Licurici de ianuarie-februarie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Tot incerc sa votez pe Anusca si pe Daria si-mi spun astia ca "Bandwidth limit exceeded". Ufff...

Vad ca toata lumea se uita la teveu la "Dansez pentru tine". Io ma uit la "House2 ca posturi romanesti nu prind...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

dark cum nu prizi, pai eu dau linkul degeaba... ia vezi aici:
www.mufa-tv.ro

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Bonjour,gashca vesela!

ALINUK,nu il operez de polipi!Are un polip-asa se numeste-la intrarea in nara,fixat pe peretele nazal(pe sept)...arata ca un neg mare si urat...problema e ca il rezecteaza si cu un pic de zgarciuletz si trebuie sa fie f delicat si atent dr, pt ca zgarciul e f subtire si nu tre sa-l gaureasca...daca erau polipe,era ok ca am o groaza de prieteni care si-au operat copiii...
Asaaaa...azi noapte boierul s-a trezit pe la 2,de fapt a chirait si nu m-am dus la el...in nici 2 minute ,a adormit la loc...chiraie ca se invarte in pat si ramane proptit de-a curmezisul si se maraie ca nu poate sa se intoarca...dar a gasit reteta ca ,la 5 cand s-a sculat sa-si bea spritzul ,era cu capul la picioare
Ne-om indrepta spre nopti in care nu ne mai trezim la 2?!Visul meu
Irina ,deci sapt viitoare e Baby Expo?unde se face ?
Pupam

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

helau pipal!

deci, Lisa cine a iesit de la "dansez..."?
By the way, vazut Anusca - doamne ce ochi are !

Ariya - tinem pumnii sa fie ok cu operatia lui Amadeo, de fapt va fi ok. Andrei a suportat o anestezie generala de 2 ore juma la 10 luni, asa ca stai linistita ca si Amadeo va fi bine, doar e un mic barbatzel.

Ce imi plac discutiile astea despre Craciun, cadouri .
Andrei deja a primit cadoul de Sf Andrei - http://www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/jucarii-34/modo-masa-pian-12-luni-506.html, de la sor'mea si Ana si e mega-incantat de el. E singura jucarie cu care sta fara mine, dupa spitalizare, cat sa fac si eu un pipi scurt (scuzati ).

Pup gashka!

PS: cine-i Jasmi ? (am vazut ca a desch capitol nou)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
PS: cine-i Jasmi ? (am vazut ca a desch capitol nou)

Andreea si Andrei (27.12.2008)

iti dau io tie!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata mai de pranz!

Noi am depasit criza! cel putin asa se pare...a mancat Filip aseara de s-a spart: 215 gr legume, orez, branzica + 60 gr de iaurt!! Credeti-ma ca dansam prin casa, iar Filip batea din palme :)
Dimineata a papat iar vreo 185 de fructe, branzica, cereale. Sa vedem si de acum inainte, dar suntem pe drumul cel bun!

Ciufika, acum sunteti bine, s-a vindecat total acolo? am incercat sa vad jucaria, dar nu merge link-ul.

Am vazut-o pe frumoasa Ana a Lisei. Chiar ochioasa, frate!

Filip cand e suparat si plange sau maraie zice A-NA!...

Aryia, la fel si fi-miu. Noaptea se mai trezeste proptit in zabrelele patului ca se invarte in somn. Ori il repozitionez eu cu ochii mai mult inchisi, ori se descurca singur, ca s-a intamplat sa taca si sa se culce la loc. Azi iar i-am facut-o fara sa vreau. S-a trezit saracu la 6 fara cateva minute si mie de somn mi s-a parut ca e prea devreme...s-a culcat la loc si s-a mai trezit la 8...iar i-am decalat programul de masa...

Noi sambata/duminica ii ducem la soacra-mea si mergem la film, papam ceva in oras...ne simtim ca la 20 de ani cand mergeam la film. Si e asa de bineeeee!!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi: Bianca, Nathalie si Ioana

LA MULTI ANI Annasofia ( si te mai asteptam pe la noi!)

Multa sanatate la toata lumea bolnavioara!

Anuc, asa eram si eu acum o ora...mai ca topaiam de fericire. De obicei Mister papa binisor dimineata, cam jumatate de borcanel de iaurt deci vreo 75 gr+ 100 gr piure de fructe + 25-30 gr de mascarpone (pun si o lingurita de cereale sa fie mai "groasa" mancarica). Ei bine, azi, dupa ce a papat chestia asta a mai "infulecat" 100 gr de piure de fructe Niciodata nu a papat asa de bine... sa vedem cum o sa o tina mai incolo. Bine ar fi daca si cu dormitul ar fi la fel...in ultimele 2 nopti s-a trezit tare des...ma gandesc ca totusi ar fi dintisorii, ieri dintele nr3 a sart gingia

Lisa, mersic de link, o sa ma "joc" deseara sa vad ce pot vedea.
Tot nu ma lasa sa votez puiutii Oare ce o fi?

Ciufik, faina jucaria! Cum se simte Andrei?

Si io vreau la film!!! Da' las' ca in 3 saptamani o sa intru in concediu (mai am o saptamana de "luat") si o sa merg atunci (lasam pe bebe la Lynn si mergem sa vedem 2012, New Moon... si ce o sa mai gasim si noi )

Acu' doarme Mister... profit sa pun si eu niste haine la spalat!

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Jasmi - ce? ce?

Anuc - asta'i link-ul: http://www.chicco.ro/produse/anteprescolarul-4/jucarii-34/modo-masa-pian-12-luni-506.html

Andrei e bine, in sensul ca nici nu zici ca a suferit o operatie, insa putza lui mai are pana sa se vindece, insa speram sa fim pe drumul cel bun.

Dark - suntem ok . Prin aprilie - mai, la a 2 a interventie avem vreo sansa sa ne vedem in zalau ?

slaba activitate in we, cand am si eu timp sa vb cu voi :(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

DARK,merge siteul.
deci stau toata seara cu ochi in calculator,ca fiica mea sa planga exact cand trebuia sa aflu cine e trimis acasa sau nu. deci cine a plecat de la dansez pentru tine ...?

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Mersic, Lisa, am votat si pe Anusca si pe Daria

Ciufik, tare mi-ar place sa ne putem intalni la Zalau da' tare mi-e teama ca nu va fi primavara viitoare (mama lui de servici!) Multe urari de sanatate lui Andrei, sa se bucure de jucarie

Dark Bendis

Our Goblin Prince

Mergi la inceput