Fulgusori (163) - Hai Roxyaly, Ionela, Andrutza!
Raspunsuri - Pagina 15
simina_kin spune:
Ralu 

Accepti sa fii cuscra mea
????????????
fericita poze
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Ralu ![]() ![]() Accepti sa fii cuscra mea |
offf, bine ca intrebi tu ca eu nu stiam cum sa-ti propun

deci cuscre da ? vezi ce baiat frumos am

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
vias spune:
S-a nascut Matei de Roxyaly!!!!! 3050gr, 50cm...
Sunt bine amandoi, ei i-au facut anestezie generala ca nu a prins cea locala, inca nu l-a vazut pe micut. Dar sunt bine! 

lauraB vazut minunea de Sophia 
sa va traiasca!
Laurairina eu la Flavius ii dau sosete, apoi body si pantalonasi din bbc, atat, in casa nu sta cu caciulita. Si lui ii place...![]()
Simina nu am Infacol 

..am altceva pt colici..dar o sa cumpar si asta...si poate maine ajung si la Real...ca nu mai pot...

mi-e asa mila de mititel ...nu poate sa doarma..e obosit, burtica il doare 

Laptic incerc sa dau si eu cat mai mult laptic de la san, nu reusesc in totalitate, dar macar sunt multumita ca 2/3 din mese le dau de la san...in timp sper sa reusesc sa-l alaptez doar eu...
Si am schimbat laptele praf...am trecut de la NAN la Humana, am auzit ca ar fi mai bun...acum sa vedem...
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
monis5 spune:
Bine ai venit pe lume Matei de Roxyaly!!!!!
Felicitari mamico!!!!! 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
laurairina13 spune:
Bravo Roxyaly, pt puiutul tau! Recuperare rapida, bebe sanatos si papacios!Si sa vina lapticul cat mai repede!
Acu ma intreb oare cum si-au dat medicii seama ca nu a prins anestezia locala...
, o fi simtit ea ceva si a spus? sau cum..
Legat de imbracat, inseamna ca eu sunt mama denaturata si infofolesc cupila degeaba, dar cum o las mai dezbracata e agitata rau..cum pun pleduletu pe ea mai ales cand doarme, e mai linistita..O sa incerc macar sa o tin fara pled ca si asa e infofolita rau..
Offf off...
Monis, ma uitam la cadita voastra si la suportul ei de pus pe cada mare din baie! Ft bune!Le-ai cumparat impreuna, ca set? E buna cadita cu mulaj inauntru? Noi am luat pana la urma o cadita normala cu suport. Si noi am fi vrut ceva de genul, dar nu am gasit si am luat suport de ala care zici ca sunt picioare de masa plianta...
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
raluci_b spune:
Bine ai venit pe lume Matei
FELICITARI MAMI ROXYLAY 

mamica implinita de
Remus Andrei 
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze
laurairina13 spune:
Am pus 3 pozici cu rechinas la semnatura, cum doarme ea bine infofolita, sa vedeti ce stres am acu ca tre sa o dezobisnuiesc..

Daca raceste???
Asa o imbracau si la maternitate, ne cereau mereu cate 2 randuri de hainute sa ii schimbe pe bebei in fiecare zi
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
vias spune:

Hai Ionela!!!
Hai Andrutza!!!

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE

si Vladutz
34 +