Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Aaaa uitasem sa va spun ca l-am si cantårit si måsurat..are 7600 g si 65 cm..credeti ca imi mai tb sport?

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Neata si de la noi,
Nu am apucat sa citesc ce ati scris o sa intru la recuperari imediat,dar vroiam sa va spun ca mi-a ajuns rochita de botez a Isabellei, este absolut SUPERBAAAA...poate ca o sa o imbract cu ea sa vad cum i vine si fac si o sedinta foto daca ma lasa..
Noi ne-am facut ieri de cap iar...dar a fost o vreme tare faina..
Revenim dupa ce recuperam

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Neata!!

POze!!Poze!!

Asteptåm

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Neatza!

Si noi am trecut cu bine peste vaccin. A miorlait un pic cand i l-a facut, dar in rest nu a avut nimic.
Si noi am facut masuratorile si avem 4900 grame si o lunga de 60 cm la nici 2 lunite implinite! Asa ca in lungime de abia ii mai vin hainutele de 3 luni!

Uve got mail offf ce necazuri! Multa sanatate!

Iulika ce grasun ai tu acolo!!! Eu deja ma vait de spate cu 5 kg ale mele!

Si eu sunt 'invidioasa' pe 10 ore de somn ale lui Ebru! Noi nu am ajuns la aceasta performanta, ne laudam cu cel mul 7-8!

La multe lunite sarbatoritilor de astazi!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ziua buna fetelor...

sa trag si eu concluziile din capitolul 7 pana nu se termina capitolul asta....nimic nou iar sunt in urma si citesc printre picaturi

Raluca_u ce copii frumosi, cum sta bebe cuminte la mamica lui in sling...

Moniqus ce flacau haios...poza 26 e cea mai tare...acum ca te-am revazut in poze eu cred ca ne am intalnit o fractiune de secunda la baby expo....noi tocmai ne urcam in taxi si cred ca voi asteptati masina...ati cumparat tot chicco duo si pt ca si noi tocmai cumparasem la fel am remarcat..dar nu eram f sigura ca esti tu...ti am admirat cu drag atunci burtica..eu nascusem de 3 saptamani ..asa e? De acolo ati luat caruciorul?

Dana15
am vazut in sfarsit poze cu fetita voastra (nu am fost pe faza cand ai postat si chiar vroiam sa te rog sa pui poze)....e superba si finuta ca voi...iar tu arati super ca intotdeauna!

Ralucapaun..tare frumoase pozele iar micuta e o dulcica..si cumintica...doarme frumos si la mami si la tati pe piept.

Luthien simpatic foc flacaul iar blogul f tare, am citit cu drag si m-am regasit la partea cu ce te invata un bebe..

Selen....Ebru a ta e o scumpica de nu am cuvinte..si iti seamna leit..zau..

, de Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

ura...am reusit..

noi suntme bine, aseara aveam 5,240kg (la 2 luni jumate) nu stiu daca e mult e putin, ne-am nascut cu 3,120 si in greutate am luat normal apx 30 de g pe zi dar am vazut dovlecei mai marisori la noi in gradina..

de colici am cam scapat, si gazele le dam acum afara cu zambetul pe buze, radem, gangurim, cantam..

voi ati facut rotarixul? a dat reactii urate?

trec la cap de fata..salutam intreaga gasca...

ps. s-a schimbat parola pt contul comun? vreau sa trimit si eu linkul la poza pt prima pagina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

Crocodana.
Uveprin cate ati mai trecut si voi,numai peripetii.Va doresc numai bine si sanatate.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Nela, multumim! O sa mergem cu intercity si sper ca vor fi vagoane noi cel putin.
Uve, sa fiti sanatoase si sa va linistiti! Stati cuminti īn casa, cu cāt mai putine vizite si fara stres (daca e nevoie, explica-i si sotului ca tu esti mama si tu decizi cānd nu mai alaptezi), caci necazul asta v-a afectat si relatia cu copilul. Eu zic sa faci efortul de a o tine cāt mai mult īn brate acum, ca sa se simta protejata si iubita. Si eu īmi adorm baietelul īn brate, dar la mine asta a fost optiunea mea. Si eu, si sotul meu vrem sa ne crestem copiii ca maimutele, cu ei de gāt , dar īnteleg si celelalte opinii. Cred ca fetita ta va fi bine crescuta si daca faci uneori cum vrea ea, cum arata ea ca e mai multumita. Te sarut!

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Nela imi pare rau pentru papusica ta,bine ca ati scapat.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

gata merge!!

ellenuta a propus sa trimitem link ul la o fotografie ca sa ne facem o listuta frumoasa pe prima pagina...ati trimis? trimitem pe adresa de mail comuna?

mi -ar placea f tare sa avem o fotografie mare mare mare -colaj- cu toti dovleceii nostri dulci si pufosi..daca primim linkuri incerc eu sa fac asa ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Hello si de la noi.

Eu am comis-o rau de tot. Am racit, aseara tremuram de numa si aveam febra 37 cu 6 . Mi-a fost si frica sa-i dau san lu bebe sa nu ia si el raceala, pana la urma i-am dat ca maraia de nu il puteam opri. Acum nu mai am febra dar ma simt nasol, sleita de puteri, simt ca pic din picioare. Am fost si la Fundeni sa-mi ia sange sa vedem cum mai stau .

Uve, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva. pupam sa fiti bine.

Loremunteanu am vazut doi copilasi absolut superbi si o mamica frumoasa foc . Nu te vazusem pana acum ci doar minunatiile de lenjerii pe care le faci tu . Sa va fie de bine botezul.

Nela, Iulika si Emy, tin pumnisorii sa nu aveti reactii adverse la vaccin. Noi nu am avut.

Vazut si mamica frumoasa si subtirica si un flacau frumos frumos de monis. Sa fiti sanatosi. Tu pari tare relaxata si incantata de noua postura iar taticul cantaret la chitara e foarte tare

Am vazut si eu pozele Danei cu Grig care coase la masina . Cred ca le-am ratat mai prin vara . Sunteti doi frumosi.

La multe lunite sarbatoritilor de astazi

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput