Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Iulika, chiar ma gandeam la tine in drum spre casa, in taxi, daca si Brucu o chirai ca si Ana la vaccin! Se pare ca el a plans mai putintel, totusi, ce bine. Bine c-am scapat si daca nu facem nici febra e grozav!

Uve_got_mail, ce nacajite ati fost, doamne! Imi pare tare rau ca treceti prin atatea! Sper din tot sufletul ca de-acum sa fie mai bine. Pupam micuta si pe mamica puternica!

Selen, super cu sotul ca face cursuri de specialitate! Si este si momentul bun, asa e, ca e inca Ebru micuta, nu e chiar asa solicitant. Plus ca Ebru e o cuminte prin definitie.
Hehe, esti de-a mea, super! E bine si rau ca lucrati in acelasi domeniu, stiu de la mine si de la sot, dar parca all in all tot mai bine e totusi ca suntem in acelasi domeniu acum, cand discutam despre servici macar stim care cu ce se mananca. Inainte cand lucram eu in materiale si sotul nu, tare greu imi era sa explic ce-am mai facut la servici...

Dana, uraaa! Uite ce frumos si usor a fost cu plimbatul! Bravo.
La cat mai multe lunite Anei.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Salut!
sunt pe la pag 9 cu recuperarile dar, nu pot sa scriu ca da unii gauri pe bloc cu bormasina(mai nou asa se repara acoperisul si au gasit si anotimpul potrivit) si am una bicata bebe ghemuit in brate.
Am si eu o intrebare si as avea nevoie de raspuns: salariul mediu(prima de nastere de la angajator) se impoziteaza? Se scad si contributiile?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Neata, am citit si eu pe la voi pe sarite... Moni, am vazut ca ti-a raspuns si Selen... eu stiu ca nu se impoziteaza salariul ala mediu, pentru simplul fapt ca nu se pune ca si venit salarial sau prima la salariu, ci ca ajutor social. Si atunci nu se trage nici un ban din el. Eu am tot citit si intrebat stanga drepata si asa am acordat la noi: calculat salariul brut pe firma pe 2008, mi-a rezultat sa zicem 2.000 lei si i-am dat mamicii 2.000 lei in mana care au fost scosi din contabilitate (si nu din salarizare) ca si ajutor social (nu mai stiu pe ce cont au fost trecuti, dar daca ai nevoie, pot afla).
Sper sa-ti fie de folos

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Selen de astazi au scos astia de la JN o alta serie de carti de povesti..astazi, H.C. Andersen (craiasa zapezii, ratusca cea urata si inca o poveste pe care eu nu o stiu)..si are si CD audio inclus (13 Ron pachetul)..pare ok, pozele sunt frumoase..cred ca imi place mai mult seria aceasta decat cea care a fost prin vara, cu coperti albastre ;
si, se pare ca sunt doar 6 carti (probabil, le-au conceput ca un fel de cadou de Craciun)

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Multumesc fetelor. Sunteti niste dragute ca de obicei.
Invitatiile sunt facute de mine (prin tehnica servetelului). Mi-a placut foarte tare bebelusul; parca seamana cu copilul din dotare.

Loredana Eric-Mihai 24.09.2009 + Roni-Cristian08.02.2007
Poze Eric
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Salut!
sunt pe la pag 9 cu recuperarile dar, nu pot sa scriu ca da unii gauri pe bloc cu bormasina(mai nou asa se repara acoperisul si au gasit si anotimpul potrivit) si am una bicata bebe ghemuit in brate.
Am si eu o intrebare si as avea nevoie de raspuns: salariul mediu(prima de nastere de la angajator) se impoziteaza? Se scad si contributiile?

Iulia iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)
Romania- The land of choice
Poze

Neata, am citit si eu pe la voi pe sarite... Moni, am vazut ca ti-a raspuns si Selen... eu stiu ca nu se impoziteaza salariul ala mediu, pentru simplul fapt ca nu se pune ca si venit salarial sau prima la salariu, ci ca ajutor social. Si atunci nu se trage nici un ban din el. Eu am tot citit si intrebat stanga drepata si asa am acordat la noi: calculat salariul brut pe firma pe 2008, mi-a rezultat sa zicem 2.000 lei si i-am dat mamicii 2.000 lei in mana care au fost scosi din contabilitate (si nu din salarizare) ca si ajutor social (nu mai stiu pe ce cont au fost trecuti, dar daca ai nevoie, pot afla).
Sper sa-ti fie de folos

inseamna ca tu ai fost mai generoasa decat cei de la noi sa inteleg ca si aici depinde de cum intelege fiecare legea??

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80
inseamna ca tu ai fost mai generoasa decat cei de la noi sa inteleg ca si aici depinde de cum intelege fiecare legea??
POZE URSULICA
nunta

Na, (tu parca esti la banca daca am retinut eu... daca gresesc, scuze), poate aveti ceva in regulamentul intern sau in CCM la nivel de companie... eu am aplicat legea si normele cum sunt. Si am tot investigat la juridice ce si cum pana am facut-o prima data .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

asa e Nela, noi de multe ori ne consultam in privinta jobului, deci e ok...si fiecare mai invata cate ceva de la celalalt....
iar cu Ebru, macar acum, cat invata, pot sa-i las si singuri, ca daca se plictiseste ea, ii mai arata o jucarie, ii mai tine suzeta, o mai adoarme pe picioare....pe cand daca o incepe sa fie mai activa, iti dai seama ca n-o sa-l mai lase in pace

Dana multam, am anuntat soatza din dotare..desi s-ar putea sa fie tarziu, ca astea se iau la prima ora de obicei...

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna dimineata la amiaza!

Iulia Anamaria de elenuta23
Ioana Maria Alexandra de Danuta1979
Sonia de adinus8
Denis-Tudor de DenysaB
Alexandru Daniel de Raluk
Rares Andrei de Monikus
Ana Elisa de Dana15

La multe lunite si ani sanatosi, frumosi si plini de impliniri.

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

monikus, raluk si dana azi petrecere

Lamulti ani si cat mai multe lunite bebelinilor vostri!!
dana påi se poate...?normal ca mai sunt sarmale..hai o data cu måmåliga

Nela a plans el oricum...nu cred ca este vreun copil så nu planga pt ca il ustura oricum putin..sper din tot sufletul så fie bine..am pt orice eventualitate de febra så ii dau niste paracitamol lichid sau cum s-o numi..

selene

uve pup dulce..prin cate ai trecut off..eu cred ca, cåpiam..
må bucur ca totul e spre bine..

camy acomodare plåcutå..sunt sigura ca va fi bine..

Noi dupå vaccin ne-am plimbat putin prin ploaie , se pare ca nu scåpåm de ea..si e asa de intuneeeeriiiic..off...eu de abia astep 6 decembrie..eu atunci fac bradullartificial desigur..si umplu geamurile cu luminite..iuhuuu..sper sa nu va schimbati pårerea despre mine

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Neata si de la noi,
Nu am apucat sa citesc ce ati scris o sa intru la recuperari imediat,dar vroiam sa va spun ca mi-a ajuns rochita de botez a Isabellei, este absolut SUPERBAAAA...poate ca o sa o imbract cu ea sa vad cum i vine si fac si o sedinta foto daca ma lasa..
Noi ne-am facut ieri de cap iar...dar a fost o vreme tare faina..
Revenim dupa ce recuperam

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput