Bobocei de sept-oct 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 5
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy_galro lidia, felicic, oana, dya, lala, ada, babytza aveti PM de Andrei Petru(18.08.2008)_ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
si eu, si eu vreau!!!!
Mamica fericita de bebelina Elsa
lala77 spune:
Saru'mana!
Era de asteptat!
Babytza, exact asta are si Dl. Dingo. El are doar 11 ani insa a avut o viata f grea ca a avut un stapan cretin inaintea noastra.Sper si eu sa fie bine.
kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidestefan dupa mult research ...am aflat ca userul ilici_vasili...are numele declarat: ilici vasiliev...este din bucuresti...si are sexul masculin....se pare ca lista suspectilor se restringe binisor!!!!![]() LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
felicic76 spune:
da, sa ne intoarcem la oile noastre![]()
lavinia: l-am vazut pe Dragos in sertar
A tinut? La mine nu a tinut sertarul de la biblioteca cele 11-12 kg ale lui Vlad, a crapat rau

Multe sanatate boboceilor bolnaviori si fratiorilor/surioarelor lor!!
Babytza: alta pe capul tau, mai poti????
sabinelul: sa nu indraznesti sa-l cainezi pe sotul meu. PE MINE sa ma compatimesti, da?
o prietena de-a mea are o vorba: Barbatii sunt vinovati din burta mamei!
(este divortata si recasatorita, a doua casnicie este mult prea perfecta dupa mintea mea, are un baiat de 18 ani super-frumos, destept si cuminte, dar asta-i parerea ei
)
babymom75 spune:
Acuma, nu ma lasati pe mine cu ochii-n soare si curiozitatea nestaisfacuta, va rog! Asa ca, Andy_g, baga si la mine un PM, ca sa nu-mi mai bat capu' cu descalcirea misterului din romanul politist on-line.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
kllemi spune:
Beeeeeyyyyy... vreau si eu PeMeu....pleeeaaaseee....ca nu mia pot aici...![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
ange ce-i cu voi? Cum mai sunteti? hai da un semn, ca stiu ca era racita rau printesa ultima oara.....
pt voi!!!!!!
andy_g cu siguranta are legatura cu andreea (sotul), dar ca sa fiu sigura, baga si la mine un PM!
Macar sa am confirmarea ca inca ma ajuta capul....sau nu ![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
andy_galro spune:
moooaaaama ce merge PM-ul la ora asta

eu ies un pic fetelor...intru mai tarziu
pupici

felicic76 spune:
nocom: am vrut sa-ti scriu: mi se pare suuuper tare Matei!
Ma umfla rasul cand mi-l imaginam cu bermudele-i de vara peste dres si chiar i-am spus sotului: mai tii minte ca-ti spuneam de un pici ce canta "pusca si cureaua lata" la Wc la gradinita? uite cum se mai distreaza el (si parintii) in ultimul timp
Si asta zice: nu rade, ca nu stii cine o sa rada la urma, ei au fata acum, nu? S-au scos
a, da, si am luat acum 7 kg de spanac sa-l pun la conge, tot la tine ma gandeam
gaia.nevia spune:
intrebati cum e Teo.
Pai e bine, dar foarte suparat din aceasta cauza. De ce?
Pentru ca vrea sa aiba mami grija de el, nu de raducu, raducu e foarte bine, nu vezi (si-i mai da si doua palme si un branci de confirmare)
mami trebuie sa doarma cu mine!!!
(uite cum a invatat copilul, de ciuda, sa foloseasca persoana 1)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri

...am aflat ca userul ilici_vasili...are numele declarat: ilici vasiliev...este din bucuresti...si are sexul masculin....se pare ca lista suspectilor se restringe binisor!!!!