Fulgusori (163) - Hai Roxyaly, Ionela, Andrutza!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Dienutze, si eu m-am plimbat cam mult ieri prin oras, am dus, desi putin, niste sacose putin grele si parca am avut impresia de dimineata ca a coborat burtica... sper sa ma insel, pt. mine e devreme, abia am incheiat 35 de saptamani.

_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

azi am functia de mesager...

mesaj de la andrutza:
am nascut baiat frumos de 4,070 kg si 56 cm

felicitari andrutza, sa-ti traiasca comoara.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Sa stiti ca eu am umblat la listuta si am pus mamicile si de fapt toate fetele mereu cu litera mare, indiferent de cum au scris userul; nu dati cu rosii, dar userul asta e ca un nume virtual .

Daca mai aveti completari, mai spuneti, sa mai punem.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

ROXYALY IONELA ANDRUTZA Felicitari fetelor, refacere rapida si bebelusi sanatosi si devreme acasa. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis - eu zic ca e buna listuta, desi devine cam dificil pt. mine sa urmaresc atatea semne pe acolo (cand editez)... cred ca ma paraseste singurul neuron ramas.

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Felicitari Andrutza, sa fii sanatoasa mamico si bebele tau, refacere rapida si sa reveniti cat mai repede acasa!

Monis pt completarile la listuta!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Felicitari, mami Andrutza si !

_
Magda saptamana 36 cu Liviu-Rares si Iarina 31.01.2006
AMR-ul in scadere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetelor, nu am intrat ieri si azi pe DC si am ramas in urma cu cititul. Abia acum am recuperat.

Ma bucur ca fulgusorii nostri sunt bine, grasunei. Sper sa treaca si colicii astia nesuferiti.

Ma intristeaza fff mult mesajul Lacramioarei. Cuvintele sunt de prisos. Daca eu si sotul am suferit enorm cand am pierdut o sarcina in trim 1 ...imi imaginez cat de greu poate fi. Imi pare f rau Lacramioara. Daca te putem ajuta, cu orice, te rog sa anunti.

37

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FDANIELA spune:

Buna seara fetelor
raportez: tocmai a cazut dopul gelations , culoare roz , cu firisoare de sange ...sper ca in noaptea asta sau maine sa mergem la spital , contractii neregulate deocamdata

39+ cu Paula Gabriela

http://picasaweb.google.es/morientesdana/LUCRURIPENTRUPAULA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui FDANIELA

Buna seara fetelor
raportez: tocmai a cazut dopul gelations , culoare roz , cu firisoare de sange ...sper ca in noaptea asta sau maine sa mergem la spital , contractii neregulate deocamdata

Hehe, uite asa o sa avem si fulgusor de duminica Sa scapi cat mai repede,sa nu fie doar alarma falsa, ca mai ziceau fetele ca dopul poate cadea si de nascut sa nasti mai tarziu cu cateva zile..
Oricum, pregateste-te, tuns frezat, bagaj, ca de acu ..gata , devii mamicaa
Asteptam numai vesti bune!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

pozici noi cu rechinas

Mergi la inceput