Fulgusori (163) - Hai Roxyaly, Ionela, Andrutza!
Raspunsuri - Pagina 16
crissa13 spune:
Azi bebele meu a fost foarte cuminte, nu prea s-a miscat in burtica ca de obicei, nici nu a sughitat, iar de obicei avea cate 3-4 reprize de sughitat pe zi. Sper ca este bine. Ma simt bine, nu mi-e rau, nu am scurgeri anormale. Sper doar sa fie el somnoros. Daca si maine e asa imi sun doctorul.
34 + 
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Am pus 3 pozici cu rechinas la semnatura, cum doarme ea bine infofolita, sa vedeti ce stres am acu ca tre sa o dezobisnuiesc.. ![]() ![]() Daca raceste???![]() Asa o imbracau si la maternitate, ne cereau mereu cate 2 randuri de hainute sa ii schimbe pe bebei in fiecare zi ![]() pozici noi cu rechinas |
asta o sa-ti iei daca mai imbraci fata asaUite cum sta fata mea in casa:http://picasaweb.google.com/Mariana.Simina/Saculetul#5403961109614621042
fericita poze
Maya Andreeawww.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ramonika spune:
vesti de la ionela: la ora 4:40 a venit pe lume Mihnea, 3,650 kg, nastere naturala. la dilatatie 3 i-au facut perfuzie cu oxitocina pe care ea si bebe nu au suportat-o, de la perfuzie i-a scazut ritmul cardiac lui bebe, a fost putin cam tensionat momentul, se gandeau s-o bage in cezariana daca situatia ramanea asa. din fericire, la monitorizare a crescut ritmul cardiac cand au renuntat la oxitocina. din acest considerent nu i-au facut epidurala, i-a fost greu, insa durerile au fost "la limita superioara a suportabilitatii" (ca s-o citez pe ionela.
totusi de la oxitocina aia (cat au reusit sa-i administreze) a ajuns foarte repede de la dilatatie 3 la 7.
bebe e putin prematur, de asta crede ca o sa ramana vreo patru zile in spital, insa nu se stie inca. l-a vazut cand l-a scos, insa nu l-a luat in brate, l-au dus la nou-nascuti. i-au facut epiziotomie, insa e inca sub efectul anestezicului acolo, de asta nu stie exact cat o va durea.
m-a rugat sa va transmit ganduri bune tuturor, se gandeste la noi, a primit mai multe mesaje, isi cere scuze ca nu poate raspunde la toate acum, sau sa vorbeasca cu toate la telefon, insa de-abia a trecut o ora si un pic de la nastere.
eu o mai sun maine, sper sa se refaca repede si sa il si alapteze pe bebe. va mai tin la curent. 
Ramonika
si Vladutz
monis5 spune:
M-am trezit din somn si iar fuga ca nebuna la comp. Asaaaaa vesti bune de la Ionela in sfarsit, saracuta. Ramonika, multi pupici pentru stiri, revin mai incolo, ma duc sa pregatesc cantaretii pentru bebe Mihnea ![]()
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
magdaz_ina spune:
Matei de
Roxyaly! Felicitari!

Hai, Andrutza! 

_
Magda
saptamana 36 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere 
magdaz_ina spune:
rechinas cu gurita frumoasa-foc!
_
Magda
saptamana 36 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere 
magdaz_ina spune:
Mihnea de
Ionela! Felicitari!

Ninge iarasi in odisee!
_
Magda
saptamana 36 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere 
laurairina13 spune:
Multumim de complimente![]()
![]()
, acu sa videm cine o va peti!![]()
![]()
Asteptam si noi ca o domnisoara finuta ce suntem![]()

Felicitari mami Ionela, si refacere rapida!
La multi ani , bb Mihnea! Sa fii sanatos, papacios si fara colici!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
monis5 spune:

MIHNEA

Felicitari Ionela!!!! 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri