Fulgusori (163) - Hai Roxyaly, Ionela, Andrutza!
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
azi am iesit cu Flavius pe afara 

...a fost super, e inorat, dar nu a batut deloc vantu...dar de dormit, tot nu vrea sa doarma...
...ma duc sa-i bag tata in gura ![]()
Am sunat-o de dimineata pe Roxyaly...nu raspunde...mai incerc si mai tz! 
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
magdaz_ina spune:
Raluci, frumoase poze cu BB, iar tu esti o mamica curajoasa!
_
Magda
saptamana 36 cu
Liviu-Rares si
Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere 
simonette spune:

Hai Ionela!!!

Hai bb Mihnea!

mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 4+!!!!!
simonette spune:
Camy ce frumos ca ati fost la plimbare! Eu pe copiii mei ii linisteam cu uscatorul de par! Ce-i drept nu prea s-au chinuit asa rau! Aveau program de colici in fiecare seara la anumita ora, insa cum depaseam momentul era ok! Va doresc sa treaca repede
Eu am inceput sa ma umflu.......cam ciudat as putea spune! Am apasat acum 30min cu un deget la glezna si am gaura si acuma.......voi ce credeti? e ok?
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
35+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 4+!!!!!
rgagapie spune:
BUNA FETELOR,
Lacramioara am ramas fara cuvinte. Sa-ti dea Dumnezeu forta sa poti lua viata de la capat!!! Ne rugam
pentru tine si pentru ingerasu tau orice am spune nu iti poate alina suferinta.
si multa putere.
Ionela si Roxyaly nastere usoara si
sanatosi.
Acum am terminat si eu de facut bagaju pentru spital
. Am fost si la lab cu secretia, dar rezultatul e gata abea miercuri 

, sper sa mai conteze si sa nu nasc pana atunci.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+38
Maya Paula
AMR ???? DE ACUM ORICAND

laurairina13 spune:
Fetele cu bebicii acasa, voi cum ii tineti imbracati in casa???? Ca eu am zis ca o sa o calesc pe a mea si o imbrac mai subtire, da nu mere..
E o friguroasa, o imbrac in body cu manecuta lunga, pantalonasi bbc , si pe deasupra o salopetica, plus caciulita subtire de bbc! Si in apart sunt 20-22grade..Unde mai pui, ca am observat ca sta muuuuult mai linistita cand o bag in paturica!
O sa o fac o sensibiloasa...
Da altfel imediat o ia sughitul
,cum o las fara paturica si o tin doar asa.
Cat despre infasat sarmaluta si colici, probat si eu, si patit exact ca si Camy, plangea si se foia mai tare ca inainte de a o infasa, asa ca am renuntat la idee
PROASPATA MAMICA DE RECHINAS ![]()
pozici noi cu rechinas
laviniablaga spune:
Salutare!
Raportam noapte groaznica si ziua asta la fel! Daca ieri eram incantata ca bebe Raresh a dormit bine peste noapte...azi pot sa va zic ca sunt distrusa....nu am dormit deloc...mai rau e ca nici Raresh nu s-a odihnit, de fiecare data cand reusesc sa il adorm, dupa jumatate de ora tresare si se trezeste! Ufff

Imi e asa mila de el!
Felicitari mamicii noi Lorelix!
!Bafta ionela, bafta roxy 

Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Fetele cu bebicii acasa, voi cum ii tineti imbracati in casa???? Ca eu am zis ca o sa o calesc pe a mea si o imbrac mai subtire, da nu mere.. E o friguroasa, o imbrac in body cu manecuta lunga, pantalonasi bbc , si pe deasupra o salopetica, plus caciulita subtire de bbc! Si in apart sunt 20-22grade..Unde mai pui, ca am observat ca sta muuuuult mai linistita cand o bag in paturica!O sa o fac o sensibiloasa... Da altfel imediat o ia sughitul ,cum o las fara paturica si o tin doar asa.Cat despre infasat sarmaluta si colici, probat si eu, si patit exact ca si Camy, plangea si se foia mai tare ca inainte de a o infasa, asa ca am renuntat la idee ![]() pozici noi cu rechinas |

am mai citit de tinute de astea.... mie mi se pare really wow. Eu am constant 23 de grade in toata casa si copilul are pe el doar salopeta cu piciorus. Caciulita i-am pus doar 2 ore dupa baie. Ma faci sa ma simt denaturata Laura

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri
simina_kin spune:
am scris un mesaj si l-am pierdut
Camy in incinta Realului, in fata supermarketului sunt magazinase mici...acolo este DM
......NU ARE CUM SA NU FIE PT CA TOATE REALURILE SUNT IDENTICE....o sa fac si poza sa-l vezi
.Daca nu ti-ai luat infacol eu zic sa nu mai astepti....fara el nu scapati usor!!!
Monis am folosit saculetul in primele nopti, acum nu mai avem dureri (decat ne scremem cand facem kk........na, ca orice om
)
fericita poze
Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
laviniablaga spune:
Lacramioara, e clar ca orice incercare de a te incuraja a fiecareia dintre noi e fara rost, pentru ca probabil numai cei care stiu ce inseamna sa pierzi un copil te pot intelege...tot ce pot sa iti spun este ca ma rog sa te linistesti si sa fii puternica, si mai ales ca sunt si eu, la fel ca si celelalte alaturi de tine! Curaj draga noastra!
Raluci, ai o mandrete de baiat! Sa va traiasca!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares
RARES SPItAL
Poze
poze rares 2