Fulgusori (163) - Hai Roxyaly, Ionela, Andrutza!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am inceput sa scapam de mucei si de horcait

fericita poze Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

multumesc fetele, mai punem maine poze de la baie

eu il tin in body cu pantalonasi, o caciulita subtire si il fac sarmaluta ca la spital, doarme foarte linistit. dupa ce papa il pun in patut chiar daca are ochii deschisi si acolo sta cumintel si adoarme.

uff ma speriati cu colicii astia, deci cand incepe sa planga tam nesam mancat spalat inseamna ca au inceput colicile nu ?

pediatra mi-a zis la fundulet spalat tot timpul cu apa si sapun, nu servetele, alea in deplasare, si deja nu mai este iritat baiatul deloc, caca nu mai este negru/verde, s-a deschis

am picioarele super umflate, nu stiu ce sa le fac

mamica implinita de Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
primele poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Am inceput sa scapam de mucei si de horcait

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

bravooo

pup MAYA

primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Si eu am renuntat la servetele umede - pe care le-am folosit doar in primele 3-4 zile pana m-am linistit putin si m-am dumirit ce si cum. Il sterg acum cu prosopel mic muiat in apa calda si pana azi nu l-am dat cu nimic dupa sters (l-am dat ocazional cu crema de galbenele si cu ulei de masline dupa baita). Azi de dim era putin iritat la fundulet asa ca am urmat sfatul pediatrului si l-am dat cu glicerina boraxata. Astept rezultatul.
Oricum, si daca mai folosesc noaptea servetel umed, tot il sterg dupa aia si cu apa (ca sa sterg ce ramane de la servetel ).

Vreau sa stiu de Ionela

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ce-mi place cum mamicesc fetele noastre!!!

Raluci inca mai ai picioarele umflate? Offf, si mie mi s-au umflat si ma simt tare nashpa nici nu stiu ce sa fac!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
35+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 4+!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Ce-mi place cum mamicesc fetele noastre!!!

Raluci inca mai ai picioarele umflate? Offf, si mie mi s-au umflat si ma simt tare nashpa nici nu stiu ce sa fac!

hehe luati de notati fetelor, va zic dupa ce am citit de mi-ai iesit ochii cand l-am adus acasa nu stiam nimik , a venit pediatra si am intrebat toate prostiile zici ca nu citisem nimik ever

da de picioare ma oftic si eu, culmea cat am stat in spital nu am avut nimik, acum acasa , dar trec ele

primele poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

lacramioara - imi pare rau... nu stiu daca te putem ajuta in vreun fel, probabil doar timpul va face durerea sa se mai diminueze. suntem alaturi de tine

de ionela nu mai stiu nimic deocamdata. oricum ramasese ca ma anunta cand se petrece ceva. o mai las putin si poate pe diseara o sun.

in schimb, la ora 12 si un sfert am primit mesaj de la andrutza (nu am putut anunta mai repede, ca eram in oras). zice: sunt la spital, nu am inca contractii, dar nasc azi, mi-a provocat. revin cu noutati. Andra

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Camy uite saculetul . Eu i l-am pus langa ea (ca in poze) ca mi s-a parut prea greu pt 2300kg cat avea atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

in sfarsit, ufff

HAI ANDRUTZA !!!!!

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

andrutza andrutza andrutza
andrutza andrutza
andrutza andrutza
andrutza andrutza
andrutza andrutza