Bobocei de sept-oct 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 17
iepurila spune:
gata votat mobilele (Ramo te pup) si retetele Claudinei.
Daca mai am ceva de votat va rog sa ma trageti de maneca.
Nocom, ma ingrijoreaza ce povestesti tu cu Matei. Si asta pentru ca nu ma cred in stare sa abordez situatia asa cum ai facut tu
. Dar e bine ca mai povestiti ca mai bag si eu la cap.
as mai povesti si eu un pic despre noi. sper sa nu va fac capul calendar.
Elen a mea merge singurica bine de tot, i-a mai spart un dinte (al 6-lea) si se mi pregatesc doi lopatari sus (sunt foarte aproape).
Am facut vaccinele de 1 an si la 2 zile mi-a facut pt prima oara in viata ei febra (39.00). M-am speriat cam tare dar cu antitermic si sosetele ude i-a scazut si nu i-a mai urcat.
La sondajul vostru:
1. d filme nici nu poate fi vorba. nu am nici un chef. si e o stae generala. parca nu mai gust nimic. nici glumele, nici filmele....trebuie neaparat sa iau atitudine
2. nu am nici cea mai mic idee de cadou de craciun. vreau jucarii, dar nu stiu c si cum.
3.suzeta nu avem. debiberon nu incerc inca sa o dezvat pentru ca la cel de seara adoarme i dupa cel de dimineata sper de ficare data sa mai adoarma.
iepurila spune:
si daca nu va deranjez prea tare as avea si eu unele intrebari:
1. putem da fructe uscate? cam ce?
2. ce crantanele mai dati? eu i-am dat niste turtite de orez expandat o fi bine? as vrea sa inlocuiesc pe cat se poate pufuletii, covrigii, biscuitii
3. pot da kiwi cu tot cu seminte?
nu mai stiu si printesa maraie de zor asa ca revin
elly_16 spune:

CD ce veste frumoasa, ma bucur tare mult pentru tine! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un
sanatos si minunat!!! 
Ramona votat mobilele
A terminat Anduta cutiuta?
Joy sper sa vina cat mai repede bebelul mult asteptat! 
Lumi ai si de la mine un vot pentru Mamica anului... sincer te admir, pentru mine esti chiar o super-mamica 
Andy_p wow... 13 kg... stati tare bine cu greutatea... noi abia ne chinuim sa ajungem la 10 kg... 
Bitza felicitari pentru maseluta... sper ca ati avut o zi minunata 
anca bine ca s-a dezumflat piciorul si nu a fost mai rau 
felicic super tare fazele pe care le-ai relatat. Si ai un talent la povestit... de numa

Multa sanatate puilor bolnaviori! 
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
musettepink spune:
Cd felicitari din suflet.Am crezut ca vad dublu dar de fapt tu ai vazut dublu
.Sarcina usoara si un bebe sanatos.Intra sa ne zici cum esti.
Restul fetelor va pup dulce.

de
Luca
babytza spune:
Iepurila eu am inceput sa ii dau cereale de la Valentina ( adica alea de copii mari , nu prafuri de facut cu lapte ). Ii pun in canuta de la avent si el le plimba dupa el prin casa si mai scoate cate una
le rontaie cu mare placere. Dimineata ii mai dau si de-alea cu cacao, in restul zilei ii dau acum ceriosso de la nestle. e disperat dupa ele. Nici nu se mai uita la biscuiti. Iar pufuleti nici nu mai stiu de cand nu i-am dat ![]()
Joy spor la treaba !!!!!!!!! Bagam galerie ( dar in surdina sa nu deranjam ) 

Si mai avem o pretendenta la II Sa ne
sa fie o reusita din prima incercare :
BOO 
Anca imi par erau de cazatura
Bine ca nu ai scapat fata
Refacere rapida 

Fetelor, ma ingrijoreaza rau Angelyna, are cineva numarul ei ? ![]()
Lumi vorbesti de bb 3-4 ???? ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
iriss_04 spune:

buna seara mamici si pitici!
am intrat sa va pup pe toate ca am putin timp liber

Cd felicitari pentru BB2,,,parca imi vine sa ma gandesc si eu la bb2,,,peste tot vad numai mamici cu al 2 lea bebe pe drum,,,felicitari mamicutzo inca o data
musettepink,lumi,babitza:
iepurila:1.fructe ii dau numai proaspete
2.crocantele eu ii dau biscuiti de la mulino bianco f sare(sunt f buni si fragezi)
3.andrei mananca kiwi si parca ar intelege mananca doar marginea,,,si daca scapa ceva elimina repede
anca81sanatate multa 
andy
ce bulanoase mici sunteti
,,,noi abia avem 11kg
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
elly_16 spune:
Boo
Sa va dea Dumnezeu
mult asteptat! 

Babytza nr. de telefon al Angelynnei este in tabelul cu pastilutele 
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
elly_16 spune:
iepurila 1. eu i-am dat de cateva ori curmale, de la care am scos samburii bineinteles, si tare i-au placut. 2. Crantanele nu prea mananca, singurii pe care ii prefera sunt biscuitii. 3. Kiwi nu i-am dat inca, nici mie nu imi plac in mod deosebit, in schimb i-am dat capsuni, care si ele sunt alergene, si a fost ok.
PozeBianca
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elly_16 iepurila eu i-am dat de cateva ori curmale, de la care am scos samburii bineinteles, si tare i-au placut. Crantanele nu prea mananca, singurii pe care ii prefera sunt biscuitii. Kiwi nu i-am dat inca, nici mie nu imi plac in mod deosebit, in schimb i-am dat capsuni, care si ele sunt alergene, si a fost ok. PozeBianca Mamica de Bianca MariaBianca |
poti sa-i dai kiwi are f multe vitamine::::
Kiwi si substantele nutritive
Conform unor studii recente, kiwi este fructul cu cele mai multe substante nutritive din categoria fructelor importante; de exemplu, kiwi contine mai multa vitamina C decat o portocala.
Kiwi contine o gama larga de substante nutritive:
- luteina, o substanta care este apreciata din ce in ce mai mult pentru eficacitatea ei in reducerea riscului de aparitie a cancerului, a bolilor de inima si in prevenirea cataractei. Kiwi este considerat a fi, dupa porumb, fructul cu cea mai bogata sursa de luteina.
- kiwi contine toate tipurile de fibra care protejeaza impotriva bolilor de inima, a diabetului, cancerului, etc.
- cuprul este un mineral cu rol vital in procesul de crestere a copiilor pentru ca ajuta la intarirea oaselor, la dezvoltarea creierului si la construitea sistemului imunitar.
- kiwi contine mai mult potasiu decat bananele; potasiul ajuta la functionarea eficienta a inimii si are un rol semnificant in controlul presiunii arteriale.
- alte minerale si substante: magneziu, fier, calciu, vitamina E, B6, C, acid folic, magneziu, crom, potasiu.
------------------------------
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
laureta spune:
Noi am fost la urgenta la Medicover ca ne am trezit iarasi cu febra azi dimineata, luat analize o lista luuuuunga rau, exudat nazal si gat, ducem si pipi luni si vedem. La plamani nu se aude nimic, gatul nu e rosu
Ceata totala
Ange este bine si pitica la fel dar sunt in renovari si n a putut deschide calculatorul azi.
Nu apuc sa citesc tot ca pitica sta arici pe mine lipita si bazaie
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole