Next... guvernul Negoita la rand
Raspunsuri - Pagina 3
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi Pentru o intalnire cu Geoana, Base este pregatit, ar si castiga procente....cu Antonescu, are doar de pierdut |
Din cauza asta Basescu www.realitatea.net/basescu--ma-surprinde-comportamentul-lui-geoana-care-parca-ar-fi-deja-in-turul-doi_664087.html" target="_blank">a considerat necesar sa vina si Antonescu.
Facem ceva cu cliseele astea?
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Din cauza asta Basescu www.realitatea.net/basescu--ma-surprinde-comportamentul-lui-geoana-care-parca-ar-fi-deja-in-turul-doi_664087.html" target="_blank">a considerat necesar sa vina si Antonescu. Facem ceva cu cliseele astea? Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Tu chiar il crezi ca el isi doreste sa vina si Antonescu la dezbatere? Nu vad de ce si-ar dori, caci orice sondaj il arata clar KO intr-o confruntare electorala cu Antonescu
E ca si cum l-ai crede ca vrea din nou guvern cu PNL-ul , cum chipurile a declarat acu' 2 zile (eu, una, nu m-am lasat pacalita, caci stiu ca e cliseu á la Basescu )
Alina
sirimie spune:
Eu as fi curioasa de ce nu a invitat si pe altii, candideaza vreo 8-9
Cum erau inainte dezbateri cu intrebari scoase din urna, fiecare candidat raspunde in 2 minute
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
citat din mesajul lui olympia Da, enervam lumea, sa mearga la vot! Pene colorate... cate putin din toate! |
postul tau mi se pare foarte nepotrivit si fara nici o legatura cu nimic
Am blog si poze in album
Despre Andrei
xenocid spune:
citat din mesajul lui copiloi Tu chiar il crezi ca el isi doreste sa vina si Antonescu la dezbatere? |
NU! Te cred pe tine. De aia te'am si votat!
Un comentariu de pe hotnews:
Crin Antonescu: In campania aceasta am facut prezenta cat in 20 de ani de parlamentar. Am obosit. Va rog sa nu ma mai carati si prin turul 2. Multumesc!
sirimie spune:
NU! Te cred pe tine. De aia te'am si votat! |
Crede pe cine vrei dar sa stii ca Basescu manipuleaza si minte. Am dovezi
Am blog si poze in album
Despre Andrei
olympia spune:
Din cauza asta Basescu www.realitatea.net/basescu--ma-surprinde-comportamentul-lui-geoana-care-parca-ar-fi-deja-in-turul-doi_664087.html" target="_blank">a considerat necesar sa vina si Antonescu. Facem ceva cu cliseele astea? Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Da, facem ceva cu cliseele astea: enervam lumea ca sa mearga la vot!
Acum e mai clar, Sirimie?
Pene colorate... cate putin din toate!
iileana spune:
Pina la urma, cine cu cine se intilneste si unde si cind??? Ca pe mine deja m-au zapacit :
www.gandul.info/news/geoana-il-provoaca-pe-basescu-basescu-il-cheama-si-pe-antonescu-geoana-nu-mai-poate-antonescu-vine-dar-nu-stie-foarte-clar-unde-dezbaterea-s-ar-putea-tine-undeva-in-cluj-maine-5104709" target="_blank">Geoana îl provoaca pe Basescu. Basescu îl cheama si pe Antonescu. Geoana nu mai poate, Antonescu vine, dar nu stie foarte clar unde. Dezbaterea s-ar putea tine undeva în Cluj, mâine
www.realitatea.net/intalnirea-basescu-geoana-nu-va-mai-avea-loc-maine--anunta-liviu-dragnea-psd_664102.html" target="_blank">Întâlnirea Basescu-Geoana nu va mai avea loc mâine, anunta Liviu Dragnea (PSD)
www.realitatea.net/traian-basescu-si-crin-antonescu-vor-participa-sambata-la-o-dezbatere-publica-la-cluj_664192.html" target="_blank">Traian Basescu si Crin Antonescu vor participa sâmbata la o dezbatere publica la Cluj
Triunghiul portocaliu *
xenocid spune:
Mama ce si'a furat'o geoana! Cu basescu isi gasise sa joace la cacealma . Cum se zice pe rusa prostanac ?