Bobocei de sept-oct 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Eu si sotul meu ne impartasim unul altuia TOTUL, chiar si lucrurile care poate de obicei raman ascunse (cum va spuneam, gandul lui catre altcineva - o persoana reala in carne si oase). Cred ca asta ne-a si salvat casnicia - faptul ca am pastrat in permanenta deschise canalele de comunicare.
In perioada aceea neagra, de incertitudine totala pt. amandoi, dar mai ales pt. mine, am fost tentata de multe ori sa-i verific telefonul, sms-urile, dar mi s-a parut mult prea josnic sa fac asta si m-am gandit ca nu are rost sa-mi otravesc sufletul cu astfel de lucruri.
In viata mea nu l-am verificat, nu i-am citit mail-urile fara permisiunea lui (desi ii stiu ID-ul). Si totusi undeva adanc in suflet s-a produs o mica fisura pe unde s-a strecurat un gram de indoiala... Acum ma lupt cu ea si incerc sa ma reeduc sa am din nou incredere deplina.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

buna seara

am reusit cu greu sa adorm pacientul am fost la dr si a reiesit ca e foarteee racit, noaptea trecuta a facut febra mare, ii scadea un pic de la antitermice apoi ii cerestea iar, are plamanii incarcati, puroi in gat luam antibiotic (a doua oara luna asta) facem aerosoli cu ventolin si flixotide (cred ca de la ventolin s-a foit pana acum) si ii pun si cloralgol, sper sa fie mult mai bine maine ca azi n-a mancat mai nimic, sotzul e disperat si ma dispera si pe mine (tot i se pare ca nu respira...ca plateste pacatele parintilor)
si colac peste pupaza a reiesit ca are intoleranta la lapte de vaca si d-acum timp de 3 luni va bea lapte de soia (inceputul nu-i promitator, dar o pun pe seama racelii)

Ada ma bucur ca Teo e mai bine am si eu o intrebare despre ventolin, ce cantitate v-a indicat? noua ne-a scris 0.2 ml, nici nu stiu sa masor atat de putin cred ca sunt cateva picaturi, o fi scris gresit?!

Am citit si eu postul de la ilici daca nu imi dati si mie PM sa stiti ca mor...mor cu sotzul de gat ca i-am citit si lui sa vad cam ce zice si moaaaa era de acord

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

CD, lui Teo i-a dat sirop ventolin, 3mlX2/zi, nu aerosoli. El are 13kg.

Pentru aerosoli ne-a dat flixotide, 0,5ml (sunt niste nebule cu concentratia 0.5mg/2ml, speciale pt aerosoli) + 2ml ser, de doua ori pe zi.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

merci Ada noua ne-a dat flixotide 1 ml desi are doar 9.800kg sper ca n-a gresit (dr care scrie e altul fata de cel care consulta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

merci Ada noua ne-a dat flixotide 1 ml desi are doar 9.800kg sper ca n-a gresit (dr care scrie e altul fata de cel care consulta)

nu neaparat a gresit, cred ca are legatura cu stadiul racelii. Si noua la inceput tot 1ml ne-a zis, apoi dupa ce l-a auscultat si a zis ca e super perfect totul pe acolo pe la plamani, a scazut la 0,5.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Sunt super fericita copilul meu la ora asta A FACUT KK LA OLITZA saracutza, i-am tot explicat eu zilele astea si i-am aratat olitza spunandu-i ca trebuie sa facem kk in ea.........nu stiu cum si-a dat ea seama ca ala este kk, nu stiu ce mi venit sa o pun acum fara pampers, a sta ea putin si a inceput sa se screama.........vreau sa va spun ca a facut un strop (cat o nuca mai mica).....dar ideea este ca a stat si a facut, cred ca de gura mea mai mult..... la cat am batut-o zilele astea la cap cu kk si cu olitza... o fi zis saraca "hai sai fac hatarul si lu' asta".........iuuuuhhhhhuuuuuuu...sunt happy

cd imi pare rau ptr.pui doamne ce trebuie sa fie pe capul tau....-icesc puiu sa se faca bine si sa nu se mai intoarca, raul.......ooooffff

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Roxi imi pare tare tare rau ca o luati de la capat Chiar ma gandeam la tine , speram sa ne aduci vesti bune Multa sanatate puiului mic , ca tare mult v-ati mai chinuit Puuuup

kllemi felicitari pentru olita !!!!!!!!!!!!!!!!!

Oana sa imi aduci te rog aminte maine si iti trimit PM , ma duc la nani acum

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

mai sunteti acolo??

Mergi la inceput

II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

II

Ce vrei sa spui cuscra-mea????Ce cred eu???

am pe Mikul sa-i treaca repede.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput