Licurici de ianuarie-februarie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

noi suntem bine,tocmai mi-a vomat laptele de dimeata

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am inteles, miere. Programul vostru nu e foarte diferit de al nostru, si totusi...

Cum de mai e Luc acasa la 8 dimineata?

La noi, nici intr-un caz stingere la 8-9, e imposibil, pe la 24 e stingerea... Stingerea pentru Daria, ca eu ma culc pe la 1-2, dupa ce se culca ea, eu spal vasele, curat in bucatarie, fac dus...

Multa munca...

Cat timp doarme Daria, peste zi, ma refer, eu traduc. Daca nu traduc, fac curat si mancare.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Mai fetelor, nu mi-l mai laudati pe Filip, ca azi iar a fost lenes la mancat. A papat, dar nu cat trebuie si tot asa, cu lugu-lugu...jucarii, transpirat eu, etc.
Miere, felicitari ca aveti program bine stabilit. Eu n-am reusit sa-i fac din cauza somnului care-l apuca in fiecare zi la alte ore. Eu incerc sa-i dau sa pape la ore fixe, dar depinde daca doarme sau nu atunci. Plus ca A papa repede...la noi dureaza si cate o ora cateodata...

Ledi, pune jucariile deoparte si incearca-l peste ceva timp.
Si eu ii iau lui Filip o gramada si nici nu se uita la multe dintre ele. Si apropos, cand sunt cu el in camera, nu se joaca deloc. Sta fie in picioare in tarc si ma urmareste, ma striga, se bazaie sa-l iau in brate, fie e pe jos si exploreaza. Numai cand il las singurel in camera se mai joaca cu jucarii.

tocmai am vazut la stiri cum au lasat la maternitatea Bucur un nou-nascut prea mult in incubator (avea icter) si i-au ars o mare suprafata de pe corp. I-au facu deja operatie de transplant de piele. te cutremuri, cand auzi asa ceva. Nu vreau sa stiu ce-o fi in sufletul parintilor de durere si revolta...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am vazut si eu stirea aceea, groaznic, saracul bebelus, prin ce chinuri o fi trecut, am citit ca are arsuri f grave.

Selene, Lucian incepe serviciul la 9, dar face numai 10 minute pe drum, de aceea isi permite sa se trezeasca la 8. Unde mai pui ca vine si la pranz acasa, o ora, timp in care uneori ii da el de mancare lui Gica Vampirica (mai nou asta e porecla pt ca ne musca f rau). Eu in timpul saptamanii nu prea gatesc, chestii usoare, salate, etc ori luam gata preparat sau congelat. Gatesc in weekend vreo 3 feluri de mancare, ca sa ajunga cel putin 3 zile si poi fiecare se descurca cum poate.

Eu cand va aud pe voi ca stati cate o ora ca sa manace, cata rabdare tb sa aveti, cred ca imi dadeam demisia. La noi in maxim 10 minute a ras Gica Vampirica tot si a trecut la desert. Dar avem altele, adormitul care se produce numai leganat, treziri...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

cata inconstienta bietul copil

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, I feel for you
Dya, uff ce aventura ati avut, bine ca s-a terminat cu bine.
Ciufik, Andrei e o frumusete de baiat, sa cresteti mari!
Miere, nasoala aventura cu pisica. Mie imi pare asa bine ca n-am nici un pet, desi imi sunt dragi animalele, cred ca m-ar scoate din minti in perioada asta. Pe la noi nu este centru de activitati de care zici tu, am vazut ca sunt ceva activitati la YMCA, sa vad daca merita banii...
Anuc, insanatosire grabnica Ioanei
Dark, felicitari pentru somnul si mancatul lui Mister, asa da viata...

De doua nopti iar mi se trezeste Carla o data pe noapte si nu mai stie adormi, sta in fund si plange, am luat-o cu mine in pat si a adormit aproape instantaneu, nu stiu ce are. Ieri a si mancat ffff. prost, vreo 300 ml lapte, 200 de legume cu carnita si putine cereale. Nu cred ca a mai mancat vreodata asa rau. Nici azi nu pare prea cu pofta de mancare, om vedea.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Iulia poate e vreun dintisor. lasa ca trece

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Asa sper si io...

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Lisa, multa sanatate Anei! Aveti grija sa nu luati si voi gripa, daca asta o fi, dar dupa simptome asa pare. Sper sa inceapa sa se simta mai bine, dar lasa ca treceti voi si peste asta!

Iulia, sigur e vreun dintisor, nici Andy nu manca cand era in perioada cu dintii si avea si treziri dese noaptea si caraiala cat cuprinde ziua, acum vad ca a revenit la obiceiuri mai bune, mananca binisor. Trece si asta, rabdare multa!

Miere, ce mare e Aidan! Si frumos si tortul, arata yummy! Te invidiez ca poti sta cu el si merge la activitati! La noi este gymboree si au multe activitati pt bebei, dar din cauza serviciului n-avem cum sa mergem. Weekendurile sunt pline, ne mai intalnim cu prieteni, mai are Alex meciuri, mai avem cumparaturi, treaba pe langa casa si tot asa. Dar mai ajungem la piscina, ca amandoi baietii sunt innebuniti dupa apa.

crisspy, frumoase pozele din parc! Mergi in fiecare weekend la mama? Acum ca le-am vazut mi-am amintit ca avem si noi o masinuta de aia de impins prin pod, am sa o scot sa vedem daca ii place lui bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna fetelor,

mi-ar place si mie sa stau la taclale cu voi si sa intru in clubul vostru. am doi baietei unul de 3 ani si 7 luni si unul de doar 10 luni, nascut pe 30.12.2008.

Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput