Licurici de ianuarie-februarie 2009 (65)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

M-am intors si eu din plimbare, pe ultima parte Aidan cam a plans, ii era foame si eu am uitat sa iau ceva de papa la mine.

Cris da ce ti-a facut bre soacra?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Fetelor, voi cum faceti fasolea verde, adica pastaile? M-a palit pofta si as vrea sa incerc poate sa le fac altfel decat de obicei, adica fiert si apoi prajit cu ceapa si pus usturoi pe deasupra. Are cineva alta reteta? Vad ca americanii le fac cumva cu bacon si supa de ciuperci, dar nu stiu cum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Ada, ne-a fost dor de tine. Bine ca v-ati revenit din bolit

Sashenka, bine ai venit la noi. Sanatate multa si micutilor tai.

Pai Miere, unde ti-e capul, soro?! Vazui si eu tortul asta-mi mai lipsea...

Am vazut si eu pozele cu Razvi, are niste ochi superbi si un zambet de te topesti. Imi place asta
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi9Luni#5404445620828810466

Cris, dintii or fi, da' io nu simt nimic...

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

anca uite eu am gasit o reteta, suna delicios dar nu am incercat-o:

1 lingura ulei,1 ceapa,1 morcov,1 tulpina de telina,jumatate de ardei rosu,1 pastarnac,4 felii groase de un cm de bacon,2 linuri faina,smantana,lapte2 catei usturoi,marar,vegeta ,piper,sare

Mod de preparare: se distuie baconul taiat cubulete cu lingura de ulei pana se rumeneste umpic baconul,apoi se taie vegetalele cub ulete si se pun peste bacon,se mai lasa cam 5 min. se se distuie apoi se pune fasolea verde peste vegetale si se pune apa cat sa se acopere fasolea verde,se potriveste de sare,vegeta si piper si se lasa sa fiarba.cand este apropape gata se pune usturoiul pisat apoi se facefaina cu smantana si subtiata cu lapete si se toarna peste fasole si la urma cand este gata pui mararul.

Mami cu doi ingeri Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Multumim pt urari.
Sa vina inceoputul sfarsitului? A baut cam 70 ml de Nan2 de la mine cu canita.Un ochi plange unul rade.NU stiu dc sunt pregatita psihic pt asta desi am tot zis.Va pup vbim maine...

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca eu le fac un pic calite in ulei, apoi torn apa peste ele pana se fierb.Daca sunt din acelea congelate, se fac si mai repede.Putin usturoi, pasta de tomate si dupa preferinta marar.

Iry mi-ai deschis rana .Pana acum am fost ok cu soacra,chiar ma laudam ca ce soacra cumsecade am .De fapt eu nu o cunosteam asa de bine cum ar fi trebuit.2 luni jumate cat a stat la noi m-a exazperat pur si simplu .Nu facea nimic altceva decat sa stea la computer la taclale cu prietene ei, sa joace sudoku si ma punea pe mine sa o pensez, sa-i fac masaj facial etc.Venea cu tot felul de scuze, ca nu o poate tine pe Daria in brate ca e grea, ca nu poate cobora scarile cu ea ca sunt abrupte si ii este frica.Cand ieseam amandoua cu Daria afara era un chin pentru mine, trebuia sa tin si carutul, tine-o si pe Daria,incuie si usa la intrare, deschide usile la bloc, ca ea nu mi le deschidea .Si chestia care m-a enervat la culme, ne-a zis sa nu o mai lasam niciodata singura cu Daria ca ea plange si nu stie ce sa-i faca .O singura data in 2 luni am iesit noi doi ( eu cu Juli) singuri, in rest cu ea legata de noi.Am crezut ca o sa ma relaxez si eu cat sta la noi, dar cea care s-a relaxat si s-a plimbat a fost ea, pretentii peste pretentii .Si cand a plecat a facut o criza de plans in hohote ca ii este tare greu sa se desparta de Daria, desi in astea 2 luni a stat foarte putin cu ea, nu s-a implicat deloc in ingrijirea ei.Ca sa nu mai spun ca din cauza ei era sa ajung si la divort, pentru ca baiatul mamii ii dadea ei dreptate si eu eram aceea care umbla cu minciuni .Pana la urma a deschis si el ochii, dar tarziu de tot. Deci cam asta cu soacra si sunt multe de povestit, poate si eu am avut prea mari expectante de la ea.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

la cat mai multe lunite sarbatoritilor, si din urma si care vin
Lisa, sanatate multa lui Ana. Tot votez si eu licuricii vostri.
Miere, vaz ca nu esti cuminteCum ramane cu kilutele?
Exact tort imi trebuia sa vaz in fata ochilor, ca tot m-as infinge in unu si ma chinui sa imi amintesc mereu cate mii de grame am in plussarbatoritul fericit!
Am uitat sa zic data treecuta pt Michelle ca ma bucur tare mult pt ea si admir pozele cu baiatul scump.
Chiar asa, Miere mai stii ceva de Ioana?
Si eu admir programul tau. Asa structurat aveam si eu la motan. Acuma cu vizitele la dr sunt harcea parcea, in plus din cauza ca e sora aici mi-am cam luat mana de pe pisoi
Sper din dec sa reusesc sa fiu asa cum as dori pt pisoi, dar cine stie. Ca si at o sa fiu aglomerata rau cu radiatia.
Si cand ma gandesc cat am asteptat maternitatea astasi ca e ultima
Cu soacrele si vizitatorii e greu oricum. Eu am avut din toti aici, soacra, mama, socrul, sora. Ce sa zic e mai simplu cand sunt ai tai, desi sincer vorbind soacra m-a ajutat cel mai mult la treaba pe langa bb. Dar, fiind prima venita am zapacit-o cu totul ca nimic nu imi convenea. Apoi cel mai rau cu socrul ca am mai avut un copil in plus
Ce mai tura vura nu e usor mai ales ca te obisnuiesti cu ale tale, dar soacra descrisa trebuia clar trimisa acasa
noi suntem bine,numai c anu stiu cum sa dezvat pisioiul de trezit noaptea. Am ajuns si noi la vreo 3 ori, ca ba smirocaie in somn, ba se ridica in picioare si ii servim niste apa si suzeta si se culca inapoi, ba vine ora magica sa pape
Imi vine sa ma culc in masina sa nu mai aud nimic. Unde pui ca si tb sa dorm doar in anumite pozitii din cauze binecunoscute
Abia astept sa ma puna astia la loc inapoi
Gata fug.
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

cris, cu asa soacra te inteleg. Bine ca nu a stat mai mult si macar acum stii cu cine ai de a face. Imi inchipui ca o sa va ganditi de doua ori inainte sa o mai chemati, asta daca o mai chemati ..si bine ca esti la distanta de ea si nu trebuie sa o vezi des.

La mine soacra e oposul, vrea sa faca de toate si ii cocoloseste si alinta pe copii si pe mine ma dispera, ca nu ii vreau asa alintati...dupa ce pleaca trebuie sa incepem reeducarea ca Alex se obisnuieste cu toate mofturile facute si mancarea servita ...dar cred ca si asta e rostul bunicilor, sa alinte nepotii, doar ca din cauza ca e pe perioada lunga nu prea e bine.

sashenka_h, mersi de reteta si bine ai venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Sashenka bun venit printre noi!
povesteste-ne de baietii tai

lisa multa sanatate Anuscai

multi ani sarbatoritilor de azi!

Cris spune-ne cu ce l-ai ademenit pe Razvi sa stea asa de serios aici
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi9Luni#5404445826930498386

Ledi ma bucur tare sa aud ca david e bine..
lasa caciula aia nu te mai amara, da-o si tu de pomana

Arya tinem maine pumnii sa treaca repede. te asteptam cu vesti

uau Cris30 ce pove tu acolo ..socrisme
zic ca cel mai bine e sa te detasezi de ce s=a petrecut, imp e sa te intelegi cu sotul tau si sa va cresteti impreuna copilashul

Irina
gata papacica e baiat mare!
Sa stii ca Andu bea si 200ml de Nan2..si cu toate astea mai suge de doua ori pe zi (dimineatza si seara, am renuntat si la alaptatul de peste zi)
..asa ca perspective sunt sa mai tragi de timp

haideti sa va arat un jucaus (cand oboseste de plimbarile prin toate colturile casei...il pun in patutz...aici mai trage niste ture pana mai oboseste sau se plicti..dupa care se aseaza asa si vocifereaza
http://www.flickr.com/photos/13087113@N06/4050383890/

pup! noapte buna

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Daiopri, ma bucur ca ai intrat sa ne scrii. Ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa fie totul bine si sa se termine cu refacere completa! Pisoiul se trezeste sa manance noaptea? Daca e pt mancare, citisem printr-o carte metoda urmaroate si la noi chiar a functionat, dar am incercat cand avea Andy vreo 3 luni: incepi sa elimini trezirile una cate una, nu toate deodata, deci te focusezi pe una dintre treziri intai. Ideea e sa ii scazi treptat si constant cantitatea de lapte, de exemplu: daca acum bea 100ml sa zicem, urmatoarele 3 nopti ii dai doar 70ml, apoi urmatoarele 3 nopti 40ml..cartea zice ca dupa ce ajunge la o cantitate mica, gen 20-30ml, nu se mai trezeste. Si ideea e ca dureaza 3 zile sa capete un nou obicei, de aceea trebuie scazuta cantatitatea dupa 3 zile. La noi a functionat si si-a scos masa de la 3 noaptea, dar atunci era mai micut, acum nu stiu daca ar mai merge si cu soacra in zona nici nu mai incerc ca ea prefera sa se trezeasca sa-i dea putin lapte ca sa nu sufere bietul copil . Dar se trezeste doar 1 data, maxim 2 pe noapte, e ok.

Mergi la inceput