Bobocei de sept-oct 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Felicia, chiar l-ai luat pe-ala de guler??
Felicitari pentru motz!

Anda azi a venit de vreo 3 ori cu adidasul in mana la mine casa o scot pa sa o las naibii de mancare. Si invariabil a cazut in fund; nu inteleg de ce anume se impiedica dar era o tratagema excelenta sa planga si s-o iau in brate la iubit...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Romburak se intoarce! sambata si duminica de la 12 pe tvr2.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
[
In plus a primit o gramada de hainute si jucarii, iar nasa mea a fost incantata de o pereche de ghete "Naturino" pe care i-a cadorisit-o finutului ei, sincera sa fiu eu prea stiu de marca asta, o fi pe la americani, dar arata suuper

Mai Feli, daca ti tu minte am zis pe aici ca am dat 7 milioane de lei pe primele ghete de iarna ale lui matei acum 4 ani! Naturino erau!! Au magazin pe calea Victoriei, aproape de piata Victoriei....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

eu am citit cand ai zis tu , da mi s-a parut ceva de vise urate, daca ma intelegi Adica nu pot sa cred ca cineva da totusi 150 eur )(sau 200) pe o pereche de incaltari ce dureaza un sezon, ca le creste piciorul in trei luni de numa', am luat-o la modul ca tu ai cedat nervos ca nu-i gaseai de incaltat si ti-ai bagat picioarele in bani.
Adevarul ca sunt bengoase rau, arata de parca ar fi fost croite pentru piciorul lui, se vede cum calca el pe ele
Revenind la tine: le-ai amortizat, vandut etc sau ai ramas cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Felicia, felicitari pentru mot. L-ai tunsulit pe Vladut dupa mot?
(iar m-am umflat de ris de la posturile tale.)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

sa vedeti cata treaba are el prin parc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 300

Felicia, chiar l-ai luat pe-a de guler??
Felicitari pentru motz!

Anda azi a venit de vreo 3 ori cu adidasul in mana la mine casa o scot pa sa o las naibii de mancare. Si invariabil a cazut in fund; nu inteleg de ce anume se impiedica dar era o tratagema excelenta sa planga si s-o iau in brate la iubit...

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

ai vazut cum sunt ghiseele, geam si o scobitura, tejghea in momentul in care mi-a vazut ambele maini intrand pana la umar in scobitura, s-a tras in spate si a strigat la jandarmi l-am atins pe guler nu l-am inhatat la propriu, ca nu am putut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

andy, foarte simpatic Andrei, e foarte hotarit in tot ce face. Sa stii ca Elsa nu si-a mai luat ochii de la el, plus ca a vorbit tot timpul cu el, cit timp au fost fimuletele. Cred ca-i intelegea bebeliceasca.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Andy-g super tare Andrei...vreau si eu PM

Feli m-am spart de ras

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

mese vlad:
dimi lapte si omleta la cuptor din doua oua cu branza de vaci (eu pun si lapte ca se umfla)
la 11 doua mere cu cereale
la pranz un bol orez sarbesc cu pui, stins cu un bibe de supa
lapte inainte de culcare
seara la 17, 30 : un iaurt tnuva cu 6 biscuiti, 1 banana
rontait jumate de mar si jumatate de eugenia (a furat-o de pe masa)
acum la 21: a mancat cu tati, tati supa, Vlad 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastarnac, toate fierte, din supa
Io chiar nu stiu unde baga atat
Acum ne pregatim de baie si

Mergi la inceput