Bobocei de sept-oct 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

andy super ANDREI ....

feli esti mortala ...si te-ai dus asa cu labutze pe tine??? se vedeau rau???.....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci nu ma pot abtine:
Nocom, 7 milioane ?!?! Esti dusa rau!
Felicic, eu nu mananc cat mananca Vlad intr-o zi! Oricum, are un metabolism beton! Eu ma gandesc deseori ca daca Gruia ar fi mancat mai mult, nu cat zic unele dintre voi pe aici, dar la medie, sa zicem, ar fi fost un grasan, de vreme ce el, cu toate fitzele lui, tot ia cate 3-400 gr pe luna ...

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

vreau si eu PM, va rog frumos!!!! cine e vasili?
m-am spart de ras cat v-am citit! a picat numai bine dupa o saptamana grea

am citit pe diagonala ce s-a scris, dar m-a marcat faptul ca sunt foarte multe fete cu probleme in cuplu Sper ca toate situatiile sa se rezolve cat mai bine pentru voi si copii vostri
Si eu cred ca un copil mai degraba te desparte daca relatia nu e suficient de deschisa si stabila. Si la noi au existat ceva frictiuni dar nu s-a ajuns niciodata sa vorbim de despartire(si nici nu m-am gandit la asta). Dar am o verisoara care s-a despartit de sotul ei la 4 luni dupa nastere

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

referitor la pastilute -s-a dat comanda? cine a dat-o? eu n-am primit PM cu nicun cont si n-am citit la timp

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Feli, primul le-a purtat Matei, apoi varul lui de la Timisoara, anul asta sunt la varul din Bucuresti si la anu, Daria!!! Deci, daca nu s-au amortizat pana acum, sigur se vor amortiza, caci inca arata ca noi!!! Si da, sunt ff comode si impermeabile si piciorul respira fff bine in ele, niciodata Matei nu a avut picioarele inghetate in ele, dar nici transpirate. Daca mi-as mai permite si acum, nu as ezita sa-i mai iau. Din pacate.....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocomule aveti rude pe aici pe la noi???Hai zi ca veniti in vizita ca asa de mult as vrea sa ne cunoastem

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dya avem, avem!!! dar din pacate, ultima oara am fost in Timisoara in mai anul trecut, cand Daria era la mami in burtica.... Si mai avem si la Cj si la Oradea.... Cand or mai creste copiii si o sa plec iar la fel de des cum obisnuiam sigur am sa cunosc si mamicile din orasele acestea!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nocom la Oradea

Dya si pe tine te astept ,ai zis ca veniti

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

vad ca inca se dezbate subiectul ilici: va zic eu ca este barbat si stiu si cine este de ceea am scris si ce am scris, asta daca ati citit desigur...nu este sotul meu dar stiu cine este...nu o sa zic aici ca sa nu il desconspir dar va zic pe PM daca vreti

de Andrei Petru(18.08.2008)
_
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Of course, PM, pls

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

andy, foarte simpatic Andrei, e foarte hotarit in tot ce face. Sa stii ca Elsa nu si-a mai luat ochii de la el, plus ca a vorbit tot timpul cu el, cit timp au fost fimuletele. Cred ca-i intelegea bebeliceasca.

Mamica fericita de bebelina Elsa

si Anda nu-l scotea din daaaa, deee :)

Am vazut ca e foarte receptiva la filmulete cu copilasi, cand ii zic stai sa vedem ce face bebe chiar devine atenta. Dar apasa mereu pe space (pune pauza).

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput