Fulgusori (163) - Hai Roxyaly, Ionela, Andrutza!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lacramioara, imi pare nespus de rau! off..sa stii ca suntem toate alaturi de tine, si te poti baza pe orice! De la o vorba buna la un sfat, la o parere, la orice! Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste incercarea asta mare!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cory_B

Neata burtici :) Apuc si eu sa mai scriu din cand in cadn...cand face nani printul Va citesc dar sa scriu nu mai apuc.
Felicitari fetelor care au adus fulgusori pe lume si bafta multa celor care nasc azi.
Eu am descoperit un "tratament" minune cand bebe e agitat , se foieste de la uratii de colicuti sau nu vrea neam sa adoarma desi e obosit: il fac sarmaluta, ca la maternitate, cu paturica lui cu care e obisnuit. Se inclazeste in ea si asa bine adoarme...si e senin tot la fatza Ii trece orice agitatie si doarme dus vreo 3 ore. Incercati si voi, cele care va confruntati cu agitatie sau colicuti, poate merge La noi functioneaza de minune.

Va pupicesc

Cea mai fericita mami de Andrei Nicolas

azi-noapte la ora 2:00 incercam si eu asta..pana atunci nu dormisem deloc....mai si cand a inceput sa urle cam cat l-au tinut pe el plamanii am renuntat ..parca mi-e si frica sa mai incerc

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

off..am ramas fara cuvinte, ca parca si simplul fapt ca scot niste agitate pt fetili noastre care azi aduc puiutii pe lume pare deplasat in situatia de fata..

Curaj Ionela, sa treaca repede travaliul si sa nasti usor!
Roxyaly, cezariana usoara, si sa iti revii cat mai repede!

Lorelix, felicitari pentru puiutul grasunel!

RamonaC
, sper ca bb Dominic sa fie puternic si sa ii treaca repede problemuta la ochisori! Unguient Tobrex am cumparat si noi inca din maternitate si ni s- recomandat sa il folosim cand ni se par ceva scurgeri la ochisori, preventiv!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Dragele mele mamici,

Nu am mai intrat pe forum de o saptamana pentru ca traiesc o drama cu care nu as fi vrut sa va incarc. Simt totusi nevoia sa v-o impartasesc voua, celor care m-ati sustinut si incurajat in cursul acestor luni de sarcina.

Fetita mea nu mai este, pe data de 11 noiembrie am pierdut-o. De ce, cum si in ce fel,nu am energia necesara sa mai spun acum. Miercuri la ora 19.30 am nascut-o si s-a constatat decesul.

Sunt inca intr-o stare de amorteala, nu simt nimic, parca plutesc.
Imi pare rau ca va intristez si va umbresc bucuria de a fi impreuna cu bebelusii si bucuria asteptarii celor care nu ati nascut inca.

Saptamana 33+

Imi pare sincer rau, pentru ca stiu cat de mult doare, stiu ca nimeni nu-ti poate alina suferinta si nu-ti poate mangaia sufletul ranit...distrus.
Sunt aici langa tine, si eu am pierdut un copil si stiu cat de mult doare.
Daca vrei, scrie-mi PM.
Ma rog ca Bunul Dumnezeu sa o aibe in paza...iar tu sa ramai aici alaturi de noi...pentru ca vom face tot posibilul sa-ti alinam suferinta.

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

DOAMNEEE Lacramioara am ramas fara cuvinteSa-ti dea Dumnezeu forta sa poti lua viata de la capat!!!
Noi suntem aici sa te ascultam, sa te sprijinim.Daca te putem ajuta cu ceva nu ezita sa ne spui!!

fericita poze Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sunt la servici.....ma gandesc la Ionela....si-o tine deja puiucu in brate?

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
35+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 4+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele care aveti probleme cu colicii, daca vedeti ca se linisteste cat-de -cat cu caldura pe burtica cumparati-va saculet cu samburi de cirese al incalziti la cuptorul cu microunde si scapati de probleme.Eu am luat acest saculet de la mag DM in incinta REALULUI..costa 12lei, se mentine cald cel putin jumatate de ora.

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Si eu am fost afara (singura) si cand am intrat, direct la comp m-am oprit sa vad de Ionela.

Ramonika - nici o veste despre Mihnea?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele care aveti probleme cu colicii, daca vedeti ca se linisteste cat-de -cat cu caldura pe burtica cumparati-va saculet cu samburi de cirese al incalziti la cuptorul cu microunde si scapati de probleme.Eu am luat acest saculet de la mag DM in incinta REALULUI..costa 12lei, se mentine cald cel putin jumatate de ora.

ce magazin DM??????
aici in Brasov avem Real, dar nu stiu magazinul DM....
ai o poza cu saculetul??????...al meu urla de numa' nu mai stiu ce sa mai fac

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Simina - ce face Maya? Cum mai e?
Multumim de pontul cu saculetul. Il pui in completare la Infacol? (ce vreau sa intreb e: nu se linisteste complet cu medicamentul? de-i pui si saculetul?)

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput