Bobocei de sept-oct 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2 www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3 |
Ce e cu mobilele astea?
Gruia, farama de steluta
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Ce e cu mobilele astea? Gruia, farama de steluta |
Pai am scris ieri, trebuie votate, am intrat intr-un concurs si premiul e un birou plus 2 etajere din gama asta mobexpert. Asa ca daca vrei si poti voteaza-ne zilnic si popularizeaza-ne (cat ai chef). Eu personal nu sunt fan concursuri dar uite ca n-am avut ce face si deja avem voturi gramada, suntem pe a treia pagina. Pentru a intra in finala trebuie sa fim printre primii 50 de participanti dintre care va alege un juriu; concursul se desfasoara pana pe 3 decembrie.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
Nerantula spune:
Scuze, Ramona, nu apuc sa mai citesc tot, vizionez la greu telenovele politiste
... si ma gandeam sa votez, dar nu stiam ce anume .. acum stiu si am votat! Succes!
Gruia, farama de steluta
claudinna spune:
pls, PM!!! mie de ce nu mi-ati dat PM???

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
alexa si mami spune:
'na seara! Ce harnicute ati fost azi! Sunt cu cititul pe la cap trecut. Cipri e bine, de fapt putza, se vindeca. Citesc si revin.
alexa, cipri si mami
300 spune:
Nerantula nu-i nimic
. Multumesc pentru vot. De fapt va multumesc tuturor ca ati pierdut bunatate de timp pe mobilele mele.
Claudinna aseara nu votasem ca eram cu fata in brate la PC si nu reuseam sa fac cont pe gustos. Si de dimineata am descoperit ca.. aveam cont. Mult succes, mi se pare mie sau ai printre cele mai multe voturi?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3
claudinna spune:
300, sunt cativa cu ff multe voturi, dar nus e stie niciodata!
multumesc de vot!!!
mama, sunt rupta de somn! astept PM, desi banuiesc cine e...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=3" target="_blank">Razvan la concursul Klorane! daca vreti, aici ne puteti vota! c1.jpg
www.okey.ro/claudette/index.php/mare-concurs-mare-un-vot-va-rog.html" target="_blank">blogul cu basca participa la "Festivalul Blogurilor Gustoase"
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
Muuh spune:
feli rad de ma doare burta. Ai fost totala.
Subiectul sot: nu ii citesc mesajele, nu ii umblu in telefon, stie ca umblu pe aici, imi cunoaste nick-ul si parolele de la mail, forumuri etc. Am incredere deplina in el. I-am spus ca sa se gandeasca bine daca isi dorest o fosta nevasta ca mine si a zis ca intr-adevar nu e chiar cel mai simpatic lucru care i s-ar putea intampla. Nu acum chiar pe bune, suntem foarte buni prieteni pe langa faptul ca suntem sot si sotie.
andy_galro spune:
feli tu esti totala mami
....si eu am vrut sa-l bat pe unu' de la politia comunitara odata
....noroc ca a intervenit altcineva si m-am calmat![]()
Referitor la sot: ne stim id-urile si parolele de pe calc, ne mai uitam pe telefoane dupa diferite numere care ne intereseaza, avem incredere unul in celalalt, discutam despre orice.
marinush spune:
Salutare!
As vrea si eu sa aflu cine e misteriosul domn
Daca vrea cineva sa-mi trimita si mie un mesaj...