Licurici de ianuarie-februarie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 13
anca_ spune:
koruccia, da, a ajuns soacra, socru a ramas in tara. Ce sa zic, apreciez ca a venit, s-a si pensionat mai repede cu vreo cateva luni ca sa poate veni acum. O sa stea 6 luni si dupa aia vedem, poate mai vine socru sau maica-mea, daca nu gradinita.
Vreau sa il pun pe Andy preventiv pe lista de asteptare la gradinita ca sa avem backup plan. Desi nu ma incanta sa dau 1200/luna si mi se pare si cam micut pt gradinita, as vrea sa prelungesc statul acasa pana la 2 ani, vedem.
Acum mai ramane de vazut cum supravietuiesc cu soacra 6 luni , a mai fost la noi, dar 2 luni maxim si alea au trecut greu si pentru noi si pentru ea, si atunci era cu tot cu socru, macar avea pe cine sa bata la cap....vedem cum o sa fie de data asta ..deocamdata se descurca cu bebe, mai greu cu adormitul, sper sa nu-l "strice" si sa-l legene, ca a mentionat ieri ceva de leganat pe perna... Azi e prima zi cand e singura cu el, vedem diseara cum s-a descurcat.
DarkBendis, vad ca tati devine expert, bravo lui ca reuseste sa-l adoarma asa usor!
lisa, cris, votat licuricii.
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_ crisspy, frumoase pozele din parc! Mergi in fiecare weekend la mama? Acum ca le-am vazut mi-am amintit ca avem si noi o masinuta de aia de impins prin pod, am sa o scot sa vedem daca ii place lui bebe. |
Anca, da, in fiecare saptamana...nu ma poate convinge nimeni si nimic sa nu ma duc...
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009
Razvi
www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0" target="_blank">cearta cu balonul
www.youtube.com/watch?v=5-uxphct1Q0" target="_blank">cum se joaka Razvi cu caruselul
www.youtube.com/watch?v=OAQbGqIZqd4" target="_blank">Razvi mananca pepene galben cu mar copt....buuunnn
www.youtube.com/watch?v=aRmMrcGjBVY" target="_blank">Razvi rade cu pofta
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h buna fetelor, mi-ar place si mie sa stau la taclale cu voi si sa intru in clubul vostru. am doi baietei unul de 3 ani si 7 luni si unul de doar 10 luni, nascut pe 30.12.2008. Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008) |
bine ai venit!
Votati-o pe ANA!!!
lisa79 spune:
Anca_,grea viata cu soacra...
mai ,eu sper ca Anusca sa isi revina curand,azi e mult mai bine,febra nu mai are,vad ca e vioaie...umblu cu biberonul cu ceai si apa dupa ea sa o hidratez,ma impinge daca vreau sa o iau in brate...concluzia...isi revine.
Votati-o pe ANA!!!
cris30 spune:
La multi ani licuricilor de astazi!!
Arya bafta cu operatia lui Amedeo, multa sanatate .
Anca din pacate stiu cum e cu soacra,dar e bine ca a venit sa te ajute si sper sa-si vada de treaba ei pana la sfarsit .Eu am ramas cu un gust amar dupa ce a plecat soacra de la mine,ma asteptam la mai mult de la ea, dar asta e acuma...rudele nu ti le alegi .
Iulia si eu cred ca de la dinti, dar ai sa vezi ca isi revine.Daria la fel a avut o perioada cand nu papa mai nimic, decat lapte, nu stiam ca sa-i mai fac .Acum i-a revenit vechea ei pofta de mancare, papa tot ce ii dau si i-am crescut si cantitatile.Vorba Ancai trebuie sa ai rabdare .
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
cris30 spune:
Ciufik superdulce Andrei, are niste ochi...
Delia eu i-am luat ghete marimea 4, cred ca acolo ar fi 20.De regula cumpar cu jumatate de nr. mai mare, pentru ca piciorul lor creste foarte repede.De preferat sa am 2-3 perechi de incaltari pe sezon.
Betty inca o data sanatate Anuscai, nu cred ca este swine flu .
Saschenka bine ai venit la noi!
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
sashenka_h spune:
vad ca in ultima vreme multi pitici au probleme. nici noi nu am scapat. de aprope doua luni suntem incontinuu bolnaviori. Iustin tot imi face puroi in gat o sapt da una nu iar sasha cu muci, bronsiolite si otite. oare de ce sunt asa bolnaviciosi toata generatia asta ca vorba aia stai numai de curu lor si ii ingrijim si si se rupe sufletul cand ii vad cat sufera.
noi maine dimineata iar mergem la doctor ca suntem la pamant
Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
merci mult de primire
eu ii iau lui sasha ghete numrul 22 dar ii gasesc foarte greu ptr ca are piciorul grasan si desi ii este bun in lungime nu il cuprinde la siret, am gasit doar o pereche sa ii vine si ii pai dau de a lui iustin adik nr 23 (un pic mari dar merg)
Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)
ada_coman spune:
Buna seara fete dragi si scumpe!
Noi "ne-am dat la fund" pt ca am fost bolnavioare...Am avut o perioada in care toti 4 aveam cate ceva...Uuufff...bine ca a trecut...
De citit v-am citit cand am avut timp, insa sunt inca in urma cu un capitol Dar nu-i nik, recuperz io
Uram sanatate bolnaviorilor!
La multi ani! pt toti licuricii si mamicile sarbatoriti in tot acest timp
Andrei si Razva pt astazi. Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Acu sunt cu fetele acasa, Daria momentan nu mai merge la gradi, o-m videa pe viitor ce vom face. Nu prea am timp de scris, dar va citesc si sunt alaturi de voi.
Am stat cu sufletul la gura pt David al Leditiei si ma bucur sa sunt sanse ca diagnosticul sa fie infirmat.
Va imbratisez cu drag si va urez o noapte linistita!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU