Bobocei de sept-oct 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Lumi tu deja ai bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetele, multumesc mult, mult, inca o data pentru cuvintele calde, care-mi merg la suflet!

Ada, doi, maica?? da' de ce doi, zau ca e de ajuns inca unu', numai inca unu'... serios vorbind, nush ce m-as face cu inca doi, de varste diferite sau nu. Imi doresc o familie maaare, si repede, acum-acum, daca se poate, da' nu se poate, pe de alta parte, ceva ar ceda cu inca doi copiluti. acest ceva se numeste sot.

in alta ordine de idei, hunii s-au odihnit ceva mai bine azi, pe zi, sper sa ne revenim curand. chiar nush ce-i cu ei, ori e de la raceala, ori isi schimba programul la un singur somn pe zi... nu stiu, da' pe mine parca m-a luat pe nepregatite...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

tot in urma cu cititul sunt...
m-am spart de ras la posturile Feliciei , am citit de scroafe, de puiuti bolnaviori, multa sanate tuturor si...am dat de postul cu II
ROX, sa dea DD sa fie intr-un ceas bun. te apasat. multa sanatate, sarcina usoara si multa fericire!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Lumi tu deja ai bb2

Mamica de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

yeah, bb2, bb3, tot aia! cre' ca mai bine zic burtica2, orice ar ascunde ea.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

aaa si am urmarit ancheta vreau si eu PM, pliiiz.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

anca81: imi pare rau de entorsa A fost nevoie de gips sau s-a rezolvat cu bandaj? Sanatate multa si pupam bulanase de Carla
lumi: mey, daca facem sondaj, petitie ceva, promit ca votez de pe unde pot Mamica frumoasa de huni pretiosi
andy.p: greutatea Alexiei Moama, si cand imi amintesc cat te-a stresat doctorita ta inainte de nastere
gaia.nevia, mami lu'alexa si a lu' cipri, irina:

Vlad doarme de la 16 si ceva, primul si singurul somn pe ziua de azi, astept sa se scoale: am pus de mamaliga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

apropos de greutatea copiilor - Teo are undeva intra 12 si 13 kg... iar Rada are..... undeva intre 11 si 12kg

ai mei dorm amandoi de la 15.30, am dormit si noi cu ei... acum cred ca se cam trezesc

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Multumesc fetele

Felicic, s-a rezolvat cu un bandaj elastic, am avut noroc.

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

iepurila ATAT DE INVIDIOASA ESTI!??!?!?! 3 X ........ HMMMM

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

viitoare sirena

DAAAA!!! ma racaie invidia rau de tot.
Am vrut sa scriu SCUZEEE, dar se pare ca inca nu ma descurc destul de bine cu transmisul de pe telefon

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

pup si eu toti boboceii bolnaviori. sa va insanatositi repede repede.
Anca imi pare rau d entorsa. Refacere rapida.
ma bag la votat (tre sa caut postarile claudinei

Mergi la inceput