Bobocei de sept-oct 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 19
babymom75 spune:
Iepurila
1. fructe uscate se pot da; eu i-am dat lui Dragos caise uscate si felii de ananas confiate. Caisele i le-am dat rehidratate in apa fierbinte si lasate la inmuiat peste nopate si apoi facute cu blenderul, iar rondelele de ananas i le-am dat sa le rontatie singur.
2. exista rondele de cereale expandate (secara, grau, orez); la Sensiblu gasesti chiar o gama bio, special pt. bebe.
3. kiwi eu nu i-am dat si nici nu i-as da inca.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
iepurila spune:
Sa vad daca imi iese raspunsul de pe tel. Ideea e ca eu i-am dat deja si kiwi intreg si stafide( astea intre mese sau la masa de fructe). Dar as vrea sa stiu daca gresesc. Elena e mare amatoare de acrituri-mananca fara sa schiteze nici o grimasa lamaie(roade la felie si e scandal monstru daca i-o iei), catina etc
iepurila spune:
Laureta multa sanatate lu Biancu. Sarumana fetelor de raspunsuri. Deci se pare ca o voi lasa mai moale cu kiwi. Pup mult
_irina_ spune:
Atentie la fructele uscate, cele din comert care arata mai aproape de fructul "normal" au in general si sulf, care din cate stiu eu nu e tocmai bun pentru stomacele.
LE: http://parenting.ivillage.com/tp/tpnutrition/0,,3vs1,00.html
noi facem disco!
felicic76 spune:
io nu mai raspund de mine in seara asta, privesc Troia, moooama Brad..... al meu husband rade, cica: daca ma tavaleam in ulei si dupa aceea si cu una, apoi ieseam gol pusca din cort
, tot asa sexy ma gaseai???

eu: daaaaaaaaaaa

andy_galro spune:
salutari! lui Andrei i-au aparut bubite rosii
" pe trunchi, maini, picioare. Pe fata nu are deloc, febra nu a facut deloc....ieri am vazut primele si m-am gandit ca poate e vreo alergie la ceva mancare sau caldura dar vad ca azi s-au inmultit
...am sunat-o pe doctorita si mi-a zis ca pana nu-l vede nu se poate pronunta si a zis ca da poate fi doar o alergie la ceva... bubitele sunt destul de mici si unele au in varf putin lichid alb....mi-a zis sa-i dau cu Fenistil gel si maine sa-i iau Symphoral sau Claritine si luni ma prezint cu el la cabinet.....oare ce poate fi? sa fie vreo boala din asta contagioasa?
LE: din ce am citi acum pe google mie mi se pare ca seamana cu varicela
_giulianna_ spune:
Roxana, unde te-ai ascuns? Mai spune-ne ceva! Cum a reactionat sotul la cela doua liniute?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ale mele zorzonele
laureta spune:
I am inceput Augmentin sirop avem 39.3. Fetelor ajutor unde gasesc BIOTCS BABY???
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
andy_galro spune:
laureta daca nu gasesti poti lua si Enterolactics...parca stiu ca nu se mai fabrica Biotic baby....multa sanatate
babymom75 spune:
Abia acum a adormit Dragos.
Andreea, daca bubitele au lichid, poate fi intr-adevar vorba de varicela; eruptia apare centrifug, mai intai pe trunchi, evoluand apoi spre extremitati, apare inclusiv pe pielea paroasa a capului si pe mucoase (in gura), cu densitate mare in zona perineala, respectand doar plantele si palmele. Cam www.med618.com/tag/chicken-pox/" target="_blank">asa arata.
Laureta, imi pare rau ca Bianca e iar bolnava. Daca nu gasesti Biotics Baby poti sa iei cel de adulti - desfaci capusla si ii dai doar 1/2.
Sanatate puilor bolnavi! Sper sa va treaca bine noaptea.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor