Bobocei de sept-oct 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 5
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro lidia, felicic, oana, dya, lala, ada, babytza aveti PM de Andrei Petru(18.08.2008) _ "You can learn many things from children. How much patience you have, for instance" "Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil" |
si eu, si eu vreau!!!!
Mamica fericita de bebelina Elsa
lala77 spune:
Saru'mana!Era de asteptat!
Babytza, exact asta are si Dl. Dingo. El are doar 11 ani insa a avut o viata f grea ca a avut un stapan cretin inaintea noastra.Sper si eu sa fie bine.
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidestefan dupa mult research...am aflat ca userul ilici_vasili...are numele declarat: ilici vasiliev...este din bucuresti...si are sexul masculin....se pare ca lista suspectilor se restringe binisor!!!! LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
felicic76 spune:
da, sa ne intoarcem la oile noastre
lavinia: l-am vazut pe Dragos in sertar A tinut? La mine nu a tinut sertarul de la biblioteca cele 11-12 kg ale lui Vlad, a crapat rau
Multe sanatate boboceilor bolnaviori si fratiorilor/surioarelor lor!!
Babytza: alta pe capul tau, mai poti????
sabinelul: sa nu indraznesti sa-l cainezi pe sotul meu. PE MINE sa ma compatimesti, da?
o prietena de-a mea are o vorba: Barbatii sunt vinovati din burta mamei!(este divortata si recasatorita, a doua casnicie este mult prea perfecta dupa mintea mea, are un baiat de 18 ani super-frumos, destept si cuminte, dar asta-i parerea ei)
babymom75 spune:
Acuma, nu ma lasati pe mine cu ochii-n soare si curiozitatea nestaisfacuta, va rog! Asa ca, Andy_g, baga si la mine un PM, ca sa nu-mi mai bat capu' cu descalcirea misterului din romanul politist on-line.
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
kllemi spune:
Beeeeeyyyyy... vreau si eu PeMeu....pleeeaaaseee....ca nu mia pot aici...
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
ange ce-i cu voi? Cum mai sunteti? hai da un semn, ca stiu ca era racita rau printesa ultima oara..... pt voi!!!!!!
andy_g cu siguranta are legatura cu andreea (sotul), dar ca sa fiu sigura, baga si la mine un PM! Macar sa am confirmarea ca inca ma ajuta capul....sau nu
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
viitoare sirena
andy_galro spune:
moooaaaama ce merge PM-ul la ora asta
eu ies un pic fetelor...intru mai tarziu
pupici
felicic76 spune:
nocom: am vrut sa-ti scriu: mi se pare suuuper tare Matei! Ma umfla rasul cand mi-l imaginam cu bermudele-i de vara peste dres si chiar i-am spus sotului: mai tii minte ca-ti spuneam de un pici ce canta "pusca si cureaua lata" la Wc la gradinita? uite cum se mai distreaza el (si parintii) in ultimul timp Si asta zice: nu rade, ca nu stii cine o sa rada la urma, ei au fata acum, nu? S-au scos
a, da, si am luat acum 7 kg de spanac sa-l pun la conge, tot la tine ma gandeam
gaia.nevia spune:
intrebati cum e Teo.
Pai e bine, dar foarte suparat din aceasta cauza. De ce?
Pentru ca vrea sa aiba mami grija de el, nu de raducu, raducu e foarte bine, nu vezi (si-i mai da si doua palme si un branci de confirmare)
mami trebuie sa doarma cu mine!!!
(uite cum a invatat copilul, de ciuda, sa foloseasca persoana 1)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri