Licurici de ianuarie-februarie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
aditapop spune:
Votat si eu fetele cochetele!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!
cris30 spune:
Multumim inca o data pentru voturi, Dark ce draguta esti, cum astepti tu ora de votat .
Adita vad ca stati si voi bine cu voturile, am sa le spun alor mei sa-l voteze pe Razvanel.
Noi tot pe locul trei suntem, da poate recuperam noi .
La multi ani licuricilor de astazi, sa cresteti mari si sanatosi .
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
aditapop spune:
Multumesc, Cris, insa numai membrii DC pot vota in concursul Klorane
Oricum e bine - locul 3
Am trimis celor online linkul cu fetele, speram sa recuperezi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!
DarkBendis spune:
Cam multa liniste pe aici Las' ca nu-i rau, inseamna ca toti/toate suntem bine, si petrecem week-endul cu familionul
Votat bebelusii si pentru maine (la mine e deja "maine") Hai fetele cu voturi, Daria e doar la cateva voturi de locul 2
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anca_ spune:
Am votat si eu licuricii!
La noi weekend linistit, ne-am mai odihnit si noi putin, stat mai mult prin casa, abia maine avem planuri de iesit putin, iar de luni dinnou la serviciu ..sper sa se descurce soacra cu Andy, in general e ok, sta cu ea, problemele apar cand trebuie culcat, sper sa nu-l "strice" si sa il adoarma leganat, dar vedem..
ariya spune:
Olaaaaaaaaaaa!
Bravo,Filip!ANUC cred ca esti happy maxim!
CIUFIK,multumim de incurajari!
DARK si boierul meu ne-a marait grav pana la 1,30 cand i-am bagat un pic de lapte,apoi l-am luat intre noi la caldurica si s-a sculat la7,40!I-am dat spritzul si iar doarme,drept care eu sunt cu picioarele-n lighean,la inmuiat si-mi fac pedichiura ca eram ca pescarusul!
Ii ies 2 dinti jos...copilu' asta nu intelege ca tre sa-si scoata cate un dinte,nu cate 'nspe deodata!
Bai,nene,ia mai dati un semn,doua ca e prea multa liniste aici!
amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
Anuc spune:
Va pup!
Sunt pe fuga, ca-i scoatem pe fini la biserica si apoi merem sa halim ceva in oras.
Si eu sunt fan Dansez...dar nu apuc sa vad niciodata partea a doua a emisiunii din cauza de culcat copii, adormit de oboseala, etc...asa ca ma uit a doua zi pe dansezpentrutine.ro si vad si dansurile si cine a pierdut duelul, etc....
Noi papam bine in continuare, Doamne ajuta! Sa ne tina, ca sa mi se mai intremeze si mie neuronul :)
Duminica frumoasa va dorim!
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
deliafairais spune:
a racit piticul meu! si doar i-am spus ca deaia luam septilin, ca sa nu mai raceasca... si e si ragusit! mi se rupe inima cand aud ce sunete scoate