte buna,un pupic gingasei Ana
;
Mama si pisa, drum bun va dorim, si asteptam impresii la intoarcere;
Loremunteanu, felicitari pentru micul crestin,foarte frumoase pozele
Uve, sarcuta de tine prin ce treceti, pupam micuta Sarah si va dorim sa va faceti cat mai repede bine;
Dana , ce fain ca v-ati simtit bine numai voi amandou si va uram si noi
LA MULTI ANI!sa fie micuta Ana cuminte si sanatoasa;
Iulika, sper sa ma lase sa fac imediat ce se trezeste;WOW..ce mari sunteti
Emy,ce bine ca ati scapat de vaccin si voi;
Monica, sanatate multa iti doresc;

Rares ,Alex ,Ana
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
monica_dicut spune:
Moaaamaa, Claudia ce tare esti cu raspunsurile la obiect pt fiecare... niciodata nu am avut rabdarea asta
Si cu doua fete frumoase 
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Iulika29 spune:
monica
så treaca raceala repedee..sa iti revii repejor in forte..
vik_cj am uitat sa felicit bebe pt cele 2 lunite..

la multe lunite si multi ani fericiti!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
4mykids spune:
Monica,stai linistita ca nu intodeauna am rabdarea sau mai bine zis timpul necesar , azi trebuie sa-i multumesc Isabellei pentru cumintenia de care a dat dovada
;
mai avem niste sarbatoriti de care am uitat:
Iulia Anamaria ,
Maria Alexandra,
Sonia,
Denis..la cat mai multe linite va dorim.
Acu fug sa fac niste poze sub pretxtul ca tre sa vad daca i vine bine rochita...![]()
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Aaaa uitasem sa va spun ca l-am si cantårit si måsurat..are 7600 g si 65 cm..credeti ca imi mai tb sport? ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)Bruce, minunea noastrå |
iooi, ce ginere bine facut am! asa asa, sa poata s-o ia pe Ebru in brate, ca nici ea nu-i prea slabuta
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!POZE URSULICA
nunta
selen80 spune:
Crocodana multumim.
pe dragalasa de Amalia..si pe tine ![]()
eu am uitat total de link catre poze, desi mi-ar placea sa ne organizam cumva...deci trimitem direct linkul catre contul propriu de poze, sau incarcam cate o poza in contul comun si scriem linkul doar catre ea??
iar pt colaj (o idee minunata, btw!) cred ca trebuie sa trimitem direct poza, pt ca de pe site-urile de poze nu poti sa le descarci, ca sa le folosesti...nu? deci trimitem si cate o poza pe contul comun?
alte pareri, sugestii?? in mod organizat va rog, ridicati manutzele pe rand si spuneti ![]()
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
carinablanca spune:
Monis, draga de tine, sa stii ca toate stim prin ce treci. Dar e o situatie trecatoare si desi poate ca ai impresia ca va tine o vesnicie o sa vezi ca nu peste mult chiar o sa uiti si o sa dormiti si voi noptile.
Vic cj, la multe lunite pentru ieri la bebe.
Selen, felicitari pentru somnic bun de noapte. SI la noi situatia e foarte asemanatoare. Dormim de seara de pe la 23 pana la 7,30. Nu chiar asa mult ca voi dar e super ok. Vreau sa te intreb, tu cum reusestiacum sa ii imparti mesele de peste zi? Cate mese aveti?
La noi a devenit destul de aglomerat sa pastram 5 mese insa mi se pare ca nu papa destul la o masa ca sa mai scoatem una?
Si o intrebare asa pentru toate fetele care dau la bebei formula: cam cat mananca bebeii vostri la o masa si in total pe zi?
de scumpete de fetita (31.08.2009)
Iulika29 spune:
carina bruce papå intre 150 si 180 ml la o masa ziua la 3-4-5 ore cateodata si 120 cand papa la 3 ore..noaptea la masa de la ora 3 sau 5 papå decat 80-90 ml.... el papå in jur de 900-1000 ml pe zi..
ii dau nan1
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
anamaria1979 spune:
Ana, Rares, Alex la multi ani!
Loremunteanu felicitari pentru botez!
Uvegotmail sanatate multa tie si fetitei! Doamne ce de probleme ati avut dar nu opri alaptarea orice ar fii. Acum ca sunteti acasa incearca sa alaptezi in continuare.
Nela, Iulika, EMy bebelusii vostrii sa nu aiba reactii adverse
Monica super nasica sanatate multa! Poze dragute si mi-a placut mult rochita ta!
Ellenuta imi pare rau sa aud de Eva, mai ales ca mai este un copilas micut in prejma. Speram sa fie totul bine pana la urma.