Licurici de ianuarie-februarie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

LA multi ani sarbatoritilor!

Petele au iesit f usor cu o solutie de curatat, canapelele oricum sunt tratate cu ceva anti-pete, care face ca pata sa nu patrunda in profunzime,ceva de genu...Da, m-am saturat de matza asta, ieri l-a muscat de mana de doua ori pe Aidan, nu rau, doar asa de atentionare, dar tot ma enerveaza, e drept ca si el o chinuie ori de cate ori o prinde, o trage de coada (efectiv o taraste de coada prin casa), tb sa stau cu ochii pe ei, am obosit.

Ledi, du caciula inapoi si schimb-o cu una mai mare, nu poti?
Sa stii ca jucariile s-ar putea sa-i placa mai tarziu, nici Aidan nu e atras intotdeauna de ceva nou,poate sa treaca si o saptamana pana sa inceapa sa se joace cu ea.

Eu ii cumpar nr 5 incaltaminte, e echivalentul nr 20 european, e un pic cam mare, el ar fi un 4.5 adica 19, dar are piciorul f lat. Oricum nu sta cu ele in picioare, nu stiu ce sa mai fac, scoate pantofii, sosetele, la St augustine cand am fost , era destul de frig, si el cu picioarele goale:((, pur si simplu trage de sosete pana le scoate.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

LISA,Doamne ajuta sa nu fie!

ANUC sunt obosita,dar sunt toti 3 lumina ochilor mei!Si cand ma enerveaza ii iubesc si cand ma caraie...tot timpul imi aduc aminte cat am suferit sa pot ramane gravida cu Amedeo...cate operatii,tratamente,injectii am facut...si cat am stat la pat cu ei ca sa-i pot tine,sa nu-i pierd...de asta ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pt comorile mele...nu-mi trebuie nimic in viata asta decat sa fie ei sanatosi si sa ma tina Dumnezeu sa-i pot creste di ajuta si cand vor fi mari!

In alta ordine de idei ,maine dimineata ,la 8,tre sa fiu la Spitalul Panduri cu Amedeo,sa-i faca o investigatie-ii baga o telecamera in nas,in anestezie locala- si,dupa asta, stabilim cand ii face operatia...sunt foarte agitata,dar trebuie...bebe ramane cu taica-su,sper sa se descurce
Fetelor,boierul meu a dormit azi noapte de la 23 la 5,s-a trezit,baut 240ml lapte cu cereale,a adormit si s-a sculat la 10,30!Ma tot duceam sa ma uit la el daca mai respira!acum iar doarme ,de vreo juma de ora!
nu-mi vine sa cred!
Va pup pe toate!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Ariya, bafta maine si negandim frumos la voi! Sa fie totul bine.
Lisa cum mai este Ana?

Fetele din state, am uitat sa va spun ceva, cautati poate aveti si voi in zona O2BKids
http://www.o2bkids.com/

E un centru de activitati foarte interesant. Au programe diverse pt copii de toate varstele, dar in special pt copilasi mici. Au un program Brighter Babies pt copii 0-18 luni, foarte frumos. Platesti un memebership de 65 de dolari pe luna si ai acces la centrul lor ori de cate ori vrei, au o sala plina cu jucarii de tot felul, biblioteca, sala de gimnastica, playground, diverse show-uri cu animale.
Eu merg de trei ori pe saptamana la Morning Magic, e un show cu papusi care ii plac f mult lui A., apoi o ora de gimnastica unde participa mamele si copii, in prima jumatate de ora sunt lasati copii sa interactioneze intr-o sala imensa plina cu jucarii imprastiate pe podea, apoi vine o instructoare si ne arata cum sa ii stimulam, sa le coordonam miscarile, ii pune sa faca diverse chestii (sa mearga de-a busilea pe un plan mai inalt ca sa invete ca exista distanta pana la podea, just an example), apoi se merge la biblioteca unde au story time. Sambata au adus ponei si au lasat copii sa ii calareasca...mie imi place f mult si lui Aidan ii plac copiii, e foarte sociabil si zambaret cand mergem acolo.

Pt 65 de dolari pe luna eu zic ca ofera f multe. Daca nu gasiti O2bkids, incercati la gymboree, si ei au programe pt infants.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

delia, eu i-am luat nr. 20, ca acum poarta 19.

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

miere si celelalte fete, cum reusiti sa faceti atatea cu copiii? Mai ales miere, si piscina, si activitati, si teatru, si gimnastica, si de trei ori pe saptamana... Si sa aveti grija si de voi...

Ca mie nu-mi ajunge parca niciodata timpul...

Si acu' sunt in ochii in gura de oboseala...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Lisa, cum va mai simtiti, tu, Anusca? Sper sa nu fie nimic grav! Sanatate multa!

Anuc, ce bine ca Filip papa Bravo, merita un mare!

Aryia, succes maine la investigatii, sa scapati usor!

Alina, Davidutul, iar pt tine

Crisspy, felicitari pt ridicatul in picioare al lui Razvi La multi ani! Sa fie sanatos si sa-i dea DD multa fericire si numai bine! E scumpic, iar tu arati f bine

Irina, la multi ani lui Andreiutu! Sa creasca mare, sanatos, sa-l ocroteasca DD si sa-i dea tot binele din lume! Ce ai facut, ai cumparat geaca si incaltari la baiat?

Miere, la multi ani lui Aidan! Sa-i dea DD multa sanatate, fericire si noroc! Tare bine arata tortul cred ca a fost si tare gustos!

Ciufik, cred ca se simte bine Andreiutu, e un scump in poze si mi se pare plin de energie, si are niste ochi mari si albastri

Arriel, ce mai faceti? frumoasa Thea

Dark, super treaba cu scosul meselor! Felicitari lui tati

Delia, eu i-am luat ghetutele nr 19.

Ledi, imi pare rau cu caciula, cred ca esti suparata. Eu lui Vladut ii cumpar numai pe probate ca altfel nu le nimeresc. Cu jucariile, si al meu se joaca mai mult dupa cateva zile de acomodare, nu imediat ce le primeste. Davidutul si mamica harnicuta

Pyc, vazut poze cu Paul, baiat mare, frumos si cuminte. Si Vladut se adapteaza usor cu locul, doar cu oamenii multi si necunoscuti care tabara pe el are probleme

Noi am fost in wkd la Brasov, a fost ziua unor prieteni. A fost frumos numai ca ieri a plouat.
Vladut a facut un progres cu mancarea, acum guusta macar ce-i dau, nu mananca f mult, dar tot e un inceput.

Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
9 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut9Luni?authkey=Gv1sRgCKCv-qHSpfK1TQ#

8 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#5402198582948247410

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

La multi ani ANDREI si RAZVAN!! Sa traiti si sa fiti sanatosi si fericiti!
Acordat voturile zilnice la fete
Am vazut poze cu Razvi si cu Andrei de Ciufik
Cum am facut eu de am pierdut reteta de tort de la Lisa?..ca nu e salvata nicaieri...mi-o da si mie cineva, pls? Apropo, maine fac gogosi dupa reteta ta, Lisa, de post . Sa dea Dumnezeu sa nu fie swine...si Anusca sa fie bine
Miere , ce frumos..si tortul si baiatul!! Eu stiu ca dupa muscatura de pisica trebuie facut vaccin...In locul tau n-as mai tine-o pe langa copil..oricat de draga mi-ar fi..mai important e copilul..Legat de ciorapei, da-i strampisori pe sub pantalonasi ca nu mai are cum sa-i scoata
Bee, alaptez inca, si sper sa o fac pana la vara...sotul zice ca pana la 2 ani..dar mai vedem..
Aryia, multa bafta maine, sa fie totul bine!
Felicitari lui Filip de Anuc pentru papa!!!

mamici si licurici

de 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

multumesc fetelor pentru gandurile bune.
am trecut noaptea cu greu,cu multe treziri,schimbat de scutec ca avem si diaree. vomeaza tot pitica mea,acum ii dau cu seringa apa cu alectroliti impotriva deshidtratarii. tylenon nu i-am mai dat ca de dimineata a avut 37.4,i-am dat azi-noapte odata. incerc sa bag cat mai multe lichide in ea...mi se rupe sufletul cand o vad.

La multi ani sarbatorilor de azi!
inca odata multumesc pentru sustinere!

Votati-o pe ANA!!!

Mergi la inceput

Selene, nu stiu ce sa zic, cand avem timp, incercam sa ne organizam si sa ne ajutam unul pe celalalt. Am noroc ca Aidan are un program f bine organizat si rareori se abate de la el. Scularea la 6-7, laptic, schimbat apoi sta singur in patut si se joaca pana imi beau eu cafeaua, la 8 il trezim pe tati care sta cu bebe pana fac dus, ma imbrac si ma machiez. Apoi plecam la diverse activitati, la 12 pranzul, somnic, gustare si iesit afara sau mers in vizite. Seara vine tatica-su pe la 7, sta el cu bebe pana imi rezolv treburile(ca am un part time job pe care il fac de acasa),stingerea se da pe la 8-9 si apoi facem fitness acasa timp de o orasau ne uitam la un film, dupa care cadem lati si tot asa. In weekend spalam, facem mancare, curat, cumparaturi, etc. Daca am ceva urgent de rezolvat, urc copilul in masina (uneori in pijamale, ca am primit observatie intr-un magazin domle, ca ia uite, a scos copilul in pijamale afara, uite de aia nu mai pot eu)

Micola, pisica noastra este vaccinata si sanatoasa, sta numai in casa. Oricum nu i-a dat sangele sau altceva, l-a strans un pic de mana. Cu strampi nu merge deocamdata, pt ca e prea cald si pt strampi si pt pantaloni. Cand a fost mai frig, asa i-am dat si a tras de ei, se enervase:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Offf, saraca Anusca prin ce trece mititica! Doamne ajuta sa treaca repede, si sa vedem din nou ochisorii vioi
Lisa, dar tu cum te simti, ziceai ca sunteti toti suspecti, ai vreun simptom?

Miere, super program aveti. Aidan e baiat mare si cuminte si tu eti o mami tare buna si priceputa, sunteti norocosi ca va aveti unul pe altutl

Ana, mamica de Luca-Vlad (09.02.2009)

Poze cu Vladut:
9 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut9Luni?authkey=Gv1sRgCKCv-qHSpfK1TQ#

8 luni
http://picasaweb.google.ro/annavladut/Vladut8Luni?authkey=Gv1sRgCJOVopakjc3-6AE#5402198582948247410

Mergi la inceput