Fulgusori (163) - Hai Roxyaly, Ionela, Andrutza!
Raspunsuri - Pagina 17
dienutze spune:

Felicitari Ionela!

Bine ai venit bb Mihnea! 
Fetelor, mie mi-a coborat azi burtica!!!
Sper ca domnisoara sa mai astepte pana luni dimineata! 
37+ cu
Natalia Maria AMR 3 zile
sa fim sanatosi!
monis5 spune:
laurairina - nu ai cum sa mai ridici putin de tot temperatura din casa? (si mie mi se pare tare infofolita
parerea mea
). Eu de teama sa nu-l tin prea dezbracat, am intrebat pediatrul cand a venit la noi: nene, e bine?
Cada e f buna din ce mi-am putut da seama pana acuma. A fost impreuna cu suportii de cada, ca au un sistem de prindere intre ei... acuma ce sa zic, puteam sa traiesc si fara pusul pe cada si fara dopul de evacuat cadita fara s-o ridici, dar mulajul dinauntru e clar o treaba. Adica se vede si in poze, poti sa folosesti si a doua mana, in timp ce copilul sta ca un boierutz (urland) acolo. Eu am luat-o la mana a doua de la o prietena si am avut mare noroc, ca altfel eram tentata si eu sa iau de aia simpla si acum realizez ca e greu de tinut si spalat, mai ales daca si protesteaza.
.
Pai suportul ala adiacent nu e bun? 
crissa - sigur e somnoros azi bebelusul - cum avem si noi zile mai active / lenese, dar totusi fii atenta si maine. 
Ramonika - am fost si eu tentata s-o sms-uiesc pe Ionela dar am renuntat pentru ca 1-2-5 telefoane sunt funny, insa eu la un mom dat m-am simtit depasita la spital. E super sa stii ca oamenii se gandesc la tine, dar dupa nastere esti ca dupa maraton. Si iti trebuie toata energia sa-ti revii si sa mergi la puiutz. Asa ca o sa scriu aici gandurile bune, ca toata lumea va citi din urma dupa ce va naste si va sti ca m-am gandit la fiecare. 

Dienutze - cum, asa de-odata? 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
floricik spune:

FELICITARI Ionelamaria!
BINE AI VENIT BB Mihnea !

FELICITARI Roxyaly!
BINE AI VENIT BB Matei !

FELICITARI Lorelix!
BINE AI VENIT BB Daniel !
Mult laptic si recuperare rapida mamicilor.
37 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
laurairina13 spune:
Am uitat sa va zic ca la spital m-a vizitat Broscuta, era bine, formula 2 in 1 , trebuie sa nasca parca undeva saptamana viitoare..da nu mai stiu sigur. A spus ca nu a mai avut timp neaparat de net, dar..si atmosfera care era la un moment dat a intristat-o rau...Acu sper sa nu se supere ca am spus aici..
Oricum eu am fost foarte incantata sa o cunosc personal, si sper sa iesim impreuna la impins carucioare la anul![]()
![]()
Mai avem in listuta pe Geea care e din Constanta, si am citit pe un forum de constanta ca a avut cezariana zilele astea, parca pe 12noiem, bb Ingrid Maria are 2600, apgar 10, 49cm.
Cine ne trece si noua la rechinasa la tabelas nota apgar9/10, 51 cm? Multam frumos anticipat!

Ce se mai stie de restul proaspetelor mamici? Oare e grea acomodarea si pentru ele??? Eu recunosc ca prefer sa stau aici alaturi de voi, sa ma iau cu vestile bune/galeriile, imi alung gandurile negre, ma mai tratez preventiv de depresia care simt ca imi tot da tarcoale

Sunt putin cam egoista,nu?![]()
![]()
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
DianaR spune:
Salutare! Multumesc de felicitari si galerie, mi-a prins tare bine, dovada ca m-am refacut fff rapid. La 8 seara s-a nascut Teodora, a doua zi dimineata la 9 umblam de zor prin salon, am avut ceva meciuri cu asistentele de la copii care erau niste tembele dar doctorita a fost super de treaba. De azi de la pranz suntem acasa,Teodora e micuta si nu prinde bine sanul ii dau si lapte muls cu siringa si accepta. Sper sa mai creasca si sa mai prinda puteri. Lapte am sa mai dau la vreo 3 prunci. Oricum la spital ma terminau tembelele alea... E mult mai bine acasa desi ma calaresc si pruncii mari...Au fost pe spate cand au vazut-o pe Teodora, atata erau de incantati, tot calare pe ea ar sta...
Rog frumos sa completati la listuta lungimea 49 cm APGAR 10, dar am nascut cu cezariana cu peridurala, as fi vrut eu sa fie naturala...
Revin.
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana
(38+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
dienutze spune:
Da, asa...azi am facut niste curatenie, am cam tras de o masa mai grea. Dupa curatenie am bagat un pui de somn, puiuta era cam saltareata dar a adormit pana la urma cu mami.
Cand m-am trezit aveam deja burtica jos!! Sunt un pic panicata
Ma gandesc sa nu nasc mai devreme caci o sa trec si prin travaliu si sigur o sa ma si taie, caci nea tanase nu face decat cezariene 
37+ cu
Natalia Maria AMR 3 zile
sa fim sanatosi!
laurairina13 spune:
Monis, stiu ca e cam infofolita
..si eu am intrebat atat asistenta care am adus-o sa ne faca prima baita cat si pediatra, si a zis ca daca bebe asa se simte ok sa o lasam asa, daca vedem ca se mai linisteste...
Nah..ce sa zic..si eu imi propusesem sa o tin fara caciulita si intr-un sg rand de haine..da o apuca sughitu imediat cum simte mai rece in casa..De asta am adus subiectul azi in tema, ca stiam eu ca nu e prea ok, afara cate randuri de haine sa ii mai pun??
Incalzirea o avem de la centrala de la bloc, eu zic ca e ok, ca calorifer si sauna nu vreau in casa
aa..si la tabel , completare tot la noi, am nascut la 39sapt fix!
Dienutze, da o pozica cu burta lasata nu ai matale??ca tot am ramas eu cu o nelamurire
, a mea burta nu a binevoit sa se lase pana sa fac cezariana
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
magdaz_ina spune:
Felicitari,
Geea si
Maria!
Monis, foarte frumoase poze si ingenioasa cadita ta!
_
Magda
saptamana 36 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere 
DianaR spune:
Sa vad daca imi amintesc ce am citit...
Lacramioara, mi-au dat lacrimile. Imi pare nespus de rau... Doamne Doamne s-o aibe in paza pe micuta ta ingeras! 
RamonaC, iti tin pumnii, sa va faceti bine fuga fuga!
Felicitari proaspetelor mamici:
Ionelamaria, Roxaly, Evy, Lorelix!
Hai Andrutza! Vine bebe!
Despre anestezie la cezariene: eu am trecut prin 2 generale si o peridurala. Peridurala asta ii o minune. Nu te doare nimic dar simti tot ce fac pe acolo (asta poate e putin ciudat...) plus ca am resimtit din plin frisonul fiziologic de dupa nastere de tremurau campurile operatorii cu mine. Dar ... si acum vine partea frumoasa: vezi si il auzi pe bebe imediat dupa nastere, nu ai senzatiile neplacute de dupa generala (tuse, greata, ameteli, confuzie etc) cateterul te ajuta sa treci mai usor peste durerile de dupa, tranzitul se reia in cateva ore, deci mananci mai repede te ridici mai repde, te poti misca bine mersi prin pat de pe-o parte pe alta etc.
No ajunge. merg sa ma pregatesc de baita si apoi papica.
Pusi.
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana
(38+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete