Bobocei de sept-oct 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

da, sa ne intoarcem la oile noastre
lavinia: l-am vazut pe Dragos in sertar A tinut? La mine nu a tinut sertarul de la biblioteca cele 11-12 kg ale lui Vlad, a crapat rau

Pai, a tinut, ca Dragos n-are decat 9 kile s-un pic. Uite ca sunt si eu in avataj cu ceva cu greutatea lui mica (apropo, e la limita inferioara a normalului , dupa percentile ) - nu mi-a distrus mobila (singura din casa!)

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

DA MAI FELI ASTA E MATEI AL MEU!!!!

SI DA, TANTA CU SPANACUL....EU!!!

TE PUP SI MA BUCUR CA SUNT IN MINTEA TA!!!!

Ada asta inseamna ca nu o sa-mi mai spuna mie "AI FACUT CACA!!!" cand de fapt facea el?!?! Mie imi placea cand vorbea asa... e o perioada asa de frumoasa cand stalcesc cuvinte si le articuleaza gresit....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

si pentru ca mi-a revenit glasul sa va mai spun una din ciclul lui Falkone, ca azi a fost vineri, 13, am vazut si un motan negru si gras, dar mie mi-a mers super bine azi, marti:
la ora 7 dimineatza ma scol pentru ca Vlad dadea semne de nervozitate, iar privelistea pe care am avut-o era "ciocolatie", suntem baieti mari si avem pijamale, deci ne putem dezbraca de pantaloni si pampers si imprastia tot ce producem in patut, aparatori, zabrele zid
M-am ingrozit, am spalat toooot tot, la ora 8 pun de cafea, ia cafea de unde nu-i, o sun pe D-na Vio sa cumpere ea si nu gasesc in toata casa un plic de nes, capuccino sau ceva. Nimic
Vine ea la 9, aduce cafea, il imbraca pe Vlad, il ia si pe Fox si pleaca afara, in fata blocului. Beau si eu un pic de cafea si o sterg, aveam treba multa. Iies din scara si de nicaieri apara Fox care ma stampileaza pe bluza si pantaloni, patru labe mari si late de noroi pe mine Imi vine sa urlu, trebuia sa ajung undeva neaparat pana in 10, zic las' ca nu ma intorc acum, vad cum o scald si poate vin mai devreme acasa, sa-mi spal jegu' de pe mine.
Ajung unde aveam treaba si dau de prototipul birocratului lenes, indolent si care se ascunde in spatele regulilor fara sa aiba habar de ele, il iau cu frumosu' lugu-lugu nimic, cu logica nimic, il intreb pana la urma: ce vrei de mine? ce acte sa-ti mai aduc? Nu stie sigur si atunci ma reped prin ghiseu si-l apuc de guler Ma scot jandarmii afara si de-abia acolo realizez ca trebuie sa rezolv problema si a doua zi trebuie sa merg tot la el
( a doua zi am mers si i-am spus pe sleau: imi cer scuze pentru ieri ieri, eram nervoasa, ne imprietenim , la care el : si eu eram dupa un Sfant intarziat si nu prea aveam chef de munca)
Cam asta am facut io marti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Tu Feli, esti... totala cum povestesti!!

Fug sa bag reteta mea super-urgenta de orez in lapte!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy multam

angelyna mami sunteti bine ?

Feli desi stiam povestea, m-am amuzat iarasi de stilul tau de povestit Tu cu Ada...sunteti mortale

Ada zici ca a trecut la persoana 1 Cool Mai putin palmele carate lui raducu ....

A inceput si David sa zica ia ia ia cand vrea ceva ca noi cand ii dam ceva ii spunem 'poftim' si 'ia' , asa ca el a preluat 'ia' ca e mai scurt

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Vlad zice "dai-dai" cand vrea ceva, se duce la usa de la intrare bate cu pumnii si zice "dai-dai", adica "vreau afara"

sambata i-am luat motul, a ales chei de masina, peria lui de par si un banut de argint.(cartea si pixul au fost cah, io i le bagam sub nas, el se uita la mine cu figura aia: ce ai, esti defecta?)
Cu banutul este o poveste: nasii i-au facut cadou o moneda de argint batuta de BNR cu ocazia " Sibiu-capitala europeana a culturii in 2007", mi s-a parut super.
In plus a primit o gramada de hainute si jucarii, iar nasa mea a fost incantata de o pereche de ghete "Naturino" pe care i-a cadorisit-o finutului ei, sincera sa fiu eu prea stiu de marca asta, o fi pe la americani, dar arata suuper

Mergi la inceput

in carrefour au piticul "Duni", spune sapte povesti si nepoatele mele sunt innebunite dupa el.
Am vrut sa-l iau aseara din Carrefour Arena, nu avea pret la raft si nici nu a mers la casa Cam de pe la 1an si 6 luni sau 8luni ambele au fost captivate de el si nu s-au plictisit pana acum.
Pentru noi cred ca-i devreme, nu stiu daca o sa-l mai iau acum, Vlad nu sta deloc intr-un loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Miruna, am citit ce scriai de divortul ala; dar nu i-a interceptat si telefonul? Nu i-a imputat ca si-a permis sa faca si o baie din cand in cand? Ce nebunie!

Lumi bravo pentru dinte, tot inainte la masele sa iti urez? Sau mai bine te mai las sa dormi un pic noptile, nu? Nu stiu daca ti0am trimis sms back la urarea de ziua mea, stiu ca intentionam s-o fac dar nu-mi amntesc daca am mai facut-o.

Piolica eu n-am atentat la corespondenta sotului meu dar intr-o zia m citit din mesajeje de pe teefonul pe care il folosesc eu acum si a fost al lui ca trebuia sa sterg din ele. Si alta data am dat peste niste mesaje de la mine pe telefonul lui si le-am citit si pe-alea, ca-mi aminteau de lucruri placute dar nu am facut-o deliberat. Deci vad ca se strang . Forum el sigur nu citeste, ii mai citesc eu; a urmarit cu interes ultima discutie despre probleme in cuplu si#8212;mi spunea ce asemanattoare sunt si ca e pacat ca se ajunge la despartiri cand ar putea fi gestionale altfel.

Cu soacrele ce-aveti? Deschidem un thread separat sau ne dezlantuim aici? Eu candidez entur unul din ultimele locuri, e o simpatica soacra-mea. Dar nu chiar ultimul ca ma pandeste sa intarc fata doar doar o lua-o pe la ea o saptamana.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Lidia mie imi pare rau ca ai intarcat fetita :) de fapt imi pare rau mereu cand aud de cineva care a renuntat la titi de parca as ficaut-o eu. Poate dezvolt o obsesie si am nevoie de tratament [LD].

Si eu beau cafea si ma mai stresez dar uite ca la noi titi inca e iubita. Sa nu mi-o iei in nume de rau ca am scris despre asta, nu e un repros, doamne fereste, n-o sa-mi permit in veci sa te trag de sireturi. Sper ca va e intr-adevar mai bine asa amandurora. Mult sucees la invatat!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76
[
In plus a primit o gramada de hainute si jucarii, iar nasa mea a fost incantata de o pereche de ghete "Naturino" pe care i-a cadorisit-o finutului ei, sincera sa fiu eu prea stiu de marca asta, o fi pe la americani, dar arata suuper

Mai Feli, daca ti tu minte am zis pe aici ca am dat 7 milioane de lei pe primele ghete de iarna ale lui matei acum 4 ani! Naturino erau!! Au magazin pe calea Victoriei, aproape de piata Victoriei....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput