Dovlecei de septembrie-octombrie 2009(8)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Carina am avut o perioada cand ii dadeam la 3 ore, dar in ultima vreme a inceput sa ceara mai des si nu mai pot s-o pacalesc nici cu suzi, ca urla din toti rarunchii....cred ca are un puseu de crestere....asa ca n-am mai tinut cont, am incercat doar sa nu-i dau la mai putin de 2 ore.....dar de exemplu daca doarme, se poate sa treaca si 4 ore intre mese.....deci n-avem inca un program bine pus la punct, dam la cerere, asa ca nici nu ma intreb daca ii ajunge sau nu, ca ma atentioneaza ea cu siguranta daca ii e foame

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

poftiti la capitol nou!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Nela draga, bine ca ati scapat de vaccin si felicitari ca sunteti ok in grafice.

Dana, cred ca o activitate moderata nu. Vezi sa nu fie totusi prea mare efort.

Loremunteanu, felicitari pentru botez.

Iulika, felicitari si voua pentru vaccin. Noi suntem mai bine azi, fara temperatura (am tot luat supoztioare si mai trebuie sa continuam pana maine inclusiv). Am fost azi la medic si a zis ca e rinita acuta si am mai primit si niste picaturi pentru nasuc.
Oricum suntem mai bine.
Acum stam in patut si deja se agita uitandu-se la carusel. Nu mai are chef, ca doamne bine e in brate. Sa vedem cat mai rezista, ca masa e doar pe la 5,30. Dar cand se plicti rau ii dau alte activitati si mai si povestim noi doua.

Uve got mail, of doamne cat ati suferit si voi! Stiu si eu acm ca cel mai rau pe lumea asta e sa ai puiul bolnav. Fi barbata ca o sa se rezolve si cu statul in brate. Si a mea vrea destul de mult si intradevar nu pot face mare lucru de ea, dar parca m-am obisnuit. O sa vezi ca va fi ok.

Trimit acum sa nu pierd.
Ca intre timp si leagan una bucata fetita in scoica.

de scumpete de fetita (31.08.2009)

Mergi la inceput