Bobocei de sept-oct 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara si de la noi!

Am avut o zi super! Eu si Matei ne-am destrabalat toata ziua la o petrecere de copii iar tati a stat acasa cu mandra. Spre deosebire de data trecuta cand am mai facut asa, nu ne-a sunat la o jumatate de ora dupa ce s-a trezit fata de pranz sa venim acasa ca am stat destul ..... si am stat pana la ora de culcare a Dariei (de seara) de la care nu vroiam oricum sa lipsesc!!!

Deci se poate si asa!! A fost super desi, trebuie sa recunosc, ca in momentele in care copiii se jucau singurei frumos, imi cam lipsea activitatea si ma tot gandeam la Daria si la tati saracul...

La sondaj nu prea are rost sa ma bag pentru ca as raspunde cu nu la toate.. dar totusi
1. Nu i-am dat inca, nici nu ma bate gandul in viitorul apropiat..nu stiu in ce moment al zilea sa le bag si nici nu simt nevoia momentan
2. NU sunt adepta snacksurilor intre mese. dar rar mai papa pufuleti impreuna cu Matei..
3. stiu ca e puternic alergen si nu ma gandesc sa-i dau pana la 2 ani.

PIOLICA, JOY, BOO SPOR LA TREABA SI NOROC!!!

Cum azi noapte am fost la disco , sper ca in noaptea asta sa doarma matza bine, fara prea multe treziri...

O nopate buna si linistita va doresc!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

beeeeyyyyyy pai ma lasa-ti singura la disco???... noi dabea la 10.30 am intrat in casa, ca deh daca a dormit de la 4 pina la 7 am iasit afara dupa 7.30 si va da-ti seama ca am stat cevala shopping.... nu stiu, de ce dar o cam obosesc cumparaturile astea.... era cat pe ce sa adoarma in masina nu mai stiam ce sa facem, sa distragem copilul de la somn....disperati sa ajungem acasa sa ii facem baie.....deci in concluzie nici acum nu doarme si nici nu cred ca va dormi curand..

Se pare ca vom avea din ce in ce mai multi bb2.........ce pofat mi-ati facut, dar la noi inca nu este cazul MULT SUCCES FETELOR CARE SE STRADUIESC

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Eu sint aici, pe baricade. Il astept pe sotul care lucreaza azi pina tirziu. Cipanu doarme de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Sa va zic ce-a facut azi Cipanu - iar imi vine sa zic ca pentru multe dintre voi o fi normal, dar la noi a fost premiera si eu m-am bucurat rau de tot.

V-am zis ca Ania are, mai nou, obiceiul sa ascunda lucruri. Dar le ascunde, nene! Acum citeva zile, cind a fost Kid la noi, era sa ramina incuiata la noi in casa, pentru ca Ania a vrut sa se joace cu cheile din usa si apoi, evident, le-a ascuns. Noroc ca i-am invatat eu locurile (in special unul, preferatul) si ce nu gasesti nicaieri altundeva sigur gasesti acolo.

Ei, azi ma pregateam sa ies cu ea afara si ma invirteam aiurita prin casa, incercind sa mai adun una alta, sa mai bag cite ceva in geanta, sa o incalt, sa ma incalt pe mine, si intre timp tot cautam si nu gaseam canuta ei cu apa. Si i-am spus, intr-o doara, "Unde-i apa, Cipi? Adu-mi apa." Si Cipi a tzuguiat buzele, a facut mutricica aia pe care o face cind e "in misiune" si a plecat s-o caute. In mai putin de 10 secunde a aparut cu apa. Nu ma asteptam absolut deloc, nici macar n-am fost pe faza sa vad de unde a scos-o. Dar mi-e clar ca am ajuns la next level.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Nausica, tare pitica!
Alice ascundea asa. Si a luat odata cheile de la un tractor al lui tati si nici nu le-am mai vazut de atunci. Si am comandat alt contact care a venit dupa o saptamana...fara chei.Cica alea erau reper separat.Si am mai asteptat o sapt.

Noi am fost la disco toata noaptea.A avut Anna febra si s-a foit si s-a smiorcait continuu. Pe la 4 dimineata ii scazuse si avea si chef de joaca asa ca i-am dat-o bonei ca sa ma culc eu si i-am zis sa-i dea Calpol la 5. Cand m-am trezit ,pe la 7 , ardea Anna ca soba; avea 39.5 ca bona nu-i daduse ca cica nu avea febra.Asta-i o tara plina de destepti.Mai ales pe malul Dunarii aici.

Plec cu catelul la pansat si putin shopping si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata somnoroaselor? Va astept cu si .

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Neata,

Am avut si noi o nopate mai buna, cu o tentativa de fugit la disco, dar am prins-o am put-o in patul nostru, 10 minute bataita la fundulet si a a dormit!!! In rest cateva miorlaieli si foieli normale, dar daca era langa noi in pat, le-am simtit....

nausica asa este, puiutii nostri evolueaza din ce in ce, si deja incepi sa te intelegi cu ei la orice.... Felicitari Cipanului, ca tare ascultatoare este!!

lala deci pana la urma Anna nu a scapat, ha? Imi pare rau!!! Iar bona.. probabil a adormit si i-a fost jena sa-ti spuna....

laureta cum a fost Biancu azi noapte?

O zi buna si muuulta distractie va doresc!!!!!

viitoare sirena

Mergi la inceput

ma bag sa fac capitol nou, ca incepe nebunia cu hranit copiii, imbracat, iesit afara, bla, bla si nu stiu daca mai apuc

viitoare sirena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cap 218: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145014

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput