Bobocei de sept-oct 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Laureta, offf biata pitica, sanatate multa!

Iepurila, ... nu ma bag la sondaj... eu abia anul acesta i-am dat kiwi lui Teo..., fructe uscate niciunuia (stafide in placinta cu branza, Teo, tot anul acesta...) iar crantanele, doar biscuiti, grisine si cereale fitness simple, cu lapte sau fara.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

iriss multumesc mult pt. informatii. O sa incerc sa-i dau si kiwi, nu stiu insa daca-l va accepta, ca am observat ca-i plac fructele dulci, iar kiwi sunt cam acrisoare...
laureta imi pare tare rau ca Biancu a facut iar febra. Sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav. -ici si multa sanatate!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Ma bucur tare mult ca Angelynna si Crinuta sunt bine, sanatoase... nasol cu renovarile astea...

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

laureta: of,of,of....greu sanatate multa multumm de vesti
io cred ca am scapat sondajul daca-i vorba de jucarii: nu stiu ce sa-i cumpar, la suzi nu renuntam (de ce? asta-i momentului lui de relaxare si consumare de nervi: nu sparge seminte, nu rontaie dropsuri, nu , las' sa aiba si baiatul tabiet, iar bibele este rapid, seara cand vrea sa doarma nu se linciureste in cana, in timpul zilei bea din pahar normal, din cana cu tetina de silicon, dar dimi si seara cand este somnoros este super bibele
a treia intrebare: care era?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta offf , mai dar nu mai scapati.... O fi vreun dintisor ??? Va tin pumnii sa nu fie nika grav Multa sanatate, sa nu mai faceti febra

Multumim de vesti Chiar acum ma pregateam sa fug la bucatarie sa o sun

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Despre filmele pe care (nu) le-am vizionat in ultimul timp

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Salutare!

Cd, felicitari!!!!!Sa fie intr-un ceas bun!Si sarcina usoara!

Anna are febra.Cred ca o ia pe urmele sora-sii.E nici ora 20 si deja doarme de vreo ora. E epuizata saracuta.

Operatia d-lui Dingo a fost ok insa saracutul are cancer de prostata.Deci nu va fi ok prea mult timp.

Nocom si eu m-am mirat cand citeam de Matei.Asa ceva ne asteapta?!Valeu!!!!

Iepurila, eu le dau fructe uscate; le dau prune uscate si caise (mai ales la constipatie); sunt dulci si le plac si au tot felul de minerale...bla,bla; sunt sanatoase.De ce nu?
Cred ca poate mancca si kiwi intreg acum; eu le dau.N-au alergii sau ceva, deci cred ca e ok.
Crantanele: eu le fac saratele ca alea cu chimen ,doar ca pun cascaval in aluat si masline si busuioc. Si ies bune.
Le mai pun pe platou fructe uscate si papa ele de acolo; sau fructe taiate betisoare;si le-am mai dat ocazional si Salatini.
Le mai pun cereale mari (Cheerios, Choccapic, etc.

Laureta, sanatate multa!Of, parca nu se mai termina.

Plec la nani ca daca face si Anna ca Alice la virusul asta, cred ca stau treaza la noapte.Sa vad daca o conving pe d-ra Alice sa faca nani.

Sa aveti o noapte buna, cu treziri cat mai putine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Bitza cred ca a fost de bun augur ca am scris pe forum ca am gasit cutia goala si pe Anda plina de iaurt pana la cot, banuiesc ca a intrat ceva si in burtica. Azi a mai mancat cu chiu cu vai niste piure cu sos cu usturoi si ceva dintr-o chifea la gratar, deci ar trebui sa fiu multumita. A si sa anu uit de cozonac si de paine (frimituri desigur).

Joy mult succes la bebe2 (eu n-am curaj acum).

Moaama Laura ce mari sunteti!

Iepuric,o cred ca se pot da fructe uscate dar nu stiu cum - adica daca simple sau bagate in orez cu lapte de exemplu. Cu rondelele - cam asta ii dau si eu fie-mi si am gasit si rondele de grau - se bucura cand le vede. Ii dau si painite din cereale, practic tot ce se poate rontai, chiar si cozonac sau prajitura cu fructe (placinta din aluat foetat si fructul ras, preferabil fara zahar adaugat). Kiwi e alergen si genul ala de seminte se da mai dupa doi ani, practic procedezi ca si cu capsunele.

Pana sa ma laude cineva eu folosesc aluaturi din comert

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_16

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Despre filmele pe care (nu) le-am vizionat in ultimul timp

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

aaa, filme cam pas, ca-i timp de doua seriale, nu prea pup eu o ora jumate relax, seriale:Grey's anatomy(sunt la sezonul 5), House M.D (sezonul 4),The Vampire Diaries (sezon 1), flash forward(sezon 1), two and half men(sezon 6), hotel babylon (nush ce sezon 3 sau 4) etc... cam ce gasesc ca se introduce( se insinueaza in laptop in lipsa mea de acasa
Am de vazut Moon (2009) Sf si partea a doua de la Twilight , the new moon etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Laureta sper sa aflati ca nu e ceva grav!

Lala - noapte buna!

toaaate fetele.

Kllemi eu pe anda n-o trimit la disco; vad ca da semne de somn si daca se agita in seara asta ii dau si nurofen, n-o mai las sa faca baie pe uscat. Sau cine stie la ce bikini party isi imagina ea ca e aseara???

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2312" target="_blank">Votati mobila 1
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2311" target="_blank">Votati mobila 2
www.designultau.ro/web/vezi_imagine.php?id=2310" target="_blank">Votati mobila 3

Mergi la inceput